2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Geçerli sebepler ne canını sıkma anneyle küslük devam mı? Çok takma Bi yaştan sonra herkes kavga dövüş ediyor anneyle

Ya ben hemen olmaz diye düşünüyordum çünkü ilk bebeğim 4 yıl sonra geldi tabi hemen olunca ben şok ve tabi çokça şükür yenisini alırız napalm. Ne güzel böyle paylaşımlar olması bizde pek yok malesef kardeş abla kuzen çocukları o yüzden o güzellikleri yaşayamıyoruz ama biz öyle büyüdük, kıyafet ve eşya aktarımıyla

Merhaba kızlar benim çatlatma iğnesinin 13.günü Buda testim

Eklentiler

• 5198236B-29E1-49D5-A467-163F6384293C.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 59
Evde video izleyerek Yoga yapan var mi kızlar?
Ya ben yogaya ve pilatese aşırı üşeniyorum, normalde evde çok sık yaptığım şeylerdi. şu an canım istemediği için sadece sabah 2 mil leslie, akşam 3 mil leslie yapıyorum. toplamda evde 8 km yürümüş oluyorum, o da heralde 8-9 bin adım eder.

Ya maşallah sağlıkla gelsin bebeğin

Çok küçük bi kesik atıyorlar 3 güne iyileşiyor yaptırmak mantıklı biz 8 aylıkken yaptıralım dedik çok kiloluydu pipisi gömük duruyordu o yüzden doktor zayıflasın öyle yapıym dedi 2 yaşına yaklaşmıştı yapıldığnda 3 günde iyileşti

Bende de oluyor o içeride deprem olayı. Bebek hareketidir kesin

Erkek çocukta o deriyi sürekli itmek gerekiyor yapışmaması için. Erkek annesi olacak arkadaşlara ön bilgi olsun hazır konuşulmuşken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…