2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Zeytinyagi fln mi sürsem napsam çatlamaktan korkuyorm
Ben bebek yağı, hindistan cevizi yağı, bebek losyonu kullandım sürekli. Her yerime sürüyordum. Son hafta karnımın alt kısmı çatladı. Belki sürmesem daha çok çatlardım bilemiyorum. Pahalı kremler alan arkadaşlarımdan da çatlayan oldu yani çatlayan her türlü çatlıyor ama nemlendirme yaparsak çatlama miktarı azalabilir

Teşekkür ederim canım bende mustela alcam galiba inslh çok catlamayiz

Ben de Tomrisin emzirme notlarını okudum mantığıma uygun buldum size de tavsiye ederim. 15 parçadan oluşan bir yazı dizisi baya meşhurmuş:)

Bugün @Ceyda18 ve meryemhilall güzel haberlerle dönün insallah kaçta randevunuzzzz başka kimler gidiyorrrr bu haftaaaaa @tmavi99 20 sinde mi gidiyordun yavruşum sennn
Gittim geldim ben 16.haftadan aşağı söylemem dedi net olarak ama kıza yatkın gibi duruyor dedi bir dahaki kontrolde kesin net belli olucak

Beni de şimdiden ya emmezse korkusu sardı çünkü yeni doğum yapan arkadaşlarımda çok sık karşılaştığım bir manzara kimleri takip ediyorsunuz paylaşma şansınız var mı acaba?
İnternetten tomris in emzirme notlarını bul ve yut onları. Seriler halinde açık açık anlatıyor.

Hadi bakalım bekliyoruz haberlerini benimki bize poposunu döndü bugün

Gözüme birkaç tanesini kestirdim evde danışmanlık veriyorlar çağırırım bir gün eve hem bana yardımcı olur hem de bir kahve içer sohbet ederiz diye düşünüyorum. Niye bilmiyorum ama bu konuda hiç endişelenmiyorum.

Keske hepimiz 9 kg la bitirsek bu hamileligi ne guzell olur ben hala eve tarti almadim en kisa zamanda almam lazim o yuzden kilomu gittikce goruyorum ama onda da kiyafetle ayakkabiyla tartiyor

aynı şeyi ben de düşünüyorum ama maalesef ki 3 büyük şehirden birinde yaşamıyorum, nasıl olacak bilmem istanbul'da buluşacağım artık..

Keske hepimiz 9 kg la bitirsek bu hamileligi ne guzell olur ben hala eve tarti almadim en kisa zamanda almam lazim o yuzden kilomu gittikce goruyorum ama onda da kiyafetle ayakkabiyla tartiyor
Kesin al, ben her sabah aç karnına tartılıyorum o insanı güzel gazı getiriyor zaten çok fazla abur cubur, ekmek, hamur işi, tatlı yemez normal yer arada kaçamak yaparsan fazla kilo alınmıyor.

Yok zaten baştan endişelenmek de çok saçma. Çünkü dediğim gibi hemen rahatça emzirmeye başlayan anne de çok. Ama bu olayla ilgili baştan bilgili olmak hem ileride oluşabilecek sorunları engeller, hem de emmeme sorunu olursa daha rahat çözülür. Emzirme danışmanını baştan çağırmak yerine sorun olursa çağırmak daha mantıklı. Emzirme ile ilgili zaten çoook fazla bilgi var internette, onlar bize yeter şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…