2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yazdıklarınızı okudukça şok oldum. Benim böyle dertlerim yok kayınailemden yana çok şükür ama bizim de evimiz yok. allah bi yerden alıp bi yerden veriyor demek

Keske bizimde olmasa en azindan bak bizde kiradayiz herkes kendini dusunsun filan diyebilirdik belki

Kızlar yazdıklarınızı okudukça şok oldum. Benim böyle dertlerim yok kayınailemden yana çok şükür ama bizim de evimiz yok. allah bi yerden alıp bi yerden veriyor demek
Al benden de o kadar kp in 2 tane evi var, birinde kendileri oturuyor, birinde büyük görümce, biz de kirada ben her fırsatta zar zor geçiniyoruz falan diyorum o yüzden çok şükür kimsenin bizden bi beklentisi yok, zaten düğün yaparken ev kurarken de bi yardımları olmadı, iyi ki de olmamış yoksa büyük görümce başımıza kakardı..

Haklarını yiyemem bize epey harcadılar hem eşimin ailesi hem benim ailem. Biz borçsuz evlendik. Geçim sıkıntımız da yok şükür, bizim tamamen kendi beceriksizliğimiz. alamadık bir türlü, burası çok pahalı. Bizim peşinat olarak koyacağımız paraya küçük illerde iki ev alınıyor. Gözüm seğiriyor öyle olunca sinirlerim bozuluyor.

Kiyamam sana ben ya dur bakalim belki bi anlik biseydir eşine güzel guzel anlat derdini evler ayri dertler ayri be güzelim sen simdiden nolur stres yapma bebisinide kendini de uzme

Kiyamam sana ben ya dur bakalim belki bi anlik biseydir eşine güzel guzel anlat derdini evler ayri dertler ayri be güzelim sen simdiden nolur stres yapma bebisinide kendini de uzme

Takinti yapti kadin bana bu konuyu resmen, konu acilinca bile gercekten tum bedenimi bir sinir kapliyor. Bir kerelik soylenmis bir sey olsa hic takmicam ama bana sizin oturdugunuz sitede kiralar ne kadardan basladi tasinmaya yardim ederken hala rahat vermiyor. Bakalim kesinlesince acicam agzimi artik, surekli ayni konuyu konusunca da etkisi kalmiyormus onu gordum

Bu ev isi resmen gozunu karartip alman gereken bir sey ya ne alirsan Turkiyede kârda oluyorsun. Kardesim gecen hafta bir araba almis 402 bine bu hafta arabanin fiyati 420 bin bir haftada 18 bin fiyat artar mi ev konusuda aynen boyle gunden gune artiyor. Simdi faizlerde cok yuksek ama insallah bebek dogmadan gonlunuze gore bir ev alirsiniz

Biz de evlenmeden önce biriktirdiğimiz paraları harcadık, sıfır borçla evlendik çok şükür Evler bizim yaşadığımız yerde de çok pahalı, o yüzden hiç yeltenmedik ama kiralar uygun ilginç bi şekilde, istanbulda en az 4000 vereceğimiz bi evde şu an çok komik bi rakama oturuyoruz..

Öyle canım, bizim tayin durumlarımız vardı başta. Onun netleşmesini bekledik, o sırada ev alamazdık her ihtimale karşı. Netleştikten sonra da hem fiyatlar uçtu hem kredi faizleri. Kalakaldık ortada. Çocuk olmayacak olsa, bir iki sene daha bu evde idare ederiz diyeceğim ama, gerçekten işime uzak. Süt izni vs kullanmam durumunda eve gitmem zulüm. İnşallah denk gelir uygun bir ev yoksa ya uzakta oturmayı ya da yüksek miktarda kredi çekip bebeğim 2 aylıkken işe dönmeyi göze alacağım.

Ne güzel, en azından ordan zorlamaz. Çok çaresiz hissediyorum şu anda. Resmen Avrupaya yeni gitmiş tutunmaya çalışan gurbetçi gibiyiz. çocuk yardımı da yok

Allah kayınvalidemi iyi yaptı ama dört tane görümce verdi bana da

Yani Allah şifa versin ama görüşmemeniz iyi olmuş

Siz bol bol sahibinden e bakin insallah bulunur ve o kadar erken ise donmek zorunda kalmazsin belki bir anda yine krediler duser bir seyler olur

Canım sen ne zaman gideceksin?Daha iyisin değil mi?

Siz bol bol sahibinden e bakin insallah bulunur ve o kadar erken ise donmek zorunda kalmazsin belki bir anda yine krediler duser bir seyler olur
Biz de tam ev alacağımız sırada ev fiyatları uçtu anneme yakın olmak çok istedim ama ne mümkün orta düzeyde bir ev tutsaydım en az 3500.4000 kira ödeyecektim biraz uzağım o yüzden anneme

Yaklaşık 10 aydır sahibinden.com u aşındırıyorum her gün bakıyorum yeni ilan var mı diye. Yine İzmire b.k atıcam ama evler çok kısıtlı burda, İstanbul gibi değil. Şimdi depremden sonra da herkes taşınma derdine düştü. Sağolsunlar fiyatları iyice yukarı çekmişler. Hatta geçen hafta biz eve bakarken içindeyken fiyatı yükseldi şaka gibi. Allah yardımcımız olsun, teşekkür ediyorum güzel dileklerin için

Çok yakın otursanız bile mesafeni koyarsan Sürekli gelmeyecek bi tipse çok Sıkıntı olmaz ama ekonomik olarak sizi zora sokması ayıp, bi de şimdi bebek gelicek masrafınız artacak. Bence eşine bu konudan girerek düşünceni belirtebilirsin.

Biz de tam ev alacağımız sırada ev fiyatları uçtu anneme yakın olmak çok istedim ama ne mümkün orta düzeyde bir ev tutsaydım en az 3500.4000 kira ödeyecektim biraz uzağım o yüzden anneme
Ah aah ben 8 saat uzakta oturuyorum

Canım sayfalara bakarken mesajını gördüm çok okuyamadım başka birşey yazdın mı bilniyorum ama bende yazmak istedim benimde plasenta rahim ağzında maalesef 28-30. Haftalara kadar yukarı çıkabiliyormuş o yüzden şimdiden çok stres yapma inşallah çıkar yukarı çıkmazsa da eğer ilk hamileliğinse veya ilk doğumunu sezaryan yapmadıysan çok sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla sadece normal doğum yapamıyorsun direkt sezaryen oluyor. Benim ilk doğumum sezaryendi ve oğlum 8,5 aylık şu anda Benimki biraz daha riskli yani ama hayırlısı artık Plasenta rahim ağzında olduğu için doktorun çok yorma kendini demiştir eğer yukarı çıkmazsa da hamilelik boyunca çok yormaman lazım yoksa kanama olabilir maalesef. İnşallah ikimizinde bi an önce yukarı çıkar

Bence hamilesin ama arkadaşlarında dediği gibi kan testi kesin sonuçtur.kucağına sağ salim alırsın inşallah
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir

Eklentiler

• BF4FFF62-3068-4942-BE60-C04067DD96CA.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…