2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selâmun aleyküm arkadaşlar ben bugün gittim Dr en son 10haftalikken gtmistim baya büyümüş pıtırcık ....ve üç erkekten sonra yüzde 70 kız haberi almak çok mutlu etti bizi bakallim inşaallah degismez sağ tarafina yatmış uyuyordu güzelim Dr um bacak arasını boş gördüm dedi kalça yapısı da kizza benziiyor dedi o his bile neler yaşattı bana anlatamam hepsi canım ciğerim hepsini tattiran Rabbime şükürler olsun çok ağladım hala dokunsalar ağlayacağım iciim bı tuhaf dua edin canlar herkesin gönlünden geçen nasip olsun sağlıkla hayırla

Canim cok üzüldüm gecmis ilsun ins kolaylikla atlatir.odalari ayircan yemegini odasina goturcen sen kesinlikle temas etmicen arkadaşım

Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin.eslerde cikmayadabiliyor hemen telaslanma insallah degilsindir test yaparlar zaten sana gecmis olsun tekrardan

Yaa ne güzel Rabbim sağlıkla gönlünüzdekini versin inaşallh..bende cinsiyet öğrenmedim henüz ama kıza benziyor dedi..16 da kendi doktorumdan net şekilde öğrenirim

Tebrik ederim arkadasim gozun aydin prensesin hayirli olsun

Ben normal dogum yaptim hemen uzerime koymuslardi kizcemi kendisi bikac dakikada memeyi buldu hemen emmeye basladi ☺ ama ben yurtdisinda dogum yapmistim Turkiyede sistem nasil bilmiyorum koymalari gerektigini dusunuyorum ilk ten temasi anne kokusuyla bulusmasi onemli bence.

Herkese selam kızlar bayadır yazamıyordum kendi doktorum korona pozitif çıkmıştı ve ikili tarama için başka bir hastaneye gitmem gerekti ölçümler filan herşey gayet iyi çok şükür..sonuçlar için 2 gün önce ctesi tekrar gittik..Doktor bana amniyosentez filan bişeyler anlatmaya başladı.. bi bakıyorum sonucum çok iyi..18. Haftada burda ki prof a ayrıntılı usg ye gir filan diyo..neyse odadan çıktım sonucu kendi doktoruma attım sonuç çok iyi çıkmış daha iyisi olamazdı dedi..tekrar beni aradı konuştuk..yani kızlar doktor ne kadar önemliymiş..sonucumu buraya da ekliyorum

Yok canım yardımcı olacak kimsem yardımcı alma gibi durumum da yok eşim akşamları gelince yardımcı oluyor sağolsun çocuklara bakıyor yemek falan yapıyorum o arada anca zaten sağolsunlar gündüz uykuları bile o kadar az ki yemek bile çoğu yapamıyorum anca eşim gelince yapıyorum biran önce sağlıkla dogsunlarda ins

Gözün aydın canım çok sevindim maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Gozun aydin cnm bak Allah gonlune gore verdi ne mutlu sana

aaa bunu da yeni duyuyorum, sonucun eklenmemiş canım ama geçmiş olsun..

Yeğenim diyetisyen uyamam die fikrini almadım bile dr bugün corspin yerine ecoprin 150 mg başladı coraspini 150 mg yok die. Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Yeğenim diyetisyen uyamam die fikrini almadım bile dr bugün corspin yerine ecoprin 150 mg başladı coraspini 150 mg yok die. Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Aa ne guzel yigeninizden faydalanin hem bebek icin hem sizin icin diye dusunun o zaman uyarsiniz ben hic kullanmadim coraspin bana vermedi

Kızlar online muayene görüşmesi yapan oldu mu hiç? Poliçemde online muayeneler limitsiz, diyetisyen için kullansam mı diyorum ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum.

Kızlar online muayene görüşmesi yapan oldu mu hiç? Poliçemde online muayeneler limitsiz, diyetisyen için kullansam mı diyorum ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
Ben diyetisyenle online olarak 3 ay çalıştım, gayet faydasını gördüm. Bazı testler istemişti ilk listeyi hazırlamadan önce, kan testiydi galiba, bence ölçüm dışında bi farkı yok yüzyüze görüşmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…