2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    286
Alt açma bezlerini tek kullanımlıklardan alıp atmayı düşünüyorum ben. Daha pratik geldi. Yıkayacak mısın o müslin bezi her seferinde?
 
outlet ürünleri aşırı ucuuuz acaba defoları cidden saçma sapan defolar mı?
kötü anne gibi hissettim birden
Her outlet üründe defo olmuyor ki, sezon sonu ya da iade ürünler de bu kapsama giriyor ama son yıllarda indirim yaptık anlamında kullanıyorlar outleti inşallah defolu değillerdir.
 
Gunaydinn
Muslin bez ne ise yariyordu üzerimize kusmasin filan diye mi kullaniyorduk
Ya her şeye kullanılıyor puset örtüsü, battaniye, ağız bezi vs çeşit çeşit kullanımı var. Kimi 4 kat oluyor kimisi tek kat. ben puset örtüsü yaptırmak istiyorum müslinden bir de battaniye.
 
Ben blz nin müslinlerine bayılıyorum, oraya da bir göz atın derim.
 
Her outlet üründe defo olmuyor ki, sezon sonu ya da iade ürünler de bu kapsama giriyor ama son yıllarda indirim yaptık anlamında kullanıyorlar outleti inşallah defolu değillerdir.

yoook bunlar defoluları outlete çekip, normal indirimi ayırmışlar, outlet kategorisinde ne tip defolar olduğunu gösteriyor :)


yok canım indirim başka outlet başka :) senin aldıkların normal indirimli aynı dediğin gibi :)
 
Valla toplanma gibi olmuyor bende bebişim ama sanki bir damar atması gibi hareket hissediyorum uzandığım zaman
 
Kızlar Birlik1952 diye bir kumaşcı var internet sitesinden de gönderim yapıyorlar.Çok güzel müslin kumaşlar var 100x180 cm kumaş 20 lira alınıp kenarları diktirilebilir.Aynı zamanda kenarları dikili müslin kumaş ve bebek battaniyesi de satıyorlar onların fiyatı da çok uygun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…