2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar benim doktorum pregnacare'e ek olarak bir de akşam bunu al dedi, var mıdır kullanan?

Eki Görüntüle 2720277
Bana verilen multivitamin içinde bunlar da ek olarak var. ben daha kullanmıyorum hala fayda zarar aşamasındayım. sana verdiği vitamin içinde yoksa ekstradan önermiştir. Bir de ben kalsiyum seviyeme baktırmıştım üst seviyedeydi. Şimdilik idare ediyorum.

Bana sadece bu ikisini verdi başka bişey vermedi. Demir hapını öncedende kullanmıştım. Rennie mideme iyi gelirmiş günde 3-4 ken içebilirsin dedi

Eklentiler

• 20201113_185320_001.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 23
Ben onu hic denemedim yoga yapiyodum hamilelikten once. Simdi tekrar başladım. Aslinda normal doguma hazırlık için pozisyonlari bence faydali olur. Video hangilerini izliyosunuz diye sorcaktim. Emin olamiyorum zor olani mi yapiyorum diye

Çetin Çetintaş’ın hamile yogası serisi var, onları denedim, gayet yapılabilir seviyede, bi bakın isterseniz.

Pazartesi bekledigimiz haberi bugun surpriz bir sekilde aldik, hastaneden hemsire aradi ve gozunuz aydin, nifty sonucunuz temiz cikti dedi. Telefonu kapattiktan sonra esimle birbirimize sarilip agladik.. O anki duygunun tarifi yok..

Ve hemsire bize ikinci bir guzel haber daha verdi: Kizimiz oluyormus

Endisemi paylasan, destek veren, guzel dileklerde bulunan ve dualarini esirgemeyen butun arkadaslarima cok tesekkur ediyorum. Allah hepinizin hepimizin evlatlarini saglicakla kucaklamayi nasip etsin❤❤❤

Ohhhh. En az sizin kadar sevinip rahatladım. Gözünüz aydın. maşallah o minik kıza Peşpeşe güzel haberler alıyoruz çok şükür Bu arada nifty test ile öğrenenlerin hep kız, dikkatimi çekti

Gözün aydın canım çok sevindim yaa maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Ohhhh. En az sizin kadar sevinip rahatladım. Gözünüz aydın. maşallah o minik kıza Peşpeşe güzel haberler alıyoruz çok şükür Bu arada nifty test ile öğrenenlerin hep kız, dikkatimi çekti
Valla o kadar rahatladik ki anlatamam cok tesekkur ederim❤ senden de guzel haberi alicaz cok yakinda, bekliyorummm

Yaaaa harika bir haber bu çok sevindim Normacım İnşallah bundan sonra hamileliğin de kolaylaşır

Yaaa aşırı duygulandım gözlerim doldu resmen gözünüz aydın canım çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…