2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşaallah sabbrediyorum elimden başka bisii gelmiyor cnki bukadar uzun sürenbi zorlugum olmamıştı inşaallah çekilen bu zorlukların karşılığı güzel olacak
Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır diyor Allah kuzum rabbim seni o kolaylığı eriştirsin aminnn

Peki kesin mi bu durum yoksa öyle yüzeysel geçen bi konuşma mı canım bazen öyle söylenir kalır ya.. yakın oturmak bence de büyük sıkıntı hele ki anlayışsız, sürekli çat kapı gelen biriyse çok zor olur ve ileride daha büyük sorunlara sebep olur bu durum. Eşinin düşüncesi ne onay veriyor mu konuya bilmiyorum ama iş iyice ciddiye binmeden ona ilerde oluşabilecek sıkıntılardan bahsedip biraz yönlendirmeye çalış. Kayınvalidenle bu konuda bence münakaşaya girme sonra sorun olursa daha da soğukluk girer bu da seni rahatsız edebilir. En güzeli eşine tatlı tatlı anlatıp net fikrini söylemek bence..

Evet canım evet aşırı duygu değişimi yaşıyorum bende hemen gözümden damlalar izleyemiyorum TV basıyorum hemen

Senin istemedigim biseye ve boyle buyuk bi karari kendi kendinr vermez diyole dusunuyorum canim ev bu yani ortak karar alinmasi lazim sen hic canini sikma bence senin istemedigin biseyi yapmaz dusunupte strese sokma goGore gore mutsuz olmani istemez zamanla ankayacaktit

Ne alman gerektiğini bilmediğin için oluyordur belkide canım, listeler var kendine göre güncellersin, hem annelik böyle bişey ne alsan sana az gelecek hep Herşey tam olsun isteyeceksin ay bu duyguya sarılasım geliyor

Gercekten bu durumunuz cok uzadi canim ya annen neden bu kdr uzatiyor acaba yani insan dayanamaz ki torununa kizina acababbaska bi durum mu var sana kizdigi baska bisey mu yada esine falan bi gun baban fakan onun yannda degilken bi goruntulu yap kadin oadina konus sor belki bir ozur bekliyo her be kdr haksiz olsa bile annedir sonucta acaba senden bi samimiyet bekliyor olabilir mi ya da bi guzel mesajla uzun uzun icini dokseb bize anlattigin gibi icerledigini bu kuslukteb mutlu olmadigini anlatsan tum samimiyetinle

Canim ben yanlis anladim esin ev alcak gibi anladim siz tasincakmissiniz gibi. Amanbu durum direkt kayinvalidenkerin karari oluyor tabi daha zor. Ve senin engellemr gibi bi durumun zora dusuyor ama diger arkdslarin dedigi gibi en iyisi hic araya girmemek esine belli et esin konuşsun baska yolu yok

Biz cok konustuk bu konuyu en az 2 km uzak olsun yuruyerek 20 dk filan sursun diyordum on kosul olarak. Bu proje kesin degil ama esim surekli sahibinden de evlere bakiyor. Bir de artik kotu davranmaya basladim kadina ben oyle pasif biri degilim, butun gun suratimi astim ve sordugu seye baska tarafa filan bakarak cevap verdim. Normalde insanlarin yuzune bakarak konusurum ve buna cok dikkat ederim ama anlamamazliktan geliyor. Ay bilmiyorum bakalim ne olacak boyle en son care ben kendim konusurum tutamiyorum kendimi artik cunku

Ahh kuzum bu büyükler yaşlandıkça çocuklaşıyor, sürekli Bi ilgi isteği bazı insanlara bakıyorum ne kadar olgunlar ama malesef çok az rastladım. Kendini üzüp bebişimi de üzmeee.. İnsan annesi küsemiyor kızarmıyor, Allah kalbine versin inşallah hatasını anlar. Sen gözardı etmeye çalış

Aslinda tek onun karari olmuyor sonucta evi alacak parasi yok bizim hakkimizla da ona ev alinacak. Bakalim canim artik kesinlessin o zaman esimle konusucam ilk olmadi annesiyle. Bebek de geliyor zaten masraflar articak belki esim dicek ben ev alamicam. Bilmiyorum belki de ben masraf cikaricam su lazim bu lazim diye gercekten beni cok zor durumda birakiyor. Annemin bile yasamadigi gelin kayinvalide iliskisini ben yasiyorum ya bu nedir bu devirde

Canım stres yapma en son ihtimal sen konuşursun zaten lütfen kendini ve bebeğini düşün

Spring05 kuzum o torundan gelmek istiyor bence torun işin içine girince tüm işler değişiyor

Yok canim ya bastan beri boyleydi ogluna fazlasiyla duskun. Biz ayni sitede oturuyoduk zaten yeni tasindik sayilir. Bugun baska bir konu acilinca ortaya sey dedim, bazi anneler hayatinda sadece ben oglan dogurmusum gibi sahipleniyor ve etkisi altina aliyor ama sadece onlar dogurmuyor ya da sadece onlar anne degil, onun da bir hayati var filan dedim. Baya bugun gerildim ya hamilelikten de sanirim gerginligim gecmedi aman neyse bakalim neler olacak

Evet tam da böyle aslında her şey tam olsun eksik olmasın istiyorum sanırım annelik duygusu yükleniyor

Eğer eşin de annesini yakınında tutma niyetindeyse o zaman son çare kayınvalidenle usulünce konuşabilirsin ama bu kafada olan birinin pek anlayacağını sanmıyorum kv eşi yanında değil diye yalnız olduğu için sanırım eşin de sahip çıkmaya çalışıyor ama zaten elinden geleni yapıyormuş bu devirde kim hem ev geçindirip hep annesinin evini geçindiriyor. Hem sahip çıkmak illa yanıbaşında olması değil ki..

C cansu1 aslında düşününce o kadar da korkunç bir fikir olmayabilir. Sen ne kadar taarruz edersen eşin o kadar teyakkuza gecicek. Ters psikoloji ile fikirlerini destekle. Bir yandan kendi almak istediğin şeylerin fiyatlarını da söyle. Yani en azından ben böyle yapardım. Hiç biri olmazsa da eşle konuşmak yine iyi bir fikir değil bence körü körüne annesini isteyecektir. Senin dediğini yapmak onu satmak gibi gelecektir. Son çare kadının halinden kadın anlar kayinvalidenle konuş. Yani ben olsam böyle yapardım. Sürekli savunan bir koca ile anne konuşmak çok tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…