2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım cigit siparişlerin geldi mi?Benim geldi ama kapıda ödeme olduğu için kargo görevlisini riske atmamak için açamadım kapıyı erkek kardeşim yarın yetişirse şubeden alacak

Maşallahhh kuzum ya çok sevindim iyi güvenilir bı doktor şart huzur veriyo dimi nasıl mutlusun inslh bende bulurum akşam haberleri bekliyoruz o zmn
İnşallah canım gerçekten karşındaki ne kadar pozitifse sen de öyle oluyorsun
Ayy cok sevindimm iyi bir doktor bulmana cok heyecanli bakalim ne olacak
Evet çok heyecanlıyızz eşimi zor durdurdum öğrenecekti nerdeyse

Güzel görünüyor, güzel günlerde kullanın inşallah

Piyasada buna benzer cok var, mentos vs. En keskinini bile denedim, etkisi eriyene kadar. Agizdaki o tadi yok etmenin hic ama hic bir yolu yok
naneli sakız çiğne çok iyi geliyor benim sabah akşam demeden iş yerinde bile ağzımda sakız oluyor fist naneli sakızları gibi alıyorum biraz olsa rahatlatıyorr deneyebilirsin

Canım cigit siparişlerin geldi mi?Benim geldi ama kapıda ödeme olduğu için kargo görevlisini riske atmamak için açamadım kapıyı erkek kardeşim yarın yetişirse şubeden alacak

Ya sorma cigitin basina neler geldi, benim kargo ucretsizdi senin neden oyle oldu ben ise gittigim gun gelmis cigit ptt kargoyla, sonra disaridaki kapiya not birakmislar geldik evde yoktunuz su subeden alin diye. Bende o notu gormedim esim gosterdi persembe gelince kargo dedim subededir iki dakika alip gelelim. Arabayla gittik uzak biraz, sira numarasi aldi esim 50 dakika bekledik arabada cok kalabalikti sonra sira bana geldi daha kargo subeye ulasmamis dedi gorevli Dedim nasil olur ben hamileyim 50 dakikadir burdayiz o zaman eve teslim edin filan kargonuz kimde bilemiyoruz dedi. Size mesaj gelcek kargo subeye ulasti sonra geliceksiniz dedi eve geldim 1 saat sonra mesaj geldi sinir oldum 10 gun subede bekliyormus bir ara alcaz insallah

Normalde mide rahatsızlığım olduğu için önceden açılmamış şişem vardı. Evden eksik etmiyorum. Son zamanlarda almadım
eğer alırsan aklında bulunsun artık piyasada yokmuş malesef kaldırılmış bana doktor yazdı sonra eczane böyle diyice bi daha doktora da gitmem için 4 hafta vardı o yüzden eczanenin söylediği ilacı almak zorunda kaldım doktora 30 unda gidicem o zmana kadar mecbur kullanıyorum yani soramadım bile doktoruma sizlerinde aklında bulunsun eğer doktor yazarsa olmadığını söyleyin başka yazsın benim gibi tekrar sormak için 1 ay beklemeyin içiniz rahat etmiş olur hem

Bende eldiven kullanıyorum üst tarafa ağda bandı kalan yarısı eldiven yarısı jilet. hayatta açamıyorum ağdacıya fln
Ben mecbur geçen hamileliğimde gittim 2 kere canım, Bi yerden sonra göremediğin için çok zorluyor, gittim ve çok rahat ettim. Yani bende hayatımda hiç gitmemiştim düşün. Hatta neden 5 6 aylıkkende gitmemişim dedim yani. Özellikle doğuma yakın gidersen aşırı rahat ediyorsun

benimki de öyle olaylı oldu iş yerine iş yerinin kapalı olduğu saatte götürmüşler, sonra şubeye bırakıcaz diye mesaj geldi, eşim gitti almaya, arabadan indirmemişler paketi, sonra ertesi gün tekrar gitti, sıra bekleyerek aldı sonunda. PTT belası işte, her kargoları sorunlu.

Ya ben varya saç kestirme dışında kuaföre gitmiyorum aşırı masrafsızım saçımla oynuyorlar diye ona bile sinir oluyorum... gitsem sıkarım kendimi diye düşünüyorum

Ya ben varya saç kestirme dışında kuaföre gitmiyorum aşırı masrafsızım saçımla oynuyorlar diye ona bile sinir oluyorum... gitsem sıkarım kendimi diye düşünüyorum
Bende gitmem ki kuzu hiç saçlarımı en son geçen sene haziranda kestirmiştim düşün, kaş bıyık kendim alırım zaten. Ama güzevnli Bi kuaför bulursan hem çok kolay oluyor onlar 5 dakikada alıyorlar zaten alışmışlar bakmıyorlar bile otomatikleşmişler. Kendime boşuna eziyet etmişim dedim.

Güzel günlerde kullansın minik

Ben kapıda ödeme seçeneğiyle aldım o yüzden aman pttye girmek işkence gibi zaten

Yakında frida kahloya dönecem bıyık yok ama kaşlar uzadı ve kendim alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…