2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eşiniz yardımcı olsun

Haha ben fitili dedim beni bulastirma boyle seylere sen halledebilirsin dedi
Bende eldiven kullanıyorum üst tarafa ağda bandı kalan yarısı eldiven yarısı jilet. hayatta açamıyorum ağdacıya fln

Ben eve agdacilarda kullanilan agda seti almistim, agdayi isitan makineyi prize takip parkenin ustune koymustum parkede yanik izi olmustu ve annem sinirlenip makineyi atmisti agda bantlari cok daha iyi ama o da cok ziyan oluyor ya da ben yapamiyorum 3 4 kutu bitiyor hala kalmis oluyor eldiven candir ya liseden beri eldiven kullaniyorum memnunum cok dagilmadi da tuyler az ve oz cikiyorlar

Çok geçmiş olsun, arkadaşımın da eşi yakalandı ama çocukları ile kendisine bişey olmadı. Eşi ayrı oda da kalmış, mümküm mertebe temaslı olmadılar sanırım. Bi de kız yazık sürekli çamaşır suları ile temizlik yaptı. Çamaşır suyu senin için riskli olur ama bol bol kolonya, dezenfektan kullanabilirsin evde. 2.bir banyo varsa banyoları bile ayrı kullanın.

Benimde alt bacakta cok kil donmesi oldu onlara ayda bir jilet yapiyorum ki ayni anda hepsi ciksinlar diye.

Yok ya ben esime boyle bir sey asla yaptiramam kendimi kotu hissederim zaten cok ozen gosteriyorum normalde de en kotu anneme yaptiririm ya da kendim tek tek saatlerce ugrasirim

Kendimi çok beceriksiz hissettim o dönemde çoook ağladım. Ne doktor ne hemşire uyarmadı beni de. Sonra da dediler ki bununla devam edersen sütün kesilir. Çünkü bebek tene değdikçe süt artıyormuş. Keşke bunu baştan söyleselerdi!! Çook kızgınım hem kendime hem de beni yanlış yönlendirenlere. Doğumdan sonra sudan çıkmış balık gibi oluyor insan. Kim ne dese inanıyor. İnsanlar da acımasız . Srni beceriksiz buluyorlar aa emmedi mi derken ki itici bakışlar ve tavırlar doğum sonrası dibine kadar yaşadım sendromların hepsini

canım geçmiş olsun, eşini izole edeceksiniz acil ve evde maske ile gezeceksiniz...
çok çok geçmiş olsuni benim etrafımda da bulaşmadan atlatan örnekler oldu bu şekilde

Bende agdaya gidiyodum ama riskli dönemde olduğum için gidemiyorum koltukaltı bikini bölgesi felaket jilete döndüm mecburen
Ben de jiletle alıyorum maalesef ama baş edilmiyor Ama ağdayı kendim yapmayı deniycem eşimden yardım alcam mecbur
O eldiveni arkadaşım da kullanıyordu ben beceremem diye hiç denemedim uzun süre gidiyorsa iyi ya denesem mi acaba

Çok geçmiş olsun canım odaları ayırın mutlaka

Kızlar etrafımda herkes yemiyorsun hiç bişey diyip moralimi bozuyor. Normalde de iştahlı biri değilim gebelikte mide gazı sorunu iştahımı kapattı zar zor 1 kilo aldım. Çok yiyemiyorum herkes eleştiriyor üzülüyorum ya. Gerçekten az porsiyonlarda yiyorum ama ben normalde hep böyleydim şimdi üzülüyorum

Cok guzel videolar. Youtube da hangi kanal acaba. Birde benim göğüs ucum bunlara oranla hic yok gibi büyür mü acaba? Videoda bebek ucunu değil memeyi emiyor diyor ama bilmiyorum stres yapıyorum bu konuda
Bu kanalın diğer videoları Türkçe değilmiş bu ikisi var gördüğüm. Meme ucun olmasa da doğru teknikle bebeğini rahatça emzirirsin bence öğrendikten sonra, hiç canını sıkma arkadaşım

Kızlar ağda konusu konuşulmuş sarı tüylüleri kıskandım ben bildiğin Osman abiyim ve gayet kıllı bi insanım normalde her zaman kendi ağdamı kendim yapmaya özen gösteririm şu kuaförlerdeki ağda makinasından aldım kolumun altı bacak heryeri kendim alıyordum ama burda güvenilir temiz bi kuaför bulursam giderim diye düşünmüştüm burası da fazla muhafazakar özel bölgeyi almıyoruz diyorlar geri kalan yerleri zaten ben hallediyorum eşim de asla yardım etmez beni bulaştırma böyle şeylere der eminim bakalım neler yapcam ne şekillere gircem

bireylulmasali bebişimmm sen moralini bozma geçmiş olsun eşine sana bulaşmamıştır diye düşünüyorum ama bulaşmışsa da hiiiç korkma gebeler daha kolay atlatıyormuş c vitamini bol bol sıvı geçer en kısa zamanda insalllahhhh

bireylulmasali geçmiş olsun, biz de atlattık aynı şekilde eşim pozitif ben negatif. temaslı olduğun için sende otomatik karantina uygulamalısın canım, favipiravir cinsi ilacı ve sıtma ilacını hastaneden temin etmiştik, kan sulandırıcıyı reçete yazdılar eczaneden. İlaçlar biraz sersemletir eşini ateşi falan çıkabilir korkmayın, mümkün olduğunca ateş düşürme yöntemlerini uygularsınız. İlk haftanın sonunda normale dönüyor bünyesi sağlamsa inşallah. Korkmadan sakince ayakta atlatın inş

Bulunduğun şehre göre filyasyon işleri düzgün yada değil malesef. (Mesela konya başarılı filyasyon ve takipte) aile hekimine bilgi vereceksiniz rapor yazması lazımsa. devlet hastaneyi arayıp bilgi alışverişi yapacaksınız, ilaçları onlar geç getirebiliyor, imkanın varsa bi tanıdığın gidip alıvermeli. Nrkadar çabuk ilaca başlar biterse iyi. Ev alışverişinizi falan rica edin birileri yardımcı olsun. Yada getir gibi uygulamalar yoluyla halledin.

İnsanlara kulaklarını kapat Hilalcim, kimseyi duyma. Şu an zaten her zamanki gibi beslenmen yeterli, 16. haftadan sonra ek kaloriye ihtiyacın olacak (bunu diyetisyenim söyledi). Herkes ilk aylarda kilo almak zorunda değil. Yine de her gün meyve, sebze, yoğurt veya süt, protein almaya özen göster. En azından yediklerin sağlıklı olsun.

Ben de benzer şeyler yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Ya zaten lohusa kafası insan berbat halde o sebeple yazdım burda. Emzirme ile alakalı doğumdan evvel bişiler okumuş, izlemiş olursak sıkıntı yaşadığımız zaman daha kolay atlatırız o süreci. Benim kendi öz annem bile senin sütün az bebeği beslemez filan dedi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…