2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende agdaya gidiyodum ama riskli dönemde olduğum için gidemiyorum koltukaltı bikini bölgesi felaket jilete döndüm mecburen

Ben normalde de pek agdaya gitmiyordum aslinda ust bacaklarda sari tuyleri goremedigimden ayda bir gidiyordum bazen. Ama simdi sunu dusundum, hadi iyi kotu bende eldivenle makineyle aliyorum da gobek buyuyunce nasil halledicez gorebilcekmiyiz orayi bilmiyorum insallah son zamanlarimizda pandemi biter de en azindan o zaman kuafore gidebiliriz

Çok geçmiş olsun canım. Eşinin durumu nasıl? Farklı odalarda kalmaya çalışın, inşallah yoktur sende ama olursa da hiç korkma. Hamileyken atlatan tanıdıklarım var. Zaten ilaç kullanamıyorsun paroldan başka. Bol bol vitamin al, beslenmene dikkat et. Bir an önce atlatırsınız inşallah.

Cok gecmis olsun canim mutlaka maskeni tak evde iki banyo varsa banyolari ayirin ve esin odasindan cikmasin. Bir de ona yemegi plastik catal kasik gibi seylerle ver. Kardesimde temasliydi ama negatifti annem 14 gun boyunca mutfagin balkonundan yemegini odasina uzatmisti bir de sende 3 4 gun sonra test yaptir eger negatifsen o zaman sen annene gidebilirsin

Çok geçmiş olsun canım sakin ol inşallah sana bulaşmamistr odalari ayırıp dikkat etmen gerekiyo bide bol meyve tüket kemik suyu eşine de sana da inşallah hemen atlatır

İnşallah canım ya valla herkes perişan oldu kolay kolay geçmiycek gibi ama son zmnlar dediğin gibi yetişemeyiz ki mecburen agdaya gitcez

Görmenin imkanı yok malesef ben yarım yamalak alıyordum ayna koyarak fln

Cok teşekkür ederim gerçekten cok değerli paylaşımlarınız benim için ❤

Cok guzel videolar. Youtube da hangi kanal acaba. Birde benim göğüs ucum bunlara oranla hic yok gibi büyür mü acaba? Videoda bebek ucunu değil memeyi emiyor diyor ama bilmiyorum stres yapıyorum bu konuda

Canım geçmiş olsun. Öncelikle eşin bir odaya kapansın sen kapıdan yemek su gibi ihtiyaçlarını ver. Evde ekstra bi banyo varsa ayrı banyoları kullanın. Beslenmenize ve sıvı alımınıza dikkat edin inşallah kolayca atlatırsınız bu durumu

Çok teşekkür ederim hepsini takibe alıyorum hemen

Canım geçmiş olsun benim esimde bir ay once falan covid oldu. Önce odaları ayırın mümkünse banyoları falan. Plastik tabak bardak kaşık falan al yemegi kapının önüne koy esim kapıyı açsın alsın. Maske takmayı ve eldiven takmayı ihmal etme. Bana bulamadı eşimden

benim de kol altı ve bikini bölgesi lazerli, bacaklarım da sarı tüylü olduğu için yaptıramamıştım.
şimdi bacaklarımın alt kısımlarını jiletle alıyorum ama maalesef çok cansız oldukları için çok zorluyorlar beni çıkarken, baya kaşınıyorum.
bacaklarımın üst kısımlarını da evde kendim veet ağda ile alıyorum, önceden komple bacak ağdaya gidiyordum ama evde yapılabilecek bişey olduğu için kendimi riske atmıyorum artık.

arkadaşım karnı burnundayken bikini bölgesini eşi jiletliyordu, artık kuaföre gidemezsiniz öyle bişeyler yapılacak.
çok geçmiş olsun
bol bol limonlu ılık su ve c vitamini tüketmeye bakın, inşallah sana geçmemiştir.

Benim içinde en büyük hata o silikon uç. Kesinlikle almayacağım bu sefer. Silikon uç yüzünden bende emziremedim ona alıştı ve bir daha toparlayamadım ne yazık ki
Evet yaa, zaten normalde silikon ucu bi kaç günden fazla kullanmamak lazımmış bilmiyordum 2.ayda geldi aklım başıma. 2 haftada bıraktık. Önce silikon ucu kestik az az, sonra hepten çıkardım. Benim cimcime emmedi tabi, bi kaç gün ağzına önce enjektörle süt sıktım sonra hemen memeyi verdim bi emdi bi bıraktı filan derken uğraşa uğraşa alıştı o inat, ben ondan inat öyle bir haldeyik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…