2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben adını ilk kez duydum şimdi Trendyol dan baktım battaniye ağız bezi çok amaçlı fln bı suru çeşidi var indirime girerse bende aliym o zmn böyle şeylere çok yabancıyım yaa

Ben adını ilk kez duydum şimdi Trendyol dan baktım battaniye ağız bezi çok amaçlı fln bı suru çeşidi var indirime girerse bende aliym o zmn böyle şeylere çok yabancıyım yaa

kendi sitesinde indirim var canım, outlet tarafı bitti ama diğer tarafta da var bir şeyler :)
outlet kısmı hoşuma gitti, çiş ve kakadan sürekli yıkanacağı için açıkçası yine olursa alırım :)

kendi sitesinde indirim var canım, outlet tarafı bitti ama diğer tarafta da var bir şeyler :)
outlet kısmı hoşuma gitti, çiş ve kakadan sürekli yıkanacağı için açıkçası yine olursa alırım :)
Canım hangi markanın ürünlerini aldın

bilseydim outlet kismindan ben de alirdim. Resmen oglenine bitti urunler

genelde o tip defolu ürünler üretim defosu olduğu için 1-2 tane oluyor, kesin üç beş tane vardı zaten.
sen ilk attığında baktığım şeyler sonra tekrar almak için girdiğimde çoktaaan gitmişti

Kizlar bizim bebek arabasi da geldi bugun evde kargo trafigi vardi balkona hali ve bir tane ayna almistik. Bebek arabasi fena degil bu paraya bu kadar olurdu katlayip bazanin altina koyduk bazanin alti suan baya bir doldu bebegin yatagi, reflu yatagi ve bebek arabasi da geldi daha almaz bir sey

Eklentiler

• SmartSelect_20201117-154958_Gallery.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 92
  • SmartSelect_20201117-155014_Gallery.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 87
İştahı hala açılmayan var mıııııı
Ya ben deli gibi yemek yemek istiyorumm açımda ama canım hiiç bişey istemiyo yemek.
Sadece fastfood yiyebiliom , 3aydır sulu yemek yemedim ,görünce bile midem bulanıyor..
Yani hamileliğin bi keyfli tarafı başlıyo ya , o kısma geçmek istiyorum bi an önce inşAllahhh

Bende cok killandim ya. Lazerli yerlerimden bile killar fiskiriyor... cok moral bozucu
Aynen benimde lazer çöp oldu...
Ama bana demişlerdi , çocuk defterini kapatınca lazer yaptır , yoksa gebelikte yine kıllanırsın diye ,gerçi ilk orjinal halime göre yine bin kat iyiyim..bi kısmı dökülcek doğum sonrası ama yinede artış oldugu kesin...

Çok güzel canım bebisinle birlikte sağlıkla kullanın inşallah o günlere isinlansak artıkkkk

Kızlarr doktordan geldim nasıl enerjisi yüksek pozitif bir doktor çok memnun kaldım 14+5 çıktı bugün. Veee cinsiyeti öğrendik ama söylemedi sürpriz olacak akşama balon patlatıcaz. Yarım saat boyunca uğraştı doktor cinsiyeti görebilmek için. Bir türlü göstermedi bacak bacak üstüne atmış yatıyordu Net gördüm dedi en sonunda

Maşallahhh kuzum ya çok sevindim iyi güvenilir bı doktor şart huzur veriyo dimi nasıl mutlusun inslh bende bulurum akşam haberleri bekliyoruz o zmn

Ilk iki ay bende oyleydim inanilmaz sekilde hamur isi, hamburger vs yemek istiyordum. Bir de ac kaldigimda midem bulandigini hissediyordum simdi normale dondum cok istahim yok eskisi gibiyim. Sulu yemek cok sevmiyorum hala normalde de pek sevmezdim ama iste her gun corba yapiyorum kendimize. Pizza bile soyliceksem once corbami iciyorum Haftada bir somon yapiyorum firinda bir de bu ara sutte iciyorum gece yatmadan once. En son disim kirilmisti cunku bir eksiklik var belli

Ayy cok sevindimm iyi bir doktor bulmana cok heyecanli bakalim ne olacak

Benim iştah gayet yerinde, canım öyle saçma sapan şeyler istemiyor artık.
2 ana, 2 ara öğün olarak beslenmeye geçtim, tabii kaçamaklarım oluyor, tatlı hamur işi vs.. abur cubur yemiyorum, bazen canım kola istiyor, bi kaç sefer içtim.. dengeli dengeli beslenmeye çalışıyorum.

Teşekkür ederim canım,evet geldi ilaç verdiler eşime.gebe olduğumu belirti olmadığını söyledim test yapmadılar fakat mümkün olduğunca uzak durmam gerektiğini söylediler.ihtiyaçlarımızı da sanal marketten yapıcaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…