- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.481
Aa evet Mom değerini almış ben de yeni gördüm. Bende de ayrı ayrı yazıyor. 0.72 imiş seni ki de normal@WMonalIsA
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirEvet sanki öyle gibi kuzu
Neden kan vermiyorsunuz?Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Bugün akşam vereceğim inşallah vardırNeden kan vermiyorsunuz?
İnşall akşam vereceğimNeden kan vermiyorsunuz?
Biz de tam ev alacağımız sırada ev fiyatları uçtu anneme yakın olmak çok istedim ama ne mümkün orta düzeyde bir ev tutsaydım en az 3500.4000 kira ödeyecektim biraz uzağım o yüzden anneme
Yaklaşık 10 aydır sahibinden.com u aşındırıyorumher gün bakıyorum yeni ilan var mı diye. Yine İzmire b.k atıcam ama evler çok kısıtlı burda, İstanbul gibi değil. Şimdi depremden sonra da herkes taşınma derdine düştü. Sağolsunlar fiyatları iyice yukarı çekmişler. Hatta geçen hafta biz eve bakarken içindeyken fiyatı yükseldi şaka gibi. Allah yardımcımız olsun, teşekkür ediyorum güzel dileklerin için
Çok yakın otursanız bile mesafeni koyarsan Sürekli gelmeyecek bi tipse çok Sıkıntı olmaz ama ekonomik olarak sizi zora sokması ayıp, bi de şimdi bebek gelicek masrafınız artacak. Bence eşine bu konudan girerek düşünceni belirtebilirsin.
İstanbulda evler gerçekten çok uçukmuş. bu fiyatlar ne kadar yüksek 3+1 ev diyorsun 1.5 milyon.. ben o paraya burda bahçeli, havuzlu 500 m2 lüks bi villa yaptırabiliyorum. Zaten düşüncemiz de o. şu an bizde kirada oturuyoruz ama daha evlenmeden öncesinden beri apartman dairesinde hayatımızı sürdürme niyetinde değildik, tam atağa geçtiğimiz sürede korona çıktı bi de eşimin ailesinin sürekli para alması geri vermemesi biraz süreci uzattıBiz hic kirada oturmadik canim, ilk evlendigimizde annemlere kv me yakin olmak istemedigimden ve evi sevmedigimden bahsetmistim buraya gel biz senin kirani odeyelim demislerdi. Ama onlarinda bir suru kredisi var bir ay odemeseler kirami biz cok zorlanirdik bir de esim belki kabul etmezdi soyleyemedim bile bunu o zaman diliminde hep sabrettim. Ev alirken de annemlerin ordan cok baktik ama almam mumkun degildi 1.5 milyondan basliyordu balkonsuz 3+1 evler o yuzden bizde biraz uzakta oturuyoruz. Cok sukur suanda da mutluyum evi de seviyorum ama iste keske bu sorunlarda olmasa
Cnm dediğimiz gibi kan vermelisin.Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
İnşallh canımCnm dediğimiz gibi kan vermelisin.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Normalde günden güne koyulaşması gerekiyor gebelik varsa, sizi üzmek istemem ama önceki çıkan silik çizgiler çatlatma iğnesinin etkisi olabilir, benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinin içinde bir miktar beta hcg hormonu bulunuyor, o da testte çizgi çıkmasına neden olabiliyor doğal olarak. Siz en iyisi bi kan verin, kesinleşsin, dilerim gebelik vardırBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Ne güzel ya, burda da öyle öyle maalesef yeni apartman daireleri 1.2, 1.5 milyon. 3.6 milyona var site içinde. Ve bunların hiç biri merkeze yakın değil, deniz falan görmüyorİstanbulda evler gerçekten çok uçukmuş. bu fiyatlar ne kadar yüksek 3+1 ev diyorsun 1.5 milyon.. ben o paraya burda bahçeli, havuzlu 500 m2 lüks bi villa yaptırabiliyorum. Zaten düşüncemiz de o. şu an bizde kirada oturuyoruz ama daha evlenmeden öncesinden beri apartman dairesinde hayatımızı sürdürme niyetinde değildik, tam atağa geçtiğimiz sürede korona çıktı bi de eşimin ailesinin sürekli para alması geri vermemesi biraz süreci uzattı
İstanbulda evler gerçekten çok uçukmuş. bu fiyatlar ne kadar yüksek 3+1 ev diyorsun 1.5 milyon.. ben o paraya burda bahçeli, havuzlu 500 m2 lüks bi villa yaptırabiliyorum. Zaten düşüncemiz de o. şu an bizde kirada oturuyoruz ama daha evlenmeden öncesinden beri apartman dairesinde hayatımızı sürdürme niyetinde değildik, tam atağa geçtiğimiz sürede korona çıktı bi de eşimin ailesinin sürekli para alması geri vermemesi biraz süreci uzattı
Ya ben bu hissetme olayını hiç kafaya takmıyorum. Hatta hissetmem gerektiğini de burda siz yazdıkça öğrendim. Yani sağlıklı olduğu sürece hissetmesek ne olur ki?Kızlar 2.çocugu olup hareket hissetmeyeniniz vardır dimi???
Ben mi kuruntu yapıyorum..
Seyirme gibi seylerin hareket olmadığını söylediler.
Gerçi oda yok şusıra.
Normalim dimi...
Yok zaten normal.ben sadece kardeşim falan ben 15.haftada hissediodum falan deyince alala bişeymi oldu ben hissedemiom diorum.bide öncesinde gebelik kayıplrı olunca ,bişey olurda anlamazsam endişesi var.Ya ben bu hissetme olayını hiç kafaya takmıyorum. Hatta hissetmem gerektiğini de burda siz yazdıkça öğrendim. Yani sağlıklı olduğu sürece hissetmesek ne olur ki?
Canım ben dün doktorla konuştum 14. Haftadayım hissettiğimi söyledim çok erken ama hissedenler var dedi. Yani normal hissetmemenKızlar 2.çocugu olup hareket hissetmeyeniniz vardır dimi???
Ben mi kuruntu yapıyorum..
Seyirme gibi seylerin hareket olmadığını söylediler.
Gerçi oda yok şusıra.
Normalim dimi...
Kanama alanının hemen geçmeyeceğini biliyorduk canım içini ferah tut lütfen kasık ağrısı da rahim genişlediği için oluyordur inşallah sağlıcakla atlatacaksınız bu dönemi bebişinleValla kuzum kasık ağrım çok sürekli uzanıyorm dün gittim ikili test için hala içerde kanama alanı var haftaya tekrar gidicem inslh atlatirim bu dönemi
Şu an değil ama ileride attığı tekmelerle içeride iyi olduğunu biliyorsun. Hareketleri takip ediyor insan ister istemez. Uzun süre hareketsiz kalması doktora gitme nedeniYa ben bu hissetme olayını hiç kafaya takmıyorum. Hatta hissetmem gerektiğini de burda siz yazdıkça öğrendim. Yani sağlıklı olduğu sürece hissetmesek ne olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?