- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.881
Eşiniz yardımcı olsun
Bende eldiven kullanıyorumüst tarafa ağda bandı kalan yarısı eldiven yarısı jilet. hayatta açamıyorum ağdacıya fln
Çok geçmiş olsun, arkadaşımın da eşi yakalandı ama çocukları ile kendisine bişey olmadı. Eşi ayrı oda da kalmış, mümküm mertebe temaslı olmadılar sanırım. Bi de kız yazık sürekli çamaşır suları ile temizlik yaptı. Çamaşır suyu senin için riskli olur ama bol bol kolonya, dezenfektan kullanabilirsin evde. 2.bir banyo varsa banyoları bile ayrı kullanın.Kızlar eşimde covid çıktı maalesef,doktor kendinizi izole edin demiş bende belirti yok eşimde de bu sabah çıktı aniden belirtiler şimdi ne olacak nasıl bir yol izlicez hiç bilmiyorum.Anneme gidemem bende de virüs varsa onlara bulaşsın istemem annem de babam da kronik hasta.
benim de kol altı ve bikini bölgesi lazerli, bacaklarım da sarı tüylü olduğu için yaptıramamıştım.
şimdi bacaklarımın alt kısımlarını jiletle alıyorum ama maalesef çok cansız oldukları için çok zorluyorlar beni çıkarken, baya kaşınıyorum.
bacaklarımın üst kısımlarını da evde kendim veet ağda ile alıyorum, önceden komple bacak ağdaya gidiyordum ama evde yapılabilecek bişey olduğu için kendimi riske atmıyorum artık.
arkadaşım karnı burnundayken bikini bölgesini eşi jiletliyordu, artık kuaföre gidemezsiniz öyle bişeyler yapılacak.
Kendimi çok beceriksiz hissettim o dönemde çoook ağladım. Ne doktor ne hemşire uyarmadı beni de. Sonra da dediler ki bununla devam edersen sütün kesilir. Çünkü bebek tene değdikçe süt artıyormuş. Keşke bunu baştan söyleselerdi!! Çook kızgınım hem kendime hem de beni yanlış yönlendirenlere. Doğumdan sonra sudan çıkmış balık gibi oluyor insan. Kim ne dese inanıyor. İnsanlar da acımasız . Srni beceriksiz buluyorlar aa emmedi mi derken ki itici bakışlar ve tavırlarEvet yaa, zaten normalde silikon ucu bi kaç günden fazla kullanmamak lazımmış bilmiyordum2.ayda geldi aklım başıma. 2 haftada bıraktık. Önce silikon ucu kestik az az, sonra hepten çıkardım. Benim cimcime emmedi tabi, bi kaç gün ağzına önce enjektörle süt sıktım sonra hemen memeyi verdim bi emdi bi bıraktı filan derken uğraşa uğraşa alıştı o inat, ben ondan inat öyle bir haldeyik
Kızlar eşimde covid çıktı maalesef,doktor kendinizi izole edin demiş bende belirti yok eşimde de bu sabah çıktı aniden belirtiler şimdi ne olacak nasıl bir yol izlicez hiç bilmiyorum.Anneme gidemem bende de virüs varsa onlara bulaşsın istemem annem de babam da kronik hasta.
Ben de jiletle alıyorum maalesef ama baş edilmiyorBende agdaya gidiyodum ama riskli dönemde olduğum için gidemiyorum koltukaltı bikini bölgesi felaket jilete döndüm mecburen
O eldiveni arkadaşım da kullanıyordu ben beceremem diye hiç denemedimBen lazere 2010 2011 yilinda filan gitmistim sari diye tuylerim hatta bana jilet yap demislerdi ve o tuylerin hepsi bitmedi desonra ben lazerin bazi yerlerimi yaktigini gordum ve bir daha gitmedim. Doktor eldiveni gibi cag disi bir yontem kullaniyorum suan bikini bolgesi icin baya bir sure temiz kaliyorsun diger yerlerimi de makineyle aliyorum ama o da kil donmesi yapiyor banyoda at kili banyo lifimle kendimi keseliyorum
Insallah hepimizin bol bol olur hatta dondurucuda koyacak yer bulamayız insallahİnşaallah bol bol sütümüz olur, keyifli keyifli emziririz
Valla ben yardım istiyorum yapıyor mecburEşiniz yardımcı olsun
Çok geçmiş olsun canım odaları ayırın mutlakaKızlar eşimde covid çıktı maalesef,doktor kendinizi izole edin demiş bende belirti yok eşimde de bu sabah çıktı aniden belirtiler şimdi ne olacak nasıl bir yol izlicez hiç bilmiyorum.Anneme gidemem bende de virüs varsa onlara bulaşsın istemem annem de babam da kronik hasta.
Bu kanalın diğer videoları Türkçe değilmiş bu ikisi var gördüğüm. Meme ucun olmasa da doğru teknikle bebeğini rahatça emzirirsin bence öğrendikten sonra, hiç canını sıkma arkadaşımCok guzel videolar. Youtube da hangi kanal acaba. Birde benim göğüs ucum bunlara oranla hic yok gibi büyür mü acaba? Videoda bebek ucunu değil memeyi emiyor diyor ama bilmiyorum stres yapıyorum bu konuda
Bulunduğun şehre göre filyasyon işleri düzgün yada değil malesef. (Mesela konya başarılı filyasyon ve takipte) aile hekimine bilgi vereceksiniz rapor yazması lazımsa. devlet hastaneyi arayıp bilgi alışverişi yapacaksınız, ilaçları onlar geç getirebiliyor, imkanın varsa bi tanıdığın gidip alıvermeli. Nrkadar çabuk ilaca başlar biterse iyi. Ev alışverişinizi falan rica edin birileri yardımcı olsun. Yada getir gibi uygulamalar yoluyla halledin.Kızlar eşimde covid çıktı maalesef,doktor kendinizi izole edin demiş bende belirti yok eşimde de bu sabah çıktı aniden belirtiler şimdi ne olacak nasıl bir yol izlicez hiç bilmiyorum.Anneme gidemem bende de virüs varsa onlara bulaşsın istemem annem de babam da kronik hasta.
Çok güzel çıkmış gözün aydın canım darısı başımıza inşallahArkadaşlaaar, sonucum çıktı ve ekrana bakarken beynim dondu?
Normal sanki?
Eki Görüntüle 2721898 Eki Görüntüle 2721899
O eldiveni arkadaşım da kullanıyordu ben beceremem diye hiç denemedimuzun süre gidiyorsa iyi ya denesem mi acaba
İnsanlara kulaklarını kapat Hilalcim, kimseyi duyma. Şu an zaten her zamanki gibi beslenmen yeterli, 16. haftadan sonra ek kaloriye ihtiyacın olacak (bunu diyetisyenim söyledi). Herkes ilk aylarda kilo almak zorunda değil. Yine de her gün meyve, sebze, yoğurt veya süt, protein almaya özen göster. En azından yediklerin sağlıklı olsun.Kızlar etrafımda herkes yemiyorsun hiç bişey diyip moralimi bozuyor. Normalde de iştahlı biri değilim gebelikte mide gazı sorunu iştahımı kapattı zar zor 1 kilo aldım. Çok yiyemiyorum herkes eleştiriyor üzülüyorum ya. Gerçekten az porsiyonlarda yiyorum ama ben normalde hep böyleydim şimdi üzülüyorum
Ben de benzer şeyler yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Ya zaten lohusa kafası insan berbat haldeKendimi çok beceriksiz hissettim o dönemde çoook ağladım. Ne doktor ne hemşire uyarmadı beni de. Sonra da dediler ki bununla devam edersen sütün kesilir. Çünkü bebek tene değdikçe süt artıyormuş. Keşke bunu baştan söyleselerdi!! Çook kızgınım hem kendime hem de beni yanlış yönlendirenlere. Doğumdan sonra sudan çıkmış balık gibi oluyor insan. Kim ne dese inanıyor. İnsanlar da acımasız . Srni beceriksiz buluyorlar aa emmedi mi derken ki itici bakışlar ve tavırlardoğum sonrası dibine kadar yaşadım sendromların hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?