2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Biz ilk üç gün ne yıkadık ne de sildik. Üç günlükken kontrole gidiyor ya o zaman temiz gitsin diye annem sadece poposunu bacaklarını ve başını yıkadı, göbeği düşene kadar da bu şekilde yaptık. Göbeği düşünce de iki gün tam kurumasını bekledim öyle yıkadım.
Ama bizde kanama oldu k vit tekrarlandı yine de.
Şampuan konusunda da kesinlikle katılıyorum, çok aşırı hassaslar, bir de yenidoğan her gün yıkanır rahatlasın diye ama her banyoda şampuan kullanılmaz, zaten kiri ne olacak ki el kadar yavrunun
Kalabalık eşya konusunda da yine katılıyorum ben de bir sürü eşya aldım, kendime bebeğe falan süslü taçlar takımlar ama doğumum çok zor oldu, odaya geçtiğimde gözüm bir şey görmedi
Yaptığım tek yararlı şey şişe şişe hoşaf götürmekti sabaha kadar içim yandıkça onları içtim

Aynen bizde de bir sezon ablası bir sezon kardeşi giyecek
Ya bence hastane çıkışı aynı giyseler çok tatlı olur iki fotoğrafı yanyana koyarız benzerlik var mı bakarız
Ben süslü bi hastane çıkışı almıştım ama Doğumdan hemen sonra onu vermedim kirlenir diye kıyamadım
Alt üst normal bir takım verdim, battaniye de yeğenimin doğum battaniyesini verdim, kızımı odaya getirdiklerinde yeğenimin kopyasıydı
Benim ikizim var, doğumdan sonra kardeşimi aradım, yeğenimin ikizini doğurdum dedim
Hala da yeğenime çok benziyor kızım.

Benim kanamam çok oldu 3 pakete yakın depend kullandım

Senin çok olmuş ya. Ben bir paketi bile bitirmedim, kalanları doğum yapacak başka bir ardaşıma gönderdim.
Şimdiden ped stoklamaya başladım ben de, 12 paket falan oldu. Artık onlar bittikçe alırım.

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar
Güzel bir gün olsun inşallah

bugün 15+5 oldum, güncel kilom 55.8 (başlangıç kilom 53)

Bir haftadır şiddetli bel ağrısı çekiyorum, özellikle sabahları hiç hareket edesim gelmiyor ağrıdan.
Bu kadar erken başlamaması gerekiyordu ama kızımla zaman çok hareketli geçiyor, sürekli yerde oturup oyunlar oynuyoruz, ev işleri yemek derken kendimi fazla yoruyorum galiba.

Yasal olmayan şekillerde kürtajlar devam ediyordur kesin ya, ondandır, ama bu kız evli yani, kocasıyla kontrollere geliyor falan, söylememeleri saçma
Senin benim gibi insanlara çok garip geliyor ama bu ülkede cinsiyetin kız olduğunu öğrenip karısına eziyet eden aldırmasını isteyen binlerce erkek var hatta bu piskopatlar büyük şehirlerde yaşayan okumuş insanlar bile olabiliyor.

İkili test sonucum çıkmış ama bu şekilde yazıyor sadece e nabızda
Rapor yazan yerdeki grafiğe tıklayınca bir şey çıkmıyor mu? Bir de e devlet yerine hastanenin kendi sitesini dene canım. Laboratuvar sonuçları yazan kısımdan giriş yap.

Rapor yazan yerdeki grafiğe tıklayınca bir şey çıkmıyor mu? Bir de e devlet yerine hastanenin kendi sitesini dene canım. Laboratuvar sonuçları yazan kısımdan giriş yap.
Çıkmıyor canım. Hastanenin sitesindeki laboratuvar sonuçları kısmı da aktif değil şu anda. Gidip laboratuvardan kendim almam gerekiyormuş. Doktordan da randevu aldım 15.50 ye zar zor yer buldum

Çıkmıyor canım. Hastanenin sitesindeki laboratuvar sonuçları kısmı da aktif değil şu anda. Gidip laboratuvardan kendim almam gerekiyormuş. Doktordan da randevu aldım 15.50 ye zar zor yer buldum
Gıcıklar hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel inşallah.

Galiba artik doktorlarda bir sure yikamayin diyorlarmis bu sure 7 gun filan olabilir cunku gorumceme oyle demisler annem yikamadan nasil olacak cocuk piser filan diyor ama onu tutabilirsem bende 2 3 gun filan yikamayi dusunmuyorum. Bir de gorumcemin cocugunda cok yikamadigi icin mi saclarini cok taramadigi icin mi bilmiyorum konak olmustu sacinda ve sonra bebisin saclari dokuldu uzulmuslerdi cok oyle de olsun istemem. 3 gunden sonra her gun yikayabiliyoruz sanirim

Bir de şu depent kültoz bezler var kızlar ben onunla çok rahat ettim, ilk 1-2 gün çok kanamam oldu o iyi korudu tavsiye ederim.

Galiba o depend ic camasirini hastaneye giderken de giyiyorlar bir video da oyle izlemistim sanki dogum icin su gelince bir kerede gelip hepsi bitiyor mu? Sanirim izledigim o video da ara ara kizin suyu geldigi icin depend ic camasirini tavsiye etmisti

Bu pandemi de insanlari ugrastiriyorlar ya sinir oluyorum ya insallah cok guzel sonuclarla gelirsin

Canim bende de ayni problem var sen kac gun once yaptirmistin ne kdr surede cikmis sonucun benim 11 kasimda cikms gozukuyor ama hicbisey yok yazmiyor

Kızlar aklıma takıldı şimdi, hastaneden doğum için fiyat alırken oda süsleme, masa hazırlama, ikram vs için de paketlerin tanıtımı yaptılar ama pandemi sürecinde odaya misafir alma olacak mı ki öyle hazırlıklar yapalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…