- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.801
Tabi ya bir paket bez geldi nasıl heyecanlandımBende ilk bez ve ıslak mendil aldım kuzuyinede başka Bi heyecan ya
Bende düşündüm ya hastane çıkışını vermiştim çünkü birazını, ama varsa alma çok kısa giyiniyorlar kuzu. Oh oh hazıra konacakTabi ya bir paket bez geldi nasıl heyecanlandım
Hastane çıkışı yeni alsam mı diye düşünüyorum ama gerçekten her şeyi çok temiz ve en fazla üç kere giymiştir.
Teyzesi de ben alırım dedi bakalım
Bizim evde bezli bebek olunca ıslak mendil pamuk falan da almadık onlar da bolca var
Bilemicem artık. Söylenmesini yasaklayan devlet ben değilimİyide sonuçta iki hafta sonra yine sölicek doktoru.
Takıntılı olan ,ozamanda yaptırır kürtajını.
Ya bide benim doğum temmuzun sonunda oldu hava nasıl sıcak... eve çıktım ev daha beter sıcakGurbette olmamız doğum zamanı çok işe yaradı, hastaneye gelen giden olmadı
Annemle eşim vardı, akşam da eşimin arkadaşı annesi ve kaynanam geldiler, fazla durmadılar.
Eve çıkınca da kimse gelmedi, kaynanam bile 15 gün sonra geldi, bir gece kaldı gitti.
Umarım bunda da aynı sakinliği yaşarız.
Ben oğlumunkileri çıkardım bazanın altından sandık lekesi olmuş bazıları. İnşallah çıkar onlar çok üzüldüm çok da özenli koymuştumTabi ya bir paket bez geldi nasıl heyecanlandım
Hastane çıkışı yeni alsam mı diye düşünüyorum ama gerçekten her şeyi çok temiz ve en fazla üç kere giymiştir.
Bizim evde bezli bebek olunca ıslak mendil pamuk falan da almadık onlar da bolca var
beyaz sabun çıkarıyor diyorlar ama denemedim bende aynı durumdan muzdaribimBen oğlumunkileri çıkardım bazanın altından sandık lekesi olmuş bazıları. İnşallah çıkar onlar çok üzüldüm çok da özenli koymuştum
Biraz da yüksek derece çıkar inşallahbeyaz sabun çıkarıyor diyorlar ama denemedim bende aynı durumdan muzdaribim
İlk 15 gün sadece eşim ve sen miydiniz canım?Gurbette olmamız doğum zamanı çok işe yaradı, hastaneye gelen giden olmadı
Annemle eşim vardı, akşam da eşimin arkadaşı annesi ve kaynanam geldiler, fazla durmadılar.
Eve çıkınca da kimse gelmedi, kaynanam bile 15 gün sonra geldi, bir gece kaldı gitti.
Umarım bunda da aynı sakinliği yaşarız.
Bana firma sadece anomali riskimim düşük olduğını söyledi cinsiyetle ilgili herhangi bi şey demedi, 1 sa sonra doktorum aradı sonucumla birlikte cinsiyet hakkında da bilgi verdi.Acaba doktor mu söylemiyor ama neden söylemesin ki bilmiyorum. Firmayı da aradım onlar da senin dediğin gibi doktor talep ederse ona söylüyoruz, kişilere bilgi vermemiz yasak diyor
Yooo biz ıslak mendil filan aldık ama hastaneye sadece hastane çıkış takımını verdik gerisini onlar halletti.Doğumda bebeğin silinmesi icin malzemeyi biz mi goturcez
Hayırla al kucağına canım benimKızlaaaar cıktımmmm merak ettiğiniz için teşekkür ederim eve bi kaç eksik vardı onları alıyorduk ve internetim yoktu@Korkusal
@Bluemacaw
KirazHanim
@tmavi99
@Birvarbiryokum
Oğlumuzzz oluyorçok şükür herşey yolunda ölçümler yaptı kalbi midesi karın çevresi herşey ölçtü 13 cm uzunluğunda gramını da söyledi ama unuttum suan
Allah herkese iyi haberler duymayı nasip etsin
Kız olursa bizde de herşey var. 1 sezon ablası giyecek diğer sezon kardeşiTabi ya bir paket bez geldi nasıl heyecanlandım
Ben de hasta ederim korkusundan ilk 10 gün filan yıkamadım sadece silmiştim bebeğikızlar tecrübeyle sabit doğum yaptığınızda ilk günler bebeği çok fazla yıkamayın 3 gün falan sadece silin çünkü göbeği su değince hem geç düşüyor hemde çok geç iyileşiyor ve kanayabiliyor hemde üzerindeki madde onu koruyor dünyadan. kesinlikle ilk günler şampuan kullanmamanızı tavsiye ediyorum markası ne olursa olsun. ben doğuma yanıma bir sürü bişey almıştım hiç bişey kullanmadım gibi birşey oldu. süt sağma makinesi falan genelde tüm hastanelerde bulunuyor. ben sadece bi pijama takımı aldım hastanede doğumdan sonra onu giydim bi de yedek kıyafet aldım çıkış için. bebek için yenidoğan kıyafetini giydiriyorlar oda kolay kolay kirlenmiyor zaten yedek bi tane daha alırsınız. ama bir gün yatarsanız ona bile gerek kalmıyor. ve kalabalık eşya sizi çok daraltır. yani belki benim karakterimden kaynaklıda olabilir ama afakanlar basıyor. doğum olayını fazla abartan biri değilim çok normal birşey ama bizim millet bunu düğün alayına çeviriyor. annelik heyecanı falan ama o heyecanı boş boş şeylerle geçirmek yerine bebeğinizi koklayın bol bol. zaten pandemiden dolayı muhtemelen yanınıza sadece 1 kişiyi alırlar. yani aldığınız bütün şeyleri 1 yada 2 günde kullanacak gibi hastaneye taşımayın. pişik kremi falan doğar doğmaz zaten kesinlikle kullanılmaz. ilk günler bebeğe birşey sürmeyin derisine çok zarar verir.
Benim kanamam çok oldu 3 pakete yakın depend kullandımBir de şu depent kültoz bezler var kızlar ben onunla çok rahat ettim, ilk 1-2 gün çok kanamam oldu o iyi korudu tavsiye ederim.
Ooo çok şükür benim ilk 1-2 gün yoğun oldu sonra normal adet gibi oldu gün gün azaldı. İlk 2 gün depend kullandım sonra ped. Ama kişiden kişiye değişiyor tabi. Bi de ben sezeryan oldum belki ondandır. Ama müthiş icad çok rahat ettirdiBenim kanamam çok oldu 3 pakete yakın depend kullandım
Ben kimseye bir çöp bile vermedimBende düşündüm ya hastane çıkışını vermiştim çünkü birazını, ama varsa alma çok kısa giyiniyorlar kuzu. Oh oh hazıra konacakindirim olunca bende biraz alim dedim ıslak mendil yoksa alınır.
Yaa bak ben de üzüldüm şimdi. Beyaz sabun dene bakalım canım çıkaracak mıBen oğlumunkileri çıkardım bazanın altından sandık lekesi olmuş bazıları. İnşallah çıkar onlar çok üzüldüm çok da özenli koymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?