2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence bebeğin doğduktan sonra çoğu şey yoluna girecektir takmamaya çalış

Canım ben dün doktorla konuştum 14. Haftadayım hissettiğimi söyledim çok erken ama hissedenler var dedi. Yani normal hissetmemen
İlk gebeliği olup benimle aynı haftalarda olan insanlar hissettiğini yazmış hapyymom da açıkçası ben pek takmıyorum çünkü doktorum bana net dille 20.haftadan önce hissedemeyeceğimi söyledi

Evet maalesef ama bu 1.5 milyondan baslayan yerler Suadiyede balkonsuz bir apartman dairesi bizim burasida suan oyle ama en azindan kocaman balkon var filan diyebiliyorum orada balkon bile yok
Allah sizlere kolaylıklar versin arkadaşlar. İyi ki büyük şehirde yaşamıyorum..

Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı bu haftalarda? 14.haftadan beri başımın sol tarafına ara ara bir ağrı geliyor, gözüme vuruyor. Bugün mide bulantısı da yaptı
Benim cik var uc gundurntek tarafli agri migrenngibi gozumun icinr vuruyor cok ismir bozucu amamoluyomus herhald rbu haftalar soguk kompres yap cnm iyi geliyor

İlk gebeliği olup benimle aynı haftalarda olan insanlar hissettiğini yazmış hapyymom da açıkçası ben pek takmıyorum çünkü doktorum bana net dille 20.haftadan önce hissedemeyeceğimi söyledi
Hissettiğin zaman anlarsın zaten gayet normal hissetmemek. Çoğu bağırsak hareketleriyle karıştırıyor. İkinci üçüncülerd bizler bebek hareketlerini bildiğimiz için ve karın kaslarımız sizin kadar sıkı olmadığı için anlayabiliyoruz.

Yok zaten normal.ben sadece kardeşim falan ben 15.haftada hissediodum falan deyince alala bişeymi oldu ben hissedemiom diorum.bide öncesinde gebelik kayıplrı olunca ,bişey olurda anlamazsam endişesi var.
Hiç kafana takma bence canım, belki onun hissediyorum dediği bağırsak hareketleridir. Ya da ne bileyim herkesin kas yağ dokusu farklı. Kötü düşünme. Artık anneyiz ve ben allah korusun eğer bir sorun olursa asıl onu hissedeceğimizi düşünüyorum.

Şu an değil ama ileride attığı tekmelerle içeride iyi olduğunu biliyorsun. Hareketleri takip ediyor insan ister istemez. Uzun süre hareketsiz kalması doktora gitme nedeni
Evet ben de öyle biliyorum, ileri zamanlarda hissetmem gerektiğini ama şu an için neden hissetmiyorum diye aklıma bile gelmiyor.

Kanama alanının hemen geçmeyeceğini biliyorduk canım içini ferah tut lütfen kasık ağrısı da rahim genişlediği için oluyordur inşallah sağlıcakla atlatacaksınız bu dönemi bebişinle
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim tanımadığımız halde birbirmze destek oluyoruz iyiki varsiniz iyiki burdaym insallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz sağlıkla

Kizlar ya sinirlerim bozuldu bayag benim goguslerim bi anda buyudu normalde 80 b falanfi bi anda 90 oldu ve deli gibi kremlenmeme ragmen kirmizi kirmizi catladi cok kotu gozukuyor ztn ergenlikte kalçam bayag catlamisti smdi goguslerimide boyle gorunce bi kac haftaya kesin karnimda olur modundayim.
Hergun mustelanin yagini ve kremini kullaniyorum ara sırada hindistancevizi yagi suruyorum bi de kakao yagi sipariş verdim. Onceden bu catlaklara kullanmadigim sey kalmadi en pahali kremlerden en dogal tariflere kadar. Su an en azindan bebegim olcak diye catliyorum diye kendimi avutuyorum ama bi anda bu kdr erken goguslerim catlayinca acaip modum dustu yakinda haritaya doncem

Kızlar 2.çocugu olup hareket hissetmeyeniniz vardır dimi???
Ben mi kuruntu yapıyorum..
Seyirme gibi seylerin hareket olmadığını söylediler.
Gerçi oda yok şusıra.
Normalim dimi...
Kızımda 17. Hafta gibi hissetmeye başlamıştım diye hatirliyorum ikinci olmasına rağmen şimdi çok erken daha diye düşünüyorum anca gazman gibi dolaşıyorum 13 haftalık değil baya beş aylık hamile gobegi var akşamları nefes almakta bile zorlanıyorum. kızımda hissetmeye başladıgim zaman tam başlamistim sürekli tekme yemekten bazen karnımın bir tarafı uyusurdu sağlık ocağında ebeler kalp atışını duymak için karnımı tutarlardi hala kıpır kıpır yemek yerken bile o sandalye ona batıyor 6 yaşında ama illa bı dolaşması lazım yemeği bitirene kadar sabit durması gerektiğini sofradan kalkmamasi gerektiğini sürekli hatırlatıyorum çizgi film izlerken bile kanepede amuda kalkıp izliyor bu seferki bari biraz köşe yastığı gibi olsun istiyorum ama çok zor

Canım doktoruna danışıp bi krem kullansan biraz erken çatlamaya başlamış ama modunu düşürme

Göğüsler birden büyüdüğü için çatlamaya daha müsait sanırım.. benim de ergenlikten bir de spor yaptığım dönemde hızlı kas oluşmasından dolayı basenlerde çatlaklar var ama kırmızı çatlak nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Benim de cildim yatkın diye korkuyorum göbekte göğüste olacak diye ama kaçınılmaz son heralde

Ay valla annelik deli işi.
Bu corona muhabbetleri falanda insanı iyice hassas yapıyor.
Rabbim artık şu zor süreçleri atlatıp dünyaca rahata kavuştursun

Brnmde ergenlikte olanlar direkt beyaz rengindeydi hic kirmizi gibi olmamisti ama gogusler boyle damar damar okdu snra ufak ufak kizarikliklarla basladi sanirim deri ince diye insanin canini gercektende çok sıkıyor bu kdr erken surede olmasi ztn surekli goguslerim agriyo deli gibi hassas bi de catlak cikti basimiza bakalim ins karnim catlamaz dicem ama imkamsiz gozukuyor bendeki bu genlerle (

Ben dun cok buyuk bir batma hissettim, normalde kasiktan hissederiz ya gobegimin ust tarafi gibi bir yerden hissettim bu sefer bu hissetmek oluyor mu bilmiyorum

Evet ya cok erken yani simdiden boyleyse diye sinirlerim bozuldu ztn aynendoktora gidicem nipty sonucum cikinca soriyim bakiyim o ne dicek
Şimdiden böyleyse ne sonra ne olur diye düşünme. Çatlak işi zaten 1 günlük bir şey bir sabah kalkıyorsun ve çatlamışsın. Sen yağlanmaya devam et bol su iç karın çatlakları ileriki haftalarda oluşuyor zaten. Hep nemli tut vücudunu. Göğüslerin birden büyüdüğü için çatlamış o kötü olmuş

Benim goguslerimde kocaman ve cok kotu gorunuyor bence bu kadar buyuk gogus dun gorumcemin oglunu kucagima almistim baktim gogsumu emmeye calisiyor bluzun uzerinden bende krem suruyorum dustan sonra hemen goguslerime inanilmaz buyukler

Aynen oyle tatlim ya bi anda buyudu bende sasirdim hala cik aciyolar sizinde oylemi surekli regl oncesi gogus agrisi olurya onu cekiyorum gece bile acisiyla uyaniyorum normalde asla sutyen takmayi sevmem ama simdi destekli sutyen aldim bi nebze rahatlatsin diye. Cokta bol su icen biriyim gece dahi bi bucuk litre su bitiririm ama idte oldu mu oluyor yaglanip durcaz bol c vitamini olcaksa olcak eb azindan bebegimin bana hediyedi olcaklar napalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…