2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Lizz canım müslin örtüyü ölçüsünü nasıl aldın?
100*100 6-12 ay için uygunmuş, 120*120 3-6 yaş için uygun diyor.

ben 120x120 olanı aldım 20 santimden hayat kararmaz diye :)
outlette de çok tatlı şeyler vardı bu arada, tutamadım ordan da bi iki parça - nasıl olsa kullanım ömrü kısa ve ömrü kusmukla geçecek bu kıyafetlerin, ondan acımadım :)

Merhaba hanımlar dün kan vermiştim doktor kontrolüm vardı bugün sonuçları gördüm şeker 153 çıkmış. Tok karınla vermiştim kan

Acıbademe mi gidiyorsun? Bende acıbadem düşünmeye başladım nasıl memnun değil misin

Merhaba hanımlar dün kan vermiştim doktor kontrolüm vardı bugün sonuçları gördüm şeker 153 çıkmış. Tok karınla vermiştim kan
Gebelik şekeri mi varmış, 140 sanırım üst sınır toklukta. Daha öncesinde şeker değerleriniz nasıldı?

Aşerme derken miğde bulantısından bahsettim büyükler ona aşerme der yalnış mı biliyorum acaba.
Evet ya bana da geçen ay aşermen varmış duyduk geçer merak etme fln diye arıyolardı ben de heralde bunlar aşermeyi başka türkü biliyo deyip sağolun fln diyodum millete. Bi de senden duydum bak evet büyüklerin bazısı öyle diyor

Aynen kesinlikle bende şaşırdım ama öyle diyolar.

hangi deseni aldın müslinde

bi tane ceylanlı vardı onu aldııım, diğerleri çok cinsiyet spesifik geldi :)
bir de oyun halısı diyordu onu aldım, renkli renkli tavşanlı onu aldım outlet kısmından - kolay eskiyecek bir şey, emeklemeye çalışırken üstüne koyarım diye düşündüm.

emeklemek falan deyince ne kadar uzak geliyor

Acıbademe mi gidiyorsun? Bende acıbadem düşünmeye başladım nasıl memnun değil misin

Ya aslinda cok memnunum doktorum cok bilgili ve ilgili az ve oz konusuyor gercekten. Sadece dogum icin daha sicak sevimli bir doktor mu arasam diye dusunmustum ama suan icin vazgectim. Dun baya hakkinda yapilan yorumlari okudum herkes cok memnun kalmis bende memnunum da fazla ciddi

aaa ben de ceylanlıyı aldım oyun halısı almak aklıma gelmedi tüh bi tane de yine ceylanlı müslin kese aldım.

140 diye biliyorum bende tokluk seker sinir degerini cok ustte degil aslinda. Belki yediginiz seyler etkilemistir, cok hamur isi ya da ekmek tukettiyseniz. Bir kez daha kan verirsiniz ona gore hareket edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…