2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bir deneyeyim ben de Teşekkür ederim.

Kızlar Acıbadem Altunizade'de doktoru olan var mı? Kimlere gidiyorsunuz? Ben bir kere Oktay Kaymak'a gittim, perinatolog. Diğer doktorum sezeryancı ve tüp bebek uzmanı, onunla sonrasında ilerlemem zor olur diye doktor arayışına girdim. Perinatologlar da biraz fazla mı kaygılı oluyor ne :) Karar veremiyorum bir türlü...

Ben Baha Celal Doğana gidiyorum. Oktay hoca çok sempatik bence ama onda doğum yapan tanıdığım fln yok

Diyetisyen genelde özel sigortada kapsam duşu oluyor . Sizde geçerli mi diyetisyen
Diyetisyen ve psikolog için de limitli muayene hakkım var, ama online muayene için branş ayrıntısı göremiyorum. Sorarım onu sigorta şirketine.

Ben Habibe Seyisoğluna gidiyorum şimdilik memnun gibiyim

Günaydın Kızlar hepimiz için güzel bir gün olur inşallah güzel haberlerin geldiği
Kelebekcim sen de uyanınca bebeğin olduğu yerde böyle bir baskı kasılma gibi birşey oluyormu. İnan ben hissediyorum onu ya, hareket değil ama sanki ben uyandım diye uyanıyormu geriniyomu içerde napıyo bir yere toplanıyor gibi böyle çok enteresan . 5 dk sonra geçiyor ama

Ben hissediyorum soyle ki, karnimin alt kisminin bir yerinde sertlik oluyor. Mesela sekil degistiriyorum kayboluyor. Sertligin yeri her gun degisiyor. Cok acaip bisey

Ben hissediyorum soyle ki, karnimin alt kisminin bir yerinde sertlik oluyor. Mesela sekil degistiriyorum kayboluyor. Sertligin yeri her gun degisiyor. Cok acaip bisey
Aynen öyle oluyo semsert oluyo böyle kasılıyo sanki orası. Eminim içerde hareket ettiğinde onu hissedemiyorum ama bir yere toplanıyor gibi bir his oluyor baskı oluyor galiba o sırada o da uyanıyor ya. Kıyamam

Kizlar bu arada muslin ortu arayisinda olanlar icin deuxlapins diye bir markada (instagramda surekli reklamlarini goruyodum) indirim var suan, isteyen bakabilir. Cok yumusak diye duyuyodum bi cok insanin paylasiminda. Ben de 2 ortu ve bir alt acma mati aldim ama alt acma matinda naylon yok. Yani olasi bir cis durumunda alta gecebilir

outlet ürünleri aşırı ucuuuz acaba defoları cidden saçma sapan defolar mı?
kötü anne gibi hissettim birden

E effok girip baktim simdi siparislerim kismindan, yanlarinda outlet yazmiyo %60 indirim gelmis outlet urunlere. Dun yoktu,ya da ben gormedim. Iyi ki gormemisim yoksa alirdim. Cunku outleti defolu olarak dusunmemistim hic, sadece eski sezon ya da ellerinde kalan urunler olarak saniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…