- 4 Mayıs 2020
- 139
- 318
- 23
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.901
Canim cok üzüldüm gecmis ilsun ins kolaylikla atlatir.odalari ayircan yemegini odasina goturcen sen kesinlikle temas etmicen arkadaşımKızlar eşimde covid çıktı maalesef,doktor kendinizi izole edin demiş bende belirti yok eşimde de bu sabah çıktı aniden belirtiler şimdi ne olacak nasıl bir yol izlicez hiç bilmiyorum.Anneme gidemem bende de virüs varsa onlara bulaşsın istemem annem de babam da kronik hasta.
Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin.eslerde cikmayadabiliyor hemen telaslanma insallah degilsindir test yaparlar zaten sana gecmis olsun tekrardanKızlar eşimde covid çıktı maalesef,doktor kendinizi izole edin demiş bende belirti yok eşimde de bu sabah çıktı aniden belirtiler şimdi ne olacak nasıl bir yol izlicez hiç bilmiyorum.Anneme gidemem bende de virüs varsa onlara bulaşsın istemem annem de babam da kronik hasta.
Yaa ne güzelSelâmun aleyküm arkadaşlar ben bugün gittim Dr en son 10haftalikken gtmistim baya büyümüş pıtırcık ....ve üç erkekten sonra yüzde 70 kız haberi almak çok mutlu etti bizi bakallim inşaallah degismez sağ tarafina yatmış uyuyordu güzelim Dr um bacak arasını boş gördüm dedi kalça yapısı da kizza benziiyor dedi o his bile neler yaşattı bana anlatamam hepsi canım ciğerim hepsini tattiran Rabbime şükürler olsun çok ağladım hala dokunsalar ağlayacağım iciim bı tuhaf dua edin canlar herkesin gönlünden geçen nasip olsun sağlıkla hayırla
Tebrik ederim arkadasim gozun aydin prensesin hayirli olsunSelâmun aleyküm arkadaşlar ben bugün gittim Dr en son 10haftalikken gtmistim baya büyümüş pıtırcık ....ve üç erkekten sonra yüzde 70 kız haberi almak çok mutlu etti bizi bakallim inşaallah degismez sağ tarafina yatmış uyuyordu güzelim Dr um bacak arasını boş gördüm dedi kalça yapısı da kizza benziiyor dedi o his bile neler yaşattı bana anlatamam hepsi canım ciğerim hepsini tattiran Rabbime şükürler olsun çok ağladım hala dokunsalar ağlayacağım iciim bı tuhaf dua edin canlar herkesin gönlünden geçen nasip olsun sağlıkla hayırla
Ben normal dogum yaptim hemen uzerime koymuslardi kizcemi kendisi bikac dakikada memeyi buldu hemen emmeye basladi ☺ ama ben yurtdisinda dogum yapmistim Turkiyede sistem nasil bilmiyorumemzirmeyle ilgili pek bi bilgim yoktu, burdan tavsiyeniz üzerine açtım okumaya başladım. çok güzel bir emzirme videosu var şurda, ama bunu burda uyguluyorlarmı bilmiyorum, normal doğum yapan varmı aramızda, bebişi direk senin üzerinde bırakıyorlarmı? yoksa alıp kontrol giydirme vs derken o aşama nekadar sürüyor doğumdan sonra?
Yok canım yardımcı olacak kimsem yardımcı alma gibi durumum da yok eşim akşamları gelince yardımcı oluyor sağolsun çocuklara bakıyor yemek falan yapıyorum o arada anca zaten sağolsunlar gündüz uykuları bile o kadar az ki yemek bile çoğu yapamıyorum anca eşim gelince yapıyorum biran önce sağlıkla dogsunlarda insAyyy kıyamam tabi düşer senin tansiyonyardıma gelebilecek kimse yok mu? Ya da yardımcı filan alma durumun? Benim de kızım 14 aylık eşim evde ona rağmen zorlanıyorum seni düşünemiyorum, Allah yardımcın olsun. En azından eşin işten gelince dinlendirsin seni
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelâmun aleyküm arkadaşlar ben bugün gittim Dr en son 10haftalikken gtmistim baya büyümüş pıtırcık ....ve üç erkekten sonra yüzde 70 kız haberi almak çok mutlu etti bizi bakallim inşaallah degismez sağ tarafina yatmış uyuyordu güzelim Dr um bacak arasını boş gördüm dedi kalça yapısı da kizza benziiyor dedi o his bile neler yaşattı bana anlatamam hepsi canım ciğerim hepsini tattiran Rabbime şükürler olsun çok ağladım hala dokunsalar ağlayacağım iciim bı tuhaf dua edin canlar herkesin gönlünden geçen nasip olsun sağlıkla hayırla
Gozun aydin cnm bak Allah gonlune gore verdi ne mutlu sanaSelâmun aleyküm arkadaşlar ben bugün gittim Dr en son 10haftalikken gtmistim baya büyümüş pıtırcık ....ve üç erkekten sonra yüzde 70 kız haberi almak çok mutlu etti bizi bakallim inşaallah degismez sağ tarafina yatmış uyuyordu güzelim Dr um bacak arasını boş gördüm dedi kalça yapısı da kizza benziiyor dedi o his bile neler yaşattı bana anlatamam hepsi canım ciğerim hepsini tattiran Rabbime şükürler olsun çok ağladım hala dokunsalar ağlayacağım iciim bı tuhaf dua edin canlar herkesin gönlünden geçen nasip olsun sağlıkla hayırla
amiiinÇok güzel çıkmış gözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Herkese selam kızlar bayadır yazamıyordumkendi doktorum korona pozitif çıkmıştı ve ikili tarama için başka bir hastaneye gitmem gerekti ölçümler filan herşey gayet iyi çok şükür..sonuçlar için 2 gün önce ctesi tekrar gittik..Doktor bana amniyosentez filan bişeyler anlatmaya başladı.. bi bakıyorum sonucum çok iyi..18. Haftada burda ki prof a ayrıntılı usg ye gir filan diyo..neyse odadan çıktım sonucu kendi doktoruma attım sonuç çok iyi çıkmış daha iyisi olamazdı dedi..tekrar beni aradı konuştuk..yani kızlar doktor ne kadar önemliymiş..sonucumu buraya da ekliyorum
aaa bunu da yeni duyuyorum, sonucun eklenmemiş canım ama geçmiş olsun..
Aynen canım ya eklenmemiş şimdi denedim hata veriyoraaa bunu da yeni duyuyorum, sonucun eklenmemiş canım ama geçmiş olsun..
Yeğenim diyetisyen uyamam die fikrini almadım bileDiyetisyenle calismak daha iyi olabilir imkaniniz varsa aslinda online destek bile almaniz yeterli olureger yoksa mesela annem sabah uyanir uyanmaz 2 bardak su icerdi tokluk hissi gelsin kahvaltida cok fazla yemek yemiyim diye bunu diger ogunlerinde de aliskanlik halina getirmisti. Bol bol corba yapin kendinize corba icin ve sebze yogurt sut agirlikli beslenin saniyorum en azindan kilo almaniz onlenebilir
Yeğenim diyetisyen uyamam die fikrini almadım biledr bugün corspin yerine ecoprin 150 mg başladı coraspini 150 mg yok die. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Ben diyetisyenle online olarak 3 ay çalıştım, gayet faydasını gördüm. Bazı testler istemişti ilk listeyi hazırlamadan önce, kan testiydi galiba, bence ölçüm dışında bi farkı yok yüzyüze görüşmeden.Kızlar online muayene görüşmesi yapan oldu mu hiç? Poliçemde online muayeneler limitsiz, diyetisyen için kullansam mı diyorum ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?