2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım biz de ev aldık herşeyi kendimiz yaptım ettik kimse yardım etmedi kaynanam oğlana ev aldık dedi ölün mü öldürün mü hesabı

Aynı dert bende de var.. Bende görümcem böyle o olmasa düğünde yapamaz mışız evde alamaz mışız.. Eşimle kaç defa kavga ettim ablanı uyar diye kendi paramızla aldık ben kredi borcu çektim ben bile evi ben aldım demiyorum direk ablasının yüzsüzlüğü... korona oldu evlere kapandıda görüşemiyoruz çok şükür.

kızlar merhaba. Gectigimiz mayista doğum yaptım. Izmirdeyim isteyen arkadasa az giyilmis hamile elbiselerim ve hamile yastığımı verebilirim. Yastigin kılıfı fermuarli yani yıkanabilir.
Ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir. Hamileligim pandemi surecinde izinde gectigi için ise uygun hamile elbiselerimi gerçekten çok az giyebildim ...bu arada elbiseler s ve m beden

Valla kuzum okudukça sistim kendimi gördüm sende benim kv de aşırı düşkün yani bize gelirler oturmaya oğluyla el ele ben bakınca sinir oluyorum çocuk değil ki yani koskoca evli adam olmuş bı tek erkek çocuk sende de yok diyemiyorum içimde kalıyo konuşsam eşimle kavga ediyoruz o da ailesine deli gibi düşkün eşimde onlara ev almak istedi biz kiradayiz bide düşün bende kavga kıyamet günlerce annemgilde kaldm ne arabamız var ne evimiz ama malesf değişen bisy yok adam hala aynı Allah yardımcımız olsun ne diyim

Günaydın arkadaşlarr eşimle uzun uzun konuştuk. Başka doktora girmeye karar verdik. İçime sinmiyordu çok kısa sürüyordu muayeneler. Sağlıklı mı sağlıklı tamam bitti gibi bi durum oluyordu.Eşim de en son baya sinirlendi.Aslında ilçede olduğumuz için pek fazla doktor seçme şansımız yoktu. İl merkezine gitmeye karar verdik en sonunda. Yani çok da uzak değil 45 dk 1 saat sürüyor. Kaç kişinin önerisi ile doktor buldum. Salı günü için randevu aldım hatta renkli ultrasonda bakıyormuş doktor inşallah içimize siner zaten perinatolog olduğu için detaylıda da ona gidecektim

İnşallah kuzum doktor çok önemli bende hala kafama göre bulamadım muayenesi 2 dk sürüyo hızlı konuşuyo ne dediği belli değil çoğunu anlamıyorum bile ama malesf çoğu doktor burda böyle hepsi paramı aliym gönder gitsin modunda doğuma nasıl güvencem hiç bilmiyorum

Evet ben de aynı sorunu yaşıyordum canım 2-3 dk muayene olup bitiyordu işim.ne yaptığı anlaşılmıyor sormazsan söylemiyor falan. Fazla doktor seçeneği yok diye öyle yapıyor bence bizim doktor. Bence sen de bakmaya başla canım içine sinmeyince aklında hep bir soru işareti kalıyor

Aynen kuzum araştırcam insallah iyilerine denk geliriz

O zaman o işin bahanesi, düğün ev vs. Onlar olmasa da kira size kalacakmış muhtemelen. İnşallah kurtulursunuz bir an önce.

Aman allah herkesin iyiliğini versin de uzak dursunlar bacım

Güüünaaydıııııınnnn Doktor randevusu olan arkadaşlarımın güzel geçsin insalllahhhh
Güzel bi pazar olsun Biz bugün biraz dolaşmaya filan cıkcaz Ahlat taraflarına aslında vana gidecektik ama korktuk koronadan daha sakin yerlere gidelim dedik bayadır dışarı cıkmıyoruz iyi gelir umarım

Kızlar yazdıklarınızı okudukça şok oldum. Benim böyle dertlerim yok kayınailemden yana çok şükür ama bizim de evimiz yok. allah bi yerden alıp bi yerden veriyor demek
Allah seni kız öyle dertlerin olmasın da ev alınır bu sefer hem evin olur hem derdin Allah korusun

Amin canim amin insallah cocuk olunca biraz olsun degisir her sey

Allah seni kız öyle dertlerin olmasın da ev alınır bu sefer hem evin olur hem derdin Allah korusun
Bu yaştan sonra değişmezler herhalde öyle deme ev de önemli. Şimdi kara kara onu düşünüyorum, bebek doğmadan taşınmamız lazım. İşe uzak oturuyorum. Yakına taşınmazsam epey zorlanırım. Kiralar ateş pahası olmuş iyice, 2750-3500 arası. Ev alalım bari diyoruz evler uçmuş. Ne yapacağız hiç bilmiyorum.

Benim de arabam vardi ama evlenmeden once satmak zorunda kalmistik kardesimle simdi de inanilmaz pahalilar cok haklisin bakalim bebek dogunca belli olacak artik oncelikleri

Ya sen bişe desen kesin söyler oğluna Cansu bana böyle böyle dedi diye üstüne bi de ağlar gel uğraş uğraşabilirsen O yüzden hiiiç girme o topa boşver

Bende onu dusunuyorum aslinda bu zamana kadar soylemisligim var bir seyler ama esimin yaninda soyledim hep. Simdi aglar filan hic ugrasilmaz ben konu acilirsa ortaya soylemeye devam ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…