2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynı şekilde, hiç hisseder miyim acaba deyip dinlemedim. hatta eşim her gün bebeğimiz napıyor diye soruyor bilmem takılıyor içerde iyidir herhalde diyorum
hahahah aynı ben, görümcem aradı "karnındaki napıyor" dedi, dedim ki "bilmiyorum 2-3 haftadır görüşmedik, iyi heralde içeride"

Insallah yapiliyordur hemen yapistirir bir dolgu ceker bir sey olur insallah bir de vakalar bu kadar artmisken bakalim nasil gidicem yarin
3. Aydan sonra yapılıyor diyorlar ama bana doktorum yapılsın dediği halde tedavi uygulamadilar. Şans işi mi bilmiyorum. Doğuma kadar çektim. Anestezi ya da röntgen gerekmeyen işlerde belki ikna edilebilir ya da hamile olduğunu soylemezsen galiba. Ya da ben işgüzar insanlara denk gelmiştim bilmiyorum. En büyük korkum yine dis problemleri yaşamak.

Hanımlar merhaba. Bende 2li taramadan geldim. Bebitom o kadar zıplayıp tepindi ki doktor zor ölçüm yapabildi tekme yumruk ağız hareketleri dönmeler zıplamalar tam bir çılgın bişey olacak belli ki. Ense kalınlığı gayet iyi dedi bi ölçü vermedi. Kan verdim çarşamba çıkar dedi laboratuvardakiler. Cinsiyet sordum söylemedi kesinleşmeden söylemem dedi. Bende dedim devletteki dr erkeğe benzetti dedim oda dedi ki onu neden benzettiğini biliyorum bende görüyorum ama henüz erken kesin olmadan söylemiyorum ben dedi. Normalde sata göre ölçümü 1 gün geriden geliyodu. 2 gün öne geçmiş artık sata göre ölçüm 1 gün fazla çıkıyo 13+2 çıktı ölçümü baş popo arası 7 cm 10 dk video çektim keşke yüklenseydi buraya zıpzıpımı görürdünüz sadece görüntü yükleyebiliyorum sizlere. bu arada kimse inanmasada ben bu çılgın bebişi hissediyorum herkes çok erken desede ben hissediyorum minnoşumun bazı hareketlerini canım yavrum

Eklentiler

• 20201113_153750.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 49

Bir dolgum pandemi de zaten dusmustu, keske basinda gitseydim dedim tamamen bosaldi orasi yani anestezi sart onu yaptirmam. Ama bu gorunen disim hic belli olmuyor aslinda minnacik kirildi nasil oldu bende anlamadim ama disi pet bardakta su da saklicam oyle yapistiriyorlarmis sanirim oyle okudum simdi

Geçmiş olsun canim. Eti puf yerken dis nasıl kırılır anlamadım

Bende pandemiden dolayı gitmediğim diş problemlerim var. Hamilelikle ağrılarım başladı. Lokal anestezi ile her işlemi yaptırabilirsin dedi doktorum

Oğlum 3-4 aylıkken profa götürdük ucu biraz yapışık gibiydi sanki hocam sünnet ettirelim diyoruz dedik ucunu orada eliyle açtı konu buysa sünnete gerek yok dedi. O gün ucunu kremlemeden açtığı için oğlum çok ağladı. Sonra eşim temelli yasak etti sünnet konusunu. 18 yaşına gelince kendisi karar versin diye :))))) tabi bu abartı bı yaş ama şimdi seviniyorum. Bir oğlum daha olacakmış ikisini bir yaptırırım okuldan önce diye. Bir de bende kundaktayken yaptırma fikrine çok sicaktim ama o gün çok ağlayıp derdini diyemeyisi bana ders oldu. İstiyorum ki ağrısını acısını söyleyebilsin. Yani ilerki tarihe ertelendi bizimki .

geçmiş olsuun, 3. aydan sonra her türlü tedaviyi yaptırabiliyorsun - kanal bile yapıyorlar korkma demişti bana doktorum. çürük için gideceğim ben de :)

kızlar benim doktorum pregnacare'e ek olarak bir de akşam bunu al dedi, var mıdır kullanan?

Geçmiş olsun canim. Eti puf yerken dis nasıl kırılır anlamadım

Cok sagol oncesinde galiba disimi sıkmıştım gece de cok sıkıyorum sanırım eti pufu da nasil yediysem bir anda boyle agzima geldi dis. Hatta kopan dolgumdan bir sey sandim ilk basta aynada inceleyince kendimi zar zor farkettim

evet, sadece hamile olduğunu belirtmen gerekiyor yapan doktora, eğer bir anestezi verilecekse anesteziyi ona göre ayarlıyorlarmış.
ilk üç ay ve son üç ay riskli, ondan ben de önümüzdeki günlerde hem çürükler için gideceğim hem de son üç ay apse vs. olmaması için genel bir tarama olur :)

Bende pandemiden dolayı gitmediğim diş problemlerim var. Hamilelikle ağrılarım başladı. Lokal anestezi ile her işlemi yaptırabilirsin dedi doktorum

Daha cok sut icelim ya kalsiyum eksikligi mi var diye dusundum vitamin de aliyorum aslinda ama benim sanirim estetik dolguyla yapistirmasi lazim, lokal anesteziye gerek yok galiba minicik bir sey zaten. Dis belki lazim olur diye suya koydum

Tamam canimm yarin belirtirim hamileligi bakalim insallah olur

Bende dıyarbakırdYım cankm hangı hastaneye gıdıyosun burda

Maşallah bu yıl çok bereketli herkesten bebiş haberi duyuyorum. Benim dışımda dört kişi daha hamile yakın çevremden.
Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah
Pandemi sebebiyle herkes evdeydi daha çok duyabiliriz hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…