2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hadi gozun aydin cnm cok sevindim aminnn hayirlisiyla hepimiz alalim bebislerimizi kucagimiza

Yaa keşke. Eşim de, kızımın halası da kızıl. Halaya çekerse kızıl olur. tabi bambaşka bir şey de çıkabilir.
hayaller
Eki Görüntüle 2720390
Gerçekler

Ablamın kızı doğduğu zaman ilk ben görmüştüm kızıl çocuk görmüştüm ama kızıl bebek ilk kez gördüm Allahım nasıl heyecanlanmıştım inşallah yavrum da kuzenlerine çeker (sadece Dayım küçükken kızılmış,ablamın iki kızı da kızıl)

Hamileyken saçımızı sarıya boyarsak bebek sarışın olur mu diye soran bir gelinlerin tatlı telaşı paylaşımı geldi aklıma şu an
Ben daha beterini okumuştum bebek yaparken lens takarsak bebeğimiz renkli gözlü olur mu diye sormuşlardı

Belki kızın olur

Oğlu olan bir arkadaşım da kızım olacağını duyunca değişelim mi dedi bana

Hahaha ya sağlıklı olsun da benim kız istegim kıyafet hevesinden. Yoksa ben o evlat sevgisini tattım ya inan cinsiyetinin önemi yok sağlıklı olsun hayırlı olsun benim olsun
Amin canım en büyük dileğimiz bu zaten sağlıklı,hayırlı olsunlar

Hahaha ya sağlıklı olsun da benim kız istegim kıyafet hevesinden. Yoksa ben o evlat sevgisini tattım ya inan cinsiyetinin önemi yok sağlıklı olsun hayırlı olsun benim olsun
Evet inşallah sağlıklı olurlar Kolu bacağı sağlam olsun, ağzı burnu düzgün olsun, gözleri sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Hastalık olmasın da başka şeyler önemli değil.

Yaaa çok sevindim arkadaşım gözümüz aydın gelsin bir kız daha

Cooook tesekkur ederimmm gelsin pembik pembik kizlar

Senin adına çok sevindim canım başta sonucun temiz olmasına allah analı babalı büyütsün

Cok tesekkur ederim ceyda, amin hepimizinkini

Tüm mesajları okuyamadım ama Lizz coooook mutlu oldummm canımmmm valla rahatladım burda seninn adına sağlıcakla kucağına al insallah minnoş kızını

Kelebekcim cok tesekkur ediyorum❤ hepimiz saglikla kucaklayalim vakti gelince, mutluluktan aglayalim

Lizz çok sevindiiim, hakettin biraz rahatlamayı gerçekten
umarım bulantılar ve diğer fiziksel rahatsızlıkların da hızla geçeeeer

Effokcum cok tesekkurlerayy valla de mi, bi yuzum gulmemisti bastan beribulantilarim gecsin, makyaj yapip elbise giyip kayinvalideme oturmaya gidicem, kendime soz

Hadi gozun aydin cnm cok sevindim aminnn hayirlisiyla hepimiz alalim bebislerimizi kucagimiza

Ya ben de erkek bebek kıyafetlerini çok seviyorum. Farkında bile olmadan hep erkek kıyafetleri eklemişim favorilere şimdi hepsini tek tek çıkarıyorum

Ya ben de erkek bebek kıyafetlerini çok seviyorum. Farkında bile olmadan hep erkek kıyafetleri eklemişim favorilere şimdi hepsini tek tek çıkarıyorum
Al gitsin ne olacak? Üstünde boy, yakışıklı vs yazmıyorsa giydirilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…