- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.221
Bakalim bizim nasil olacakben eger hazirlikli olursam ve normal olabilirse dependi takar giderim sanirim hastaneye
Kızlar nipt sonuum çıktı doktorum mükemmel dediBen low riskler dışında pek bişey anlamadım. Veeee kız bebişimiz olcak Listeye ekleyebilir miyiz?
Maşallah oğluşunaHanımlar merhaba. Bende 2li taramadan geldim. Bebitom o kadar zıplayıp tepindi ki doktor zor ölçüm yapabildi tekme yumruk ağız hareketleri dönmeler zıplamalar tam bir çılgın bişey olacak belli ki. Ense kalınlığı gayet iyi dedi bi ölçü vermedi. Kan verdim çarşamba çıkar dedi laboratuvardakiler. Cinsiyet sordum söylemedi kesinleşmeden söylemem dedi. Bende dedim devletteki dr erkeğe benzetti dedim oda dedi ki onu neden benzettiğini biliyorum bende görüyorum ama henüz erken kesin olmadan söylemiyorum ben dedi. Normalde sata göre ölçümü 1 gün geriden geliyodu. 2 gün öne geçmiş artık sata göre ölçüm 1 gün fazla çıkıyo 13+2 çıktı ölçümü baş popo arası 7 cm 10 dk video çektim keşke yüklenseydi buraya zıpzıpımı görürdünüz sadece görüntü yükleyebiliyorum sizlere.bu arada kimse inanmasada ben bu çılgın bebişi hissediyorum herkes çok erken desede ben hissediyorum minnoşumun bazı hareketlerini canım yavrum
Ben yapıyorum cnm çetin çetintaş hamile yogası 1 i yapıyorum.Evde video izleyerek Yoga yapan var mi kızlar?
Çetin çetintaşın hamile yogası da var cnm hamile yogası 1 i yapıyorum ben. Önceden yoga yaptığım için çok çok zorlamadı beni iyi geldi.Ben bir hafta sonra baslicam normalde cetin cetintasi takip ediyodum sma hamile yogasi icin vaska birini bulmam gerek
Maşallah cnmPazartesi bekledigimiz haberi bugun surpriz bir sekilde aldik, hastaneden hemsire aradi ve gozunuz aydin, nifty sonucunuz temiz cikti dedi. Telefonu kapattiktan sonra esimle birbirimize sarilip agladik.. O anki duygunun tarifi yok..
Ve hemsire bize ikinci bir guzel haber daha verdi: Kizimiz oluyormus
Endisemi paylasan, destek veren, guzel dileklerde bulunan ve dualarini esirgemeyen butun arkadaslarima cok tesekkur ediyorum. Allah hepinizin hepimizin evlatlarini saglicakla kucaklamayi nasip etsin❤❤❤
Çoook teşekkürler canımHayırlı olsun canımbir kız daha geliyor maşallah
Sağlıkla kucağına al
Benim nişan da su da gelmedi, sancılar başlayınca arası 5 dk olunca hastaneye gittik, ben gitmeden dependi giydim yolda suyum gelirse hem üstüm hem araba batmasın diye, hastaneye gidince de ebe iyi yapmışsın dedi.
Ama normal doğum yapacaklar için doğum anına kadar çok sık kontrol edildiğinden normal cırtlı bezler bizim için daha rahat oluyor dedi ebe dependi doktor da istemez şu an dedi, o zaman eşim hastanenin kantininden yandan cırtlı hasta bezi aldı.
Tabi ben devlet hastanesinde doğum yaptım, mahremiyet sıfır, özellerde durum daha farklı olabilir.
Bu da aklınızda olsun
Bende bu durumu benden başka yaşayan var mı diye inanın çok merak ediyordum. 13. Haftaya girince karnım bir anda inanılmaz büyüdü diye konuşuyorduk eşimle. Ama ciddi anlamda bir anda böyle bisey olabileceğini düşündük, tecrubesizlik veya cahillik bilemiyorum2 gün sonra o büyüklükten iz yok. Sanırım gaz/şişkinlikmis. Çok sık oluyor ama. Akşam işten geliyorum karnım kocaman, 3 saat sonra yine hiç bir şey yok
Yaa benim de öyle. Akşamları karnım iki katına çıkıyor ve acayip sert oluyor sabah bi kalkıyorum normal hafif göbekOzellikle aksam yemeginden sonra oluyor benimdeyemegi yedikten sonra kocaman bir sey cikiyor sabah yok oluyor
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin14 günden sonra yapılıyor diye biliyorum ama test 13 müydü kesin olması için keşke yarın sabah yapsan canım onuda. Yine sen bilirsin tabi, at tabi bakarım
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninHemn çıktıysa hafif cizgi hamile olabilirsin
İT yazmıyor bende canım. Doktorun ense kalınlığı ile ilgili bir şey demediyse bir sıkıntı yoktur 2.5 un üstü riskli diye biliyorum. Zaten ikili test ve nipty sonucun gelince belli olurGunaydin kizkar herkese guzel haftasonlari olsun .
Ben smdi doktorun raporuna hastane sayfasindan ulastimda ikili taramadan daha sonuclarim cikmadi sdc ultrason sonucu var ki ztn nipty de yaptirdim ama merak ettigim bisey var.
Ense kalinligi 2.2 mm
İT: 2.3 mm yaziyor bu normalmidir acaba
Crl : 58
Günaydın, 11-14 hafta arasında 3mm yi geçmemesi gerekiyormuş ense kalınlığının canım. Nifty ne zaman çıkacak?Gunaydin kizkar herkese guzel haftasonlari olsun .
Ben smdi doktorun raporuna hastane sayfasindan ulastimda ikili taramadan daha sonuclarim cikmadi sdc ultrason sonucu var ki ztn nipty de yaptirdim ama merak ettigim bisey var.
Ense kalinligi 2.2 mm
İT: 2.3 mm yaziyor bu normalmidir acaba
Crl : 58
Teşekkür ederim arkadasim doktor bisey demedi ama downlu olsa aldirirmisin falan dedi bende tersledim bu sizin bana rahatlikla soracaginiz bi soru degil bir candan bahsediyoruz bu eşimle konusup verecegimiz bir karar dedim . Biraz gicik oldum yani cunku iceride 5 asistan vardi onun disinda merakli merakli bakiyolar falan neyse. Bakalim haftaya ztn cikinca sonuclar anlicaz ama.bencede sorun yok gibi dusunuyorumİT yazmıyor bende canım. Doktorun ense kalınlığı ile ilgili bir şey demediyse bir sıkıntı yoktur 2.5 un üstü riskli diye biliyorum. Zaten ikili test ve nipty sonucun gelince belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?