2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim hic ozentim olmuyor bunlara ya oda susleme 40 ucurma arti bebek partileri falan kizima hic yapmadim bundada yapmam sanirim icimde bir babaanne yatiyor galiba

Sizin kaslar daha sıkı şimdi bizimkiler daha tam toparlanmadığı için erken hissediyoruz. İlkinde 22ye kadar hissetmeyen varmış. Ama senin o kadar sürmez o yağ oranıyla da ilgili sen başlarsın hissetmeye yakındır

Son düzenleme:
Benim kayınvalidem gelecek doğuma yanımda kalacak umarım anlatabilirim ona durumu çünkü kendi bildiklerinde diretebilirler.

Benimki de cok kalmak istiyor ama ben annemle daha rahat ederimi ima ettigimden anladi gunduzleri gelirim dedi zaten bebek 2 aylik filan olsun yazliga gideriz diye dusundum hem orda annem bana yardim eder hem de biraz denize girip tatil yapmis olurum. Insallah pandemi biterse

Benim hic ozentim olmuyor bunlara ya oda susleme 40 ucurma arti bebek partileri falan kizima hic yapmadim bundada yapmam sanirim icimde bir babaanne yatiyor galiba
Bende ruhsuzum ya bu konuda evlenirken de öyleydim huy bu bence hediyelik hazırlamıştım bir de çikolata aldırmıştım eşime o kadar.

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 17-25 temmuz ilişki tarihi adet tarihi 28 temmuz ama ultrasonda bebek boyutu farkli cikiyor herseferinde 4-5 ağustosa denk geliyor adetten önce mi sonra mi hamile kaldım hangisi acaba ?

Bende ruhsuzum ya bu konuda evlenirken de öyleydim huy bu bence hediyelik hazırlamıştım bir de çikolata aldırmıştım eşime o kadar.
ya ben de aynı böyleyim, hiç hevesim yok öyle süslü püslü şeylere, çocuuma bile sade sade unisex şeyler alıyorum. bizde mi bi tuhaflık var acaba
1. yaş doğumgünü bile yapmayı düşünmüyorum, nasılsa çocuk anlamayacak.

Ben bebegi tutmayi bile beceremiyorum, annem senin yavrun olunca yapabilceksin diyor ama sanki cani aciycakmis gibi hissediyorum. Ele avuca gelene kadar biraz korkarim sanirim o yuzden annemin gelmesi sart

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 17-25 temmuz ilişki tarihi adet tarihi 28 temmuz ama ultrasonda bebek boyutu farkli cikiyor herseferinde 4-5 ağustosa denk geliyor adetten önce mi sonra mi hamile kaldım hangisi acaba ?
adet tarihinizden önce hamile kalsaydınız adet olmazdınız mantık olarak. son adet tarihinizden sonraki yumurtlama döneminizde hamile kalmış olmalısınız. aslında ne önemi var ki ne zaman hamile kaldığınızın, önemli olan hamile kalmak değil miydi

Geç döllenme olmuş olabilir

Oğluma 1 yaş doğum günü yaptım kalabalıktan ağladı
ya bide bakıyorum öyle dantelli taşlı kıyafetler fln varki benim gelinliğim daha sadeydi diyorum

Ay bende tam tersi kokoslugu dibine kadr yaşıyorum erkek yada kız kesin çok süslü olcak bebişim cinsiyet partisi de düşünüyorum ama suan riskli dönemdeyim diye yapamayabilirm ama hastane odası bana kalırsa dehşet bişey olcak

Oğluma 1 yaş doğum günü yaptım kalabalıktan ağladı
ya bide bakıyorum öyle dantelli taşlı kıyafetler fln varki benim gelinliğim daha sadeydi diyorum
valla erkek olursa da hastanede sünnet ettirip öyle getircem eve, millet düğün gibi sünnet düğünü yapıyor bide, bi gelinlik giymedikleri kalıyor anaların

benim 1 . yaşımda fotoğrafçıda fotoğraflarımı çektirmişler sadece, 2 . yaşımda da doğum günü yapmışlar, teyzeler amcalar halalar falan, bence mantıklı

Hepsini yaparsın eşin destek olduktan sonra... yıkamak için fileler var onlardan alırsın. Geceleri de eşin seninle kalksın sen uyuyakalma diye. Ev işlerini halletsin sen gerisini yaparsın.
Gece eşim benden önce uyanır kesin ama niye benimle birlikte kalknalı canım? Ben hiç yanımda uyutmayı düşünmüyorum, kendi yatağında uyutmak planım en başından beri, telsiz de alırsam hallolur diye düşünüyordum, olmaz mı öyle? Ben hiç yanımda yatırmak, uyutmak istemiyorum aslında, belki çok zorlarsa beni yanımda bi beşik alırım ama ay bilemedim, çok karışık.

Tabi canım bende öyle hemen kestirip geldim eve bide yenidoğanda çok kolay iyileşiyor yara zaten oğlumun pipisini kestiler diye kutlamak çok saçma geliyor

Ya Bazen insan çok uykulu oluyor insan emzirirken uyuyakalma korkusu oluyordu bende. Çok uykum olduğunda kaldırırdım benle 5dk otur derdim

Benim de hevesim yok hiç, tanıtım broşürü verdiler sadece fiyat konuşmak için gittiğimizde aklıma takıldı.

Yenidoğan sünneti olup tekrarlayanlar var diye okumuştum canım hiç bilgim yok ama iyi araştırmak gerekiyor.

Bebeğin anneye guvenli baglanmasi icin en az 2 yasina kadar anneyle ayni odada olmaliymis. Guvenli baglanma diye arastirabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…