2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bakalim bizim nasil olacak ben eger hazirlikli olursam ve normal olabilirse dependi takar giderim sanirim hastaneye

Benim nişan da su da gelmedi, sancılar başlayınca arası 5 dk olunca hastaneye gittik, ben gitmeden dependi giydim yolda suyum gelirse hem üstüm hem araba batmasın diye, hastaneye gidince de ebe iyi yapmışsın dedi.
Ama normal doğum yapacaklar için doğum anına kadar çok sık kontrol edildiğinden normal cırtlı bezler bizim için daha rahat oluyor dedi ebe dependi doktor da istemez şu an dedi, o zaman eşim hastanenin kantininden yandan cırtlı hasta bezi aldı.
Tabi ben devlet hastanesinde doğum yaptım, mahremiyet sıfır, özellerde durum daha farklı olabilir.
Bu da aklınızda olsun

Maşallah oğluşuna

Maşallah cnm çok iyi haber, ben de pzt bekliyodum aynı haberleri aldım Çok güzel bir duygu en büyük rahatlama

Günaydın arkadaşlar, pazartesi günü saat 11 i iple çekiyorum hem doktora gidiceeem hem de istanbula anneme bence erkek bu bebe. Bi değişiklik olcağını sanmıyorumm. Ayrıca göbeğim var ama dışardan belli olmuyor galiba artık büyüyo yabi ben kendim görebilcek kıvamda artık göbek pazartesi kesinleşince direk yazarım size. 16. Hafta oluyor bi zahmet kesinleşsin artık ya

Günaydın hanımlar, dün ikili sonucu için dr a gittin. Sonuçlar güzel çıktı çok şükür. Gitmişken bebişe de bakalım dedik.Cinsiyeti Yine çok hareketli olduğu için başta göremedi. İlki kız olunca, kızımın da erkek kardeş istediğini bilince dr epey bi pipi görmeye çalıştı ( bana öyle geldi ) . Kıza benziyor, büyük ihtimal kız ama 16 hafta da üçlü için gel o zaman netleşir dedi.
Yani gruba bir kız daha geliyor ( büyük ihtimalle)

Cok tesekkur ederim bilgilendirme icin

Ozellikle aksam yemeginden sonra oluyor benimde yemegi yedikten sonra kocaman bir sey cikiyor sabah yok oluyor

Ozellikle aksam yemeginden sonra oluyor benimde yemegi yedikten sonra kocaman bir sey cikiyor sabah yok oluyor
Yaa benim de öyle. Akşamları karnım iki katına çıkıyor ve acayip sert oluyor sabah bi kalkıyorum normal hafif göbek

Gunaydin kizkar herkese guzel haftasonlari olsun .
Ben smdi doktorun raporuna hastane sayfasindan ulastimda ikili taramadan daha sonuclarim cikmadi sdc ultrason sonucu var ki ztn nipty de yaptirdim ama merak ettigim bisey var.
Ense kalinligi 2.2 mm
İT: 2.3 mm yaziyor bu normalmidir acaba
Crl : 58

Son düzenleme:
İT yazmıyor bende canım. Doktorun ense kalınlığı ile ilgili bir şey demediyse bir sıkıntı yoktur 2.5 un üstü riskli diye biliyorum. Zaten ikili test ve nipty sonucun gelince belli olur

Günaydın, 11-14 hafta arasında 3mm yi geçmemesi gerekiyormuş ense kalınlığının canım. Nifty ne zaman çıkacak?

İT yazmıyor bende canım. Doktorun ense kalınlığı ile ilgili bir şey demediyse bir sıkıntı yoktur 2.5 un üstü riskli diye biliyorum. Zaten ikili test ve nipty sonucun gelince belli olur
Teşekkür ederim arkadasim doktor bisey demedi ama downlu olsa aldirirmisin falan dedi bende tersledim bu sizin bana rahatlikla soracaginiz bi soru degil bir candan bahsediyoruz bu eşimle konusup verecegimiz bir karar dedim . Biraz gicik oldum yani cunku iceride 5 asistan vardi onun disinda merakli merakli bakiyolar falan neyse. Bakalim haftaya ztn cikinca sonuclar anlicaz ama.bencede sorun yok gibi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…