- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.521
Kuzum genetiginde buyukse ve suan buyumuyosa sorun yok bence bi anda buyuyunce basiyo catlak. Benim uclarida kucuk kendide cok buyuk degil hatta vücudumda en begendigim yerdir ama smdi boyle catlaklar cikinca sinir oldum bi de ileride sarkcazBenim goguslerimde kocaman ve cok kotu gorunuyor bence bu kadar buyuk gogusdun gorumcemin oglunu kucagima almistim baktim gogsumu emmeye calisiyor bluzun uzerinden bende krem suruyorum dustan sonra hemen goguslerime inanilmaz buyukler
Belli olmaz canım bazı kişilerin bacaklarında ya da göğüslerinde olup göbeğinde olmayabiliyor. Sen önlemini al bol bol krem, yağ sür. Üzme kendini beyazlayınca çok dikkat çekmez zatenBrnmde ergenlikte olanlar direkt beyaz rengindeydi hic kirmizi gibi olmamisti ama gogusler boyle damar damar okdu snra ufak ufak kizarikliklarla basladi sanirim deri ince diye insanin canini gercektende çok sıkıyor bu kdr erken surede olmasi ztn surekli goguslerim agriyo deli gibi hassas bi de catlak cikti basimiza bakalim ins karnim catlamaz dicem ama imkamsiz gozukuyor bendeki bu genlerle(
Cok sagol arkadaşım moral verdin ins dedigin gibi olur simdidennyaglari kremleri bo lsuyu aksatmamak lazim valla bi anda oluyomus :)Belli olmaz canım bazı kişilerin bacaklarında ya da göğüslerinde olup göbeğinde olmayabiliyor. Sen önlemini al bol bol krem, yağ sür. Üzme kendini beyazlayınca çok dikkat çekmez zaten
Ya evet tatlım onlar bebişinden kalan hatıralar kabullenmek lazım bir yerdeAynen oyle tatlim ya bi anda buyudu bende sasirdim hala cik aciyolar sizinde oylemi surekli regl oncesi gogus agrisi olurya onu cekiyorum gece bile acisiyla uyaniyorum normalde asla sutyen takmayi sevmem ama simdi destekli sutyen aldim bi nebze rahatlatsin diye. Cokta bol su icen biriyim gece dahi bi bucuk litre su bitiririm ama idte oldu mu oluyor yaglanip durcaz bol c vitamini olcaksa olcak eb azindan bebegimin bana hediyedi olcaklar napalim :)
Kiyamam senden bendensiz kalcamdakiler hic batmiyo gozume yenileri gelsede yapcak bisi yok artik bol yaglancaz :) esim bu halime cok guluyo abarttigimi dusunuyo bende ona kiziyorum bu esler hic halden anlamiyo ya adamlarin umrunda degil bu arada sen ne suruyosun krem veya yag olarak?Ya evet tatlım onlar bebişinden kalan hatıralar kabullenmek lazım bir yerdebenimde kalçalarım harita gibi ama hamilelikte karnım çok büyük olmasına rağmen çatlamadım. Şans işi valla. Vücudun da çatlak hiç olmayana alışmak zor gelir de bizim gibiler için kolay atlatılır bişey bence çaresi yok onu biliyoruz
Tam olarak aynısı, gözüme vuruyor, ışığa bakamıyorum falan. Normalse takmayalım o zaman. Allaha şükür tabi bebişlerimiz gelsin güzel güzel ama ilk gebelik olunca her şeyden nem kapıyor insan.Benim cik var uc gundurntek tarafli agri migrenngibi gozumun icinr vuruyor cok ismir bozucu amamoluyomus herhald rbu haftalar soguk kompres yap cnm iyi geliyor
Gayet guzel gozukuyorsun canim aman buyumesin daha iyi ben hep ufak diye uuzlmustum buyuyunce hosuma gitmisti ama buyuyup catladigini gormek hic hos olmuyo inan bana. Karninda hafiften belirmis sanki benimde senin gibiBenim göğüslerim hiç büyümedi gibibüyümeyecekler galiba karnım da böyle şimdilik
Eki Görüntüle 2721389
Ben memnunum zaten büyüsün istemiyor hiç ama emzirirken sorun olur mu tek onu düşünüyorum.Gayet guzel gozukuyorsun canim aman buyumesin daha iyi ben hep ufak diye uuzlmustum buyuyunce hosuma gitmisti ama buyuyup catladigini gormek hic hos olmuyo inan bana. Karninda hafiften belirmis sanki benimde senin gibi
Kuzum genetiginde buyukse ve suan buyumuyosa sorun yok bence bi anda buyuyunce basiyo catlak. Benim uclarida kucuk kendide cok buyuk degil hatta vücudumda en begendigim yerdir ama smdi boyle catlaklar cikinca sinir oldum bi de ileride sarkcaz
Canim benn daha inceden nevraljik agrilarim vardi bazen migren gibi bazen gerilim tipi agriydi hatta cok ciddi haplar kullanmistim smdi agri olunca da otomatikman ayni o sekilde oluyor. Ama inceden bu tarz agrin yoksada gebelikte bu tarz migreb tarzi agrilar cok fazla oluyormud yinede doktoruna danis anlattigin migren atagi gibi hafifteb mentollu masaj kremleri ile ayak altina masaj rahatlatir sessiz sakin ve karanlik ortam ve soguk kompres hepimize cokk gecmis olsunTam olarak aynısı, gözüme vuruyor, ışığa bakamıyorum falan. Normalse takmayalım o zaman. Allaha şükür tabi bebişlerimiz gelsin güzel güzel ama ilk gebelik olunca her şeyden nem kapıyor insan.
Bence olmaz canim ya dunyada kucuk goguslu bi suru kadin var o zmn onlarda emziremezdi takma hic kafanaBen memnunum zaten büyüsün istemiyor hiç ama emzirirken sorun olur mu tek onu düşünüyorum.
Kiyamam ya oksun kendimizi oldugumuz gibi sevmeliyiz. Benimde ilk damarlar cikti sinradan catladi bu surecte cok dikkat et sakin kremi bol lsuyu ihmal etme cnm ins sende olmazEskiden 85 filandi ve gercekten bende begeniyordum kendimi cok dolgun guzel duruyordusimdi 95 olmustur bu benim bedenime gore cook fazla bir de damar damar oldu benimde yesil damarlarla kapli etrafi
Benimde göğüslerim küçük emzirmede problem olmuyor merak etme. Çok avantajlı hatta hiç sarkmam olmadıBen memnunum zaten büyüsün istemiyor hiç ama emzirirken sorun olur mu tek onu düşünüyorum.
Canim benn daha inceden nevraljik agrilarim vardi bazen migren gibi bazen gerilim tipi agriydi hatta cok ciddi haplar kullanmistim smdi agri olunca da otomatikman ayni o sekilde oluyor. Ama inceden bu tarz agrin yoksada gebelikte bu tarz migreb tarzi agrilar cok fazla oluyormud yinede doktoruna danis anlattigin migren atagi gibi hafifteb mentollu masaj kremleri ile ayak altina masaj rahatlatir sessiz sakin ve karanlik ortam ve soguk kompres hepimize cokk gecmis olsun
Yok işte hamilelikte büyüyor diyorlar ya hep, o sayede kolay oluyor diye düşünmüştüm ama benimkiler hiç büyümedi. Öyle minnacık da değiller ama büyük de değillerBence olmaz canim ya dunyada kucuk goguslu bi suru kadin var o zmn onlarda emziremezdi takma hic kafana
Kiyamam ya oksun kendimizi oldugumuz gibi sevmeliyiz. Benimde ilk damarlar cikti sinradan catladi bu surecte cok dikkat et sakin kremi bol lsuyu ihmal etme cnm ins sende olmaz
Benimde yaklaşık 10 gündür baş ağrım var 3-4 gün özellikle çok zorladıparol aldım.Tam olarak aynısı, gözüme vuruyor, ışığa bakamıyorum falan. Normalse takmayalım o zaman. Allaha şükür tabi bebişlerimiz gelsin güzel güzel ama ilk gebelik olunca her şeyden nem kapıyor insan.
Evet sarkma korkum yok hiç o konuda şanslıyız neyse kiBenimde göğüslerim küçük emzirmede problem olmuyor merak etme. Çok avantajlı hatta hiç sarkmam olmadı
Ben henüz başlamadım canım bir lierac aldım bideKiyamam senden bendensiz kalcamdakiler hic batmiyo gozume yenileri gelsede yapcak bisi yok artik bol yaglancaz :) esim bu halime cok guluyo abarttigimi dusunuyo bende ona kiziyorum bu esler hic halden anlamiyo ya adamlarin umrunda degil bu arada sen ne suruyosun krem veya yag olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?