- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.881
Benim hic ozentim olmuyor bunlara ya oda susleme 40 ucurma arti bebek partileri falan kizima hic yapmadim bundada yapmam sanirim icimde bir babaanne yatiyor galibaKızlar aklıma takıldı şimdi, hastaneden doğum için fiyat alırken oda süsleme, masa hazırlama, ikram vs için de paketlerin tanıtımı yaptılar ama pandemi sürecinde odaya misafir alma olacak mı ki öyle hazırlıklar yapalım?
Sizin kaslar daha sıkı şimdiGünaydınlar
15+2 den sevgiler.
başlangıç kilo: 51.8
güncel kilo: 53.8
+2 kg ile yoluma devam ediyorum, hedefim inşallah ilk 4 ayı bu şekilde kapamak.
ben hiçbir şey hissetmiyorum yasadece ara ara iğne batması gibi sancı oluyor.
Benim kayınvalidem gelecek doğuma yanımda kalacak umarım anlatabilirim ona durumu çünkü kendi bildiklerinde diretebilirler.
Bende ruhsuzum ya bu konuda evlenirken de öyleydim huy bu benceBenim hic ozentim olmuyor bunlara ya oda susleme 40 ucurma arti bebek partileri falan kizima hic yapmadim bundada yapmam sanirim icimde bir babaanne yatiyor galiba
Benim hic ozentim olmuyor bunlara ya oda susleme 40 ucurma arti bebek partileri falan kizima hic yapmadim bundada yapmam sanirim icimde bir babaanne yatiyor galiba
ya ben de aynı böyleyim, hiç hevesim yok öyle süslü püslü şeylere, çocuuma bile sade sade unisex şeyler alıyorum. bizde mi bi tuhaflık var acabaBende ruhsuzum ya bu konuda evlenirken de öyleydim huy bu bencehediyelik hazırlamıştım bir de çikolata aldırmıştım eşime o kadar.
Bebek bakımında ben de kendime güveniyorum ama eşimin annesi gelmek istiyor ve hayır diyemiyoruz tabi o zamanlar ne olacağı belli değil virüsün durumu falan belki de gelemeyecekler ama burada iki görümcem var ve sık sık geleceklerine eminim
adet tarihinizden önce hamile kalsaydınız adet olmazdınız mantık olarak. son adet tarihinizden sonraki yumurtlama döneminizde hamile kalmış olmalısınız. aslında ne önemi var ki ne zaman hamile kaldığınızın, önemli olan hamile kalmak değil miydiArkadaşlar birsey sormak istiyorum 17-25 temmuz ilişki tarihi adet tarihi 28 temmuz ama ultrasonda bebek boyutu farkli cikiyor herseferinde 4-5 ağustosa denk geliyor adetten önce mi sonra mi hamile kaldım hangisi acaba ?
Geç döllenme olmuş olabilirArkadaşlar birsey sormak istiyorum 17-25 temmuz ilişki tarihi adet tarihi 28 temmuz ama ultrasonda bebek boyutu farkli cikiyor herseferinde 4-5 ağustosa denk geliyor adetten önce mi sonra mi hamile kaldım hangisi acaba ?
Oğluma 1 yaş doğum günü yaptım kalabalıktan ağladıya ben de aynı böyleyim, hiç hevesim yok öyle süslü püslü şeylere, çocuuma bile sade sade unisex şeyler alıyorum. bizde mi bi tuhaflık var acaba
1. yaş doğumgünü bile yapmayı düşünmüyorum, nasılsa çocuk anlamayacak.
Ay bende tam tersi kokoslugu dibine kadr yaşıyorum erkek yada kız kesin çok süslü olcak bebişim cinsiyet partisi de düşünüyorum ama suan riskli dönemdeyim diye yapamayabilirm ama hastane odası bana kalırsa dehşet bişey olcakBende ruhsuzum ya bu konuda evlenirken de öyleydim huy bu bencehediyelik hazırlamıştım bir de çikolata aldırmıştım eşime o kadar.
valla erkek olursa da hastanede sünnet ettirip öyle getircem eve, millet düğün gibi sünnet düğünü yapıyor bide, bi gelinlik giymedikleri kalıyor analarınOğluma 1 yaş doğum günü yaptım kalabalıktan ağladı
ya bide bakıyorum öyle dantelli taşlı kıyafetler fln varki benim gelinliğim daha sadeydi diyorum
Gece eşim benden önce uyanır kesin ama niye benimle birlikte kalknalı canım? Ben hiç yanımda uyutmayı düşünmüyorum, kendi yatağında uyutmak planım en başından beri, telsiz de alırsam hallolur diye düşünüyordum, olmaz mı öyle? Ben hiç yanımda yatırmak, uyutmak istemiyorum aslında, belki çok zorlarsa beni yanımda bi beşik alırım ama ay bilemedim, çok karışık.Hepsini yaparsın eşin destek olduktan sonra... yıkamak için fileler var onlardan alırsın. Geceleri de eşin seninle kalksın sen uyuyakalma diye. Ev işlerini halletsin sen gerisini yaparsın.
Tabi canım bende öyle hemen kestirip geldim evevalla erkek olursa da hastanede sünnet ettirip öyle getircem eve, millet düğün gibi sünnet düğünü yapıyor bide, bi gelinlik giymedikleri kalıyor anaların
benim 1 . yaşımda fotoğrafçıda fotoğraflarımı çektirmişler sadece, 2 . yaşımda da doğum günü yapmışlar, teyzeler amcalar halalar falan, bence mantıklı
Ya Bazen insan çok uykulu oluyor insan emzirirken uyuyakalma korkusu oluyordu bende. Çok uykum olduğunda kaldırırdım benle 5dk otur derdimGece eşim benden önce uyanır kesin ama niye benimle birlikte kalknalı canım? Ben hiç yanımda uyutmayı düşünmüyorum, kendi yatağında uyutmak planım en başından beri, telsiz de alırsam hallolur diye düşünüyordum, olmaz mı öyle? Ben hiç yanımda yatırmak, uyutmak istemiyorum aslında, belki çok zorlarsa beni yanımda bi beşik alırım ama ay bilemedim, çok karışık.
Benim de hevesim yok hiç, tanıtım broşürü verdiler sadece fiyat konuşmak için gittiğimizde aklıma takıldı.Benim hic ozentim olmuyor bunlara ya oda susleme 40 ucurma arti bebek partileri falan kizima hic yapmadim bundada yapmam sanirim icimde bir babaanne yatiyor galiba
Ben de hissettigimi dusunmustum ama dr erken daha demişti. Oyle deyince eşim de bagirsaktir o deyip duruyo. BilemedimKızlar 14. Haftaya girişle birlikte kıpırdanmaları yoğun şekilde hissetmeye başladım. Benim sıpa abisine çekti fazla hareketli olacak belli...
Ya o açıdan lazım aslında, ama benim eşim de yapar bana, eminim hiç eksikliklerini bile hissettirmez, yoksa haklısın aslındaBen bebek bakımı için değil de bana baksın diye annemi istiyorumbir çorba yapsa, iyi misin kızım diye saçımı okşasa yeter bana.
Yenidoğan sünneti olup tekrarlayanlar var diye okumuştum canım hiç bilgim yok ama iyi araştırmak gerekiyor.valla erkek olursa da hastanede sünnet ettirip öyle getircem eve, millet düğün gibi sünnet düğünü yapıyor bide, bi gelinlik giymedikleri kalıyor anaların
benim 1 . yaşımda fotoğrafçıda fotoğraflarımı çektirmişler sadece, 2 . yaşımda da doğum günü yapmışlar, teyzeler amcalar halalar falan, bence mantıklı
Bebeğin anneye guvenli baglanmasi icin en az 2 yasina kadar anneyle ayni odada olmaliymis. Guvenli baglanma diye arastirabilirsin.Gece eşim benden önce uyanır kesin ama niye benimle birlikte kalknalı canım? Ben hiç yanımda uyutmayı düşünmüyorum, kendi yatağında uyutmak planım en başından beri, telsiz de alırsam hallolur diye düşünüyordum, olmaz mı öyle? Ben hiç yanımda yatırmak, uyutmak istemiyorum aslında, belki çok zorlarsa beni yanımda bi beşik alırım ama ay bilemedim, çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?