2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bebektir o anlık gaz geçişi değilse bide genelde biz sırt üstü yatarken daha çok oynarlar rahat edemiyorlar öyle

Bebektir o anlık gaz geçişi değilse bide genelde biz sırt üstü yatarken daha çok oynarlar rahat edemiyorlar öyle
gerçekten mi ya bu kadar erken hissedebilir miyim ki... birinde koltukta yarı oturur yarı yatar vaziyetteydim, birinde de sandalyede oturuyordum ama ikisinde de "alla alla noluyor ya oldum", hatta akşam hemen rasathanenin son depremler sayfasına baktım sabah da skypeta toplantıdaydım, deprem oluyor heralde dedim

O deprem oluyor hissi bana da oluyor iki gündür

Bence bebektir gaz olsa tarif edilirdi. Bebek hareketi özellikle ilk bebek hareketi genelde zor tarif edilir

Bende ilk gebeligimde 15-16. Haftada hissetmiştim artık çok da erken değil bence :)) devami da gelir. Özellikle sırt üstü yatarken çok güzel hissedilir

Ya kizlar eti puf yerken on disimin uc yanindaki hafif kirilmis doktora gitsem dolguyla yapistirirlar mi, anestezi olmadan tedavi uygulaniyordu sanirim. Cok belli olmuyor uc kismi orta disin uc yani ama simdi doktora gitmesem hepsi kirilir mi diye korkuyorum

Ben de ona gidiyorum. Sakinliği, kibarlığı hoşuma gidiyor. Eşim de sevdi. Tavsiye eden de çok kişi okudum burda. Umarım böyle devam eder.
Evet yaa çook iyi bir doktor. Gece gündüz arsyabilirsin der hep ve hiç bir mesajı saatlerce bekletmez hemen cevap verir. Bizde ailecek çok seviyoruz. Kızım bile mehmet doktora ne zaman gidiyoruz diye soruyor

Geçmiş olsun canım, yanlış bilmiyorsam 3. Aydan sonra diş tedavisi yapılıyor.

Aaa, ben gaz, baş dönmesi, bulantı yani bebekten başka her şeye yoruyorum ben 7. Ayda tekme hissederim herhalde diye düşünüyordum en fazla
ben de nasılsa hissetmem diye hiç dinlemiyordum kendimi, çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum ama yani bu hissettiklerim enteresandı.

Evet yaa çook iyi bir doktor. Gece gündüz arsyabilirsin der hep ve hiç bir mesajı saatlerce bekletmez hemen cevap verir. Bizde ailecek çok seviyoruz. Kızım bile mehmet doktora ne zaman gidiyoruz diye soruyor
Daha önce de mi ona gitmiştiniz?

ben de nasılsa hissetmem diye hiç dinlemiyordum kendimi, çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum ama yani bu hissettiklerim enteresandı.
Aynı şekilde, hiç hisseder miyim acaba deyip dinlemedim. hatta eşim her gün bebeğimiz napıyor diye soruyor bilmem takılıyor içerde iyidir herhalde diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…