2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sırtüstü yattığım zaman sol kasığımda ağrı oluyor bebekler sanırım rahat hareket edemiyormuş öyle ama sanırım ilerleyen haftalarda önerilmiyor sırtüstü uyumak

Senin adına çok sevindim canım başta sonucun temiz olmasına allah analı babalı büyütsün

Ultrason kagidinda bulamadim ya
Bende de yazmıyor.Sadece boy yazıyor
Kızlar sırtüstü yattığım zaman sol kasığımda ağrı oluyor bebekler sanırım rahat hareket edemiyormuş öyle ama sanırım ilerleyen haftalarda önerilmiyor sırtüstü uyumak
Evet ben de farkında olmadan yatıyorum sanırım bazen uyandığımda sırtüstü yatmış şekilde uyanıyorum kasığım ağrıyor

Ben alternatif bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum ultrasonda çok az görebildim bebeği farklı bir doktorun bakış açısı ile de bilgi almak istiyorum

Ben alternatif bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum ultrasonda çok az görebildim bebeği farklı bir doktorun bakış açısı ile de bilgi almak istiyorum
Cinsiyet için mi genel bilgi için mi canım?

1 kerede gelen de var ara ara gelende.hic gelmeyip sadece agriyla gidende var cnm.bana 1 paket yetmisti.kanamanin yogun oldugu gunler iyi oluyor sonra normal ped e donuyorsun

Bu arada idrar mikroskobisi temiz çıktı zofran di galiba adı öyle bı ilac yazdı. Prilamin yetmediği yerde kullan dedi. İçinde on tane var 80 lira ve devlet odemiyo tüm gün annemlerdeydim günüm berbat olmasın diye gider gitmez içtim hala kusmadim hiç bir iki haftaya toparlanacagini umuyorum hiç bir vitamin yazmıyorum miden kaldırmaz. Toparlandiginda yeniden gel konuşalım dedi sukurlerle çıktım odadan. O kadar seviyorum ki tüm ekibi girer girmez hoşgeldin senacim diyorlar sanki kankalarimi ziyarete gitmiş gibi oluyorum

Sanırım 7 erkek 7 kız sonuç
Başa baş öyle mi gerçi benimki daha net değil ama bence yüzde yüz erkek hislerim öyle diyor kızım sen 100 çocuk yapsan 100 u de erkek olur. Senin sulalende kızı kim bulmuş da sen bulcan hasbelkader sen olmuşsun işte diyor

Bizde de hep kız var nasip olursa bebeğim ailemin 6.kız torunu olacak

Bizde de hep kız var nasip olursa bebeğim ailemin 6.kız torunu olacak
:)) Benim 4 tane erkek kardeşim var anne tarafından da baba tarafından da kuzenlerim hep erkek :))) ona rağmen bugün babama babaaa erkekmis yaa dedim havalara uçtu sen hayırdır bakislarimi görünce çevirdi ya kız da bı baba için çok iyi aslında falan diye sonra da dedi ki oğulların olacak ne mutlu yavrum sırtın yere gelmez ben ondan sevindim yanlış anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…