2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Alt açma bezlerini tek kullanımlıklardan alıp atmayı düşünüyorum ben. Daha pratik geldi. Yıkayacak mısın o müslin bezi her seferinde?
Tek kullanımlık alsanızda altına yine de seriliyor o alt açmalardan. Ben ikisini de kullanmıştım. Misafirliğe gittiğinizde ya da ne bileyim hastaneye gittiğinizde bir örtü gibi kullanılır

Tek kullanımlık alsanızda altına yine de seriliyor o alt açmalardan. Ben ikisini de kullanmıştım. Misafirliğe gittiğinizde ya da ne bileyim hastaneye gittiğinizde bir örtü gibi kullanılır
Ben hiç seren görmemiştim Epey alt değiştirdim ama hep o tek kullanımlıklardan kullandık. Ekstra serilebilir tabi alta yine de ne olur ne olmaz.

Cinsiyet ögretnen yaga 3li yarama sonucu ögretnen varmı ben haftaya gidecem cinsiyet için.. Nifty yaptırdım taramaları yaptırmadı 2li yaptırdım da daha sonucu çıkmadı stresli 10 gün bekliyor hayırlı sonuçlar inşallah

Ben hiç seren görmemiştim Epey alt değiştirdim ama hep o tek kullanımlıklardan kullandık. Ekstra serilebilir tabi alta yine de ne olur ne olmaz.
Özellikle mçsafirkikde serilse iyi olur bende evde tek kullanımlık kullanıyor um da gittiğin yerlerde titiz ol n insanlar oluyor örtü olunca altına, iyi oluyor.. Tek kullanımlık da olsa bazen bulaşıyor

Özellikle mçsafirkikde serilse iyi olur bende evde tek kullanımlık kullanıyor um da gittiğin yerlerde titiz ol n insanlar oluyor örtü olunca altına, iyi oluyor.. Tek kullanımlık da olsa bazen bulaşıyor
Olabilir tabi mantıklı. Ben yeğenlerimin altını değiştirdiğim için denk gelmedim, ablam bir yere giderken götürüyordur belki de ekstra.

Aşerme derken miğde bulantısından bahsettim büyükler ona aşerme der yalnış mı biliyorum acaba.
Ben farklı biliyorum demek ki canım aşerme canının yemek istemesi diye biliyordum Bu hafta önemli ölçüde azaldı çok şükür bulantılarım

Özellikle şu zamanlarda hastaneye giderken çok ihtiyaç olacak. Çünkü tartarken üstünü tamamen çıkarıyorlar. Sağlık ocağı çağırıyor ilk6 ay falan

Özellikle şu zamanlarda hastaneye giderken çok ihtiyaç olacak. Çünkü tartarken üstünü tamamen çıkarıyorlar. Sağlık ocağı çağırıyor ilk6 ay falan
Onun için başka bez ne bileyim battaniye vs iş görmez mi? Yani çocuğu örtüsüz koymam tabi bi yere ama alt açma amacıyla almaktan bahsetmiştim ben. Alt açma bezi diye satıyorlar çünkü. Milyon çeşit örtü var zaten şimdi her şeye bir ürün yapmışlar

Aşerme derken miğde bulantısından bahsettim büyükler ona aşerme der yalnış mı biliyorum acaba.
Ben asermeyi cani biseyi cok istemek anlaminda biliyorum

Mide bulantilarim birazcik azaldi ama yine hayat kalitem cok dusuk. Cunku o aci tat hep agzimda. Ve bogazimda yine hazirda bekleyen refleks var

Evet brn bi tane almışım kalın içi dolgulu falan. Alt açma amacıyla hiç kullanmadım. Yatırdığımda altına serdim yada pusetinin içine serdim falan. Amaç dışı kullanmıştım yani illa ki bir kaç tane lazım olur. Ha dediğin gibi penye battaniye tarzı şeylerde iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…