2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben de bir şey diyeyim bu arada henüz erken olsa da.Geçen gün görümceme gittik eşimin heyecanını vs sordu ben de gayet heyecanlı isim düşünüyoruz bebek doğunca neler yapılacağını ve yapılmayacağını konuşuyoruz dedim nasıl yani dedi ben de bebek doğunca onu öpmeyeceğimizi ve buna izin vermeyeceğimizi söyledim ‘ben yandım o zaman nasıl sevicem ‘ dedi onun huyunu bildiğim için özellikle açtım konuyu.çocuğumuzu tabi ki pamuklara sarıp büyütmicez ama benim için çok önemli bir konu ‘yenidoğan bebek öpülmez ‘ şimdiye kadar yeğenlerim dahil hiç bir bebeği öpmedim pek hoşlanmadılar konuşmamdan ama yapmak zorundaydım

İyi yapmışsın bende asla istemiyorum opulmesini

Valla ben bu durumlarla ve corona derdiyle uğraşmamak için kimseyi çağırmayacağım, eşim de ben de her işimizi kendimiz yapmaya alışığız zaten, yani benim bebeği ne zaman yıkayacağıma başkası karar vermesin, öpmesin, her şeyi okuyorum, izliyorum, yapabilirim inşallah, yapabileceğime inanıyorum ama

İyi yapmışsın benim çevremde öyle kimse yok olsa mutlaka söylerdim.

Bebek bakımında ben de kendime güveniyorum ama eşimin annesi gelmek istiyor ve hayır diyemiyoruz tabi o zamanlar ne olacağı belli değil virüsün durumu falan belki de gelemeyecekler ama burada iki görümcem var ve sık sık geleceklerine eminim

Eğer açılma olursa eskisi gibi yani. Benim kesinlikle suit oda ayarlamam lazım. Etrafta beni gerebilecek lüzumsuz insan çok olacağı en azından kendi odamda bebeğimle beni tek bıraksınlar derdim ama pandemi böyle devam ederse açıkçası çok güzel işime gelir istediğim şekilde sürecimi daha iyi yönetebilirim.

Hepsini yaparsın eşin destek olduktan sonra... yıkamak için fileler var onlardan alırsın. Geceleri de eşin seninle kalksın sen uyuyakalma diye. Ev işlerini halletsin sen gerisini yaparsın.

İyi yapmışsın canım, herkes kendi bebeğini öpsün yahu ne meraklılar. Biraz Büyüyünce seviyoruz zaten doya doya, yeni doğmuş bebeğe dokunmaya bile korkuyorum millet öpme derdinde.

Ben de hastaneye sadece eşimin gelmesini isticem doğuma gittiğimizi söylemem beni gereksiz germelerini istemiyorum şimdiden normal doğum yap diyor eşimin ablası ya izin ver de ona ben ve doktorum karar verelim

İyi yapmışsın canım, herkes kendi bebeğini öpsün yahu ne meraklılar. Biraz Büyüyünce seviyoruz zaten doya doya, yeni doğmuş bebeğe dokunmaya bile korkuyorum millet öpme derdinde.
Normalde eşim kendi ailesine ben de kendi aileme söyleyecektim (benim ailem kesinlikle öyle değil) tutamadım ama kendimi doğuma yakın da eşim aynı konuşmayı yapar iyi olur.

Ben bebek bakımı için değil de bana baksın diye annemi istiyorum bir çorba yapsa, iyi misin kızım diye saçımı okşasa yeter bana.

Ben bebek bakımı için değil de bana baksın diye annemi istiyorum bir çorba yapsa, iyi misin kızım diye saçımı okşasa yeter bana.
Annem iltihaplı romatizma hastası yani benim işimi geçtim kendi işini bile pek yapamaz ama ben de çok isterdim yanımda olsun kıyamıyorum işte

Canım istemiyorsan istemiyorum de, sonra lohusayken çok bilenirsin. Psikolojisi farklı oluyor. Şimdi tolere ediyorsun ama o zaman edemeyebilirsin.

Canım istemiyorsan istemiyorum de, sonra lohusayken çok bilenirsin. Psikolojisi farklı oluyor. Şimdi tolere ediyorsun ama o zaman edemeyebilirsin.
Söyleyince de anlamıyorlar ki eşimin annesi gerçekten çok iyi bir kadın ona çok saygım var ama ablaları aşırı rahat biz iki aylık evliyken iki çocuğuyla bize yatıya gelmek istedi

Söyleyince de anlamıyorlar ki eşimin annesi gerçekten çok iyi bir kadın ona çok saygım var ama ablaları aşırı rahat biz iki aylık evliyken iki çocuğuyla bize yatıya gelmek istedi
Nee napcaklarmış aynı şehirde yatılı kalıp yahu? Tersle boşver, öğrenirler bir yerden sonra. Hiç yüz verme. Ama kayınvalide gelsin istemiyorsan ona da gelme de diyorum. Ben istemiyorum annemden başka kimse gelsin kalsın. Ay hele bir de bazı kv kocasını varsa kayın görümce falan alıp geliyor. Cümbür cemaat yeni doğmuş bebeğin evinde. Tam delirmelik.

Günaydınlar
15+2 den sevgiler.
başlangıç kilo: 51.8
güncel kilo: 53.8
+2 kg ile yoluma devam ediyorum, hedefim inşallah ilk 4 ayı bu şekilde kapamak.

Kızlar 14. Haftaya girişle birlikte kıpırdanmaları yoğun şekilde hissetmeye başladım. Benim sıpa abisine çekti fazla hareketli olacak belli...
ben hiçbir şey hissetmiyorum ya sadece ara ara iğne batması gibi sancı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…