2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aayy sabah baktigimda hepsi vardi suanda neredeyse butun ortu alt acma mati ve oyun halilarinin outletleri bitmis

bireylulmasali canım çok geçmiş olsun
Allah şifa versin inşallah eşin çabucak atlatır ve sen negatif geçirirsin.

Filyasyon ekibi geldi mi
Sen temaslı olduğun için 14 gün, eşin pozitif olduğu için 10 gün karantina süreniz olacak canım.
Bu süreçte ihtiyaçlarınızı kapıya bırakabilecek birileri var mı

Dualarım sizinle

DuDulalala canım kızın olacakmış hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Birefebirece canım senin de oğluşun hayırlı olsun arkadaş geliyor senin kuzuya ne güzel

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Benim de yarın devlet hastanesinde randevum var, bakalım ordaki doktor cinsiyet söyleyecek mi
Özeldeki doktor 13 gün önce kesin kız demişti

aaa ben de ceylanlıyı aldım oyun halısı almak aklıma gelmedi tüh bi tane de yine ceylanlı müslin kese aldım.
Aayy sabah baktigimda hepsi vardi suanda neredeyse butun ortu alt acma mati ve oyun halilarinin outletleri bitmis

bence daha mayısa kadar çooook indirime girerler (umarım yani)
o zaman ben de bi iki tane daha müslin almak isteriiiim

Kızlar nasılsınız
Bu aralar pek yazamadım.
Genelde kızımı uyuturken veya gece uyandıkça okuyordum yazıyordum ama bizim yatak odasında WiFi çekmiyor, benim de internetim bitince takip edemedim

Eşim Cumartesi’den beri izinliydi, üç gün boyunca iş yaptık çok yorulduk ama çok şükür evi düzene koyduk, tüm kolileri açtık yerleştirdik, salonu tamamen boşalttık, sırada eşya bakmak var artık ne zaman fırsatımız olursa.
Tavsiye edeceğiniz marka var mı, çok uzağım bu konulara

Dün ben kendime göre büyük işler yaptım
Camları sildim perdeleri yıkadım astım, büyük süpürgeyi açtım evi dip köşe süpürdüm ve yerleri elimle sildim
Toz alınmayan iğne ucu kadar yer bırakmadım
Bunların yanında bir de üç makina çamaşır attım serdim katladım yerleştirdim, çamaşır makinası imdat diye bağıracaktı artık

Bu sabah da mutfak dolaplarını eşimle temizledik, aşırı yorgunum ama çok mutluyum
Şimdi kızım uyuyor, uyanınca parka götürcez biz de biraz nefes almış oluruz.

Sabah karşı komşu eşime beni sormuş, eşim de “üç gündür temizlik yapıyor o yüzden çok mutlu” demiş temizlik yapmak terapi gibi benim için, yaptıkça rahatlıyorum mutlu oluyorum.
İş yaparken kolum çizilmiş kanamış hiç farkında bile değilim
Eşim de diyor o kadar mı kendiden geçtin

Kizlar youtube da bugun denk geldim insan yaratılışı ile ilgili video 40 dk falan ama çok güzel bilgiler veriyor vakti olanlar izlesin bence. Rabbım butun insanları özene bezene yaratmış

Kenarlarını terziye mi diktiricez cüzi miktardır herhalde dikimi

Canımmm çok teşekkür ederim.. senin de kesin bence değişmez güzel haberlerle gel yarın

Evet evet metalik bi tat. Ama suna benziyor diyemiyorum cok aci ve midemi bulandiriyor. Surekli bisey yemek istiyorum gecsin diye.
yemek yerken bulantı geçiyor ama yemeyi bıraktığın an yeniden bulanıyor mu? benim öyle oluyor malesef. Arkadasım naneli şeker vermişti inanılmaz rahatladım artık midem bulandığında hep o şekerden kullanıyorum. inşallah en kısa sürede geçer bulantılarımız

Aynen oyle oluyor. Ben de surekli polo seker yiyorum ama iyi bisey degil, ama napayim. Iki dk lik geciriyor o da sonra yine ayni

Aynen oyle oluyor. Ben de surekli polo seker yiyorum ama iyi bisey degil, ama napayim. Iki dk lik geciriyor o da sonra yine ayni

Ben Tekirdağ'da yaşıyorum. Bulgaristan'dan geliyor bu şeker pazarda satılıyor. Şimdi baktım internette satışı var. Bulgar naneli şeker yazınca çıkıyor. Belki faydasını görürsün

Piyasada buna benzer cok var, mentos vs. En keskinini bile denedim, etkisi eriyene kadar. Agizdaki o tadi yok etmenin hic ama hic bir yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…