- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.041
Canım cigit siparişlerin geldi mi?Benim geldi ama kapıda ödeme olduğu için kargo görevlisini riske atmamak için açamadım kapıyı erkek kardeşim yarın yetişirse şubeden alacakKizlar bizim bebek arabasi da geldi bugun evde kargo trafigi vardibalkona hali ve bir tane ayna almistik. Bebek arabasi fena degil bu paraya bu kadar olurdu katlayip bazanin altina koyduk bazanin alti suan baya bir doldu bebegin yatagi, reflu yatagi ve bebek arabasi da geldi daha almaz bir sey
İnşallah canım gerçekten karşındaki ne kadar pozitifse sen de öyle oluyorsunMaşallahhh kuzum ya çok sevindim iyi güvenilir bı doktor şart huzur veriyo dimi nasıl mutlusun inslh bende bulurumakşam haberleri bekliyoruz o zmn
Evet çok heyecanlıyızzAyy cok sevindimm iyi bir doktor bulmanacok heyecanli bakalim ne olacak
Güzel görünüyor, güzel günlerde kullanın inşallahKizlar bizim bebek arabasi da geldi bugun evde kargo trafigi vardibalkona hali ve bir tane ayna almistik. Bebek arabasi fena degil bu paraya bu kadar olurdu katlayip bazanin altina koyduk bazanin alti suan baya bir doldu bebegin yatagi, reflu yatagi ve bebek arabasi da geldi daha almaz bir sey
naneli sakız çiğne çok iyi geliyor benim sabah akşam demeden iş yerinde bile ağzımda sakız oluyor fist naneli sakızları gibi alıyorum biraz olsa rahatlatıyorr deneyebilirsinPiyasada buna benzer cok var, mentos vs. En keskinini bile denedim, etkisi eriyene kadar. Agizdaki o tadi yok etmenin hic ama hic bir yolu yok
Canım cigit siparişlerin geldi mi?Benim geldi ama kapıda ödeme olduğu için kargo görevlisini riske atmamak için açamadım kapıyı erkek kardeşim yarın yetişirse şubeden alacak
eğer alırsan aklında bulunsun artık piyasada yokmuş malesef kaldırılmış bana doktor yazdı sonra eczane böyle diyice bi daha doktora da gitmem için 4 hafta vardı o yüzden eczanenin söylediği ilacı almak zorunda kaldım doktora 30 unda gidicem o zmana kadar mecbur kullanıyorum yani soramadım bile doktoruma sizlerinde aklında bulunsun eğer doktor yazarsa olmadığını söyleyin başka yazsın benim gibi tekrar sormak için 1 ay beklemeyin içiniz rahat etmiş olur hemNormalde mide rahatsızlığım olduğu için önceden açılmamış şişem vardı. Evden eksik etmiyorum. Son zamanlarda almadım
Ben mecbur geçen hamileliğimde gittim 2 kere canım, Bi yerden sonra göremediğin için çok zorluyor, gittim ve çok rahat ettim. Yani bende hayatımda hiç gitmemiştim düşün. Hatta neden 5 6 aylıkkende gitmemişim dedim yani. Özellikle doğuma yakın gidersen aşırı rahat ediyorsunBende eldiven kullanıyorumüst tarafa ağda bandı kalan yarısı eldiven yarısı jilet. hayatta açamıyorum ağdacıya fln
benimki de öyle olaylı olduYa sorma cigitin basina neler geldi, benim kargo ucretsizdi senin neden oyle olduben ise gittigim gun gelmis cigit ptt kargoyla, sonra disaridaki kapiya not birakmislar geldik evde yoktunuz su subeden alin diye. Bende o notu gormedim esim gosterdi persembe gelince kargo dedim subededir iki dakika alip gelelim. Arabayla gittik uzak biraz, sira numarasi aldi esim 50 dakika bekledik arabada cok kalabalikti sonra sira bana geldi daha kargo subeye ulasmamis dedi gorevli Dedim nasil olur ben hamileyim 50 dakikadir burdayiz o zaman eve teslim edin filan kargonuz kimde bilemiyoruz dedi. Size mesaj gelcek kargo subeye ulasti sonra geliceksiniz dedi eve geldim 1 saat sonra mesaj geldi sinir oldum 10 gun subede bekliyormus bir ara alcaz insallah
canım tabloda ekli değilsin sen..
Ya ben varya saç kestirme dışında kuaföre gitmiyorum aşırı masrafsızımBen mecbur geçen hamileliğimde gittim 2 kere canım, Bi yerden sonra göremediğin için çok zorluyor, gittim ve çok rahat ettim. Yani bende hayatımda hiç gitmemiştim düşün. Hatta neden 5 6 aylıkkende gitmemişim dedim yani. Özellikle doğuma yakın gidersen aşırı rahat ediyorsun
Cok denedimnaneli sakız çiğne çok iyi geliyor benim sabah akşam demeden iş yerinde bile ağzımda sakız oluyor fist naneli sakızları gibi alıyorum biraz olsa rahatlatıyorr deneyebilirsin
Silindi micanım tabloda ekli değilsin sen..
silinmez de hiç eklenmemiş sanırım.Silindi mi
Bende gitmem ki kuzu hiç saçlarımı en son geçen sene haziranda kestirmiştim düşün, kaş bıyık kendim alırım zaten. Ama güzevnli Bi kuaför bulursan hem çok kolay oluyor onlar 5 dakikada alıyorlar zaten alışmışlar bakmıyorlar bile otomatikleşmişler. Kendime boşuna eziyet etmişim dedim.Ya ben varya saç kestirme dışında kuaföre gitmiyorum aşırı masrafsızımsaçımla oynuyorlar diye ona bile sinir oluyorum... gitsem sıkarım kendimi diye düşünüyorum
gelecek cuma cinsiyeti öğrenince ben de vereceğim canııım, totem yaptımsilinmez de hiç eklenmemiş sanırım.
Bende gelecek cuma öğreneceğim kuzugelecek cuma cinsiyeti öğrenince ben de vereceğim canııım, totem yaptım
Güzel günlerde kullansın minikKizlar bizim bebek arabasi da geldi bugun evde kargo trafigi vardibalkona hali ve bir tane ayna almistik. Bebek arabasi fena degil bu paraya bu kadar olurdu katlayip bazanin altina koyduk bazanin alti suan baya bir doldu bebegin yatagi, reflu yatagi ve bebek arabasi da geldi daha almaz bir sey
Ben kapıda ödeme seçeneğiyle aldım o yüzdenYa sorma cigitin basina neler geldi, benim kargo ucretsizdi senin neden oyle olduben ise gittigim gun gelmis cigit ptt kargoyla, sonra disaridaki kapiya not birakmislar geldik evde yoktunuz su subeden alin diye. Bende o notu gormedim esim gosterdi persembe gelince kargo dedim subededir iki dakika alip gelelim. Arabayla gittik uzak biraz, sira numarasi aldi esim 50 dakika bekledik arabada cok kalabalikti sonra sira bana geldi daha kargo subeye ulasmamis dedi gorevli Dedim nasil olur ben hamileyim 50 dakikadir burdayiz o zaman eve teslim edin filan kargonuz kimde bilemiyoruz dedi. Size mesaj gelcek kargo subeye ulasti sonra geliceksiniz dedi eve geldim 1 saat sonra mesaj geldi sinir oldum 10 gun subede bekliyormus bir ara alcaz insallah
Yakında frida kahloya dönecem bıyık yok ama kaşlar uzadı ve kendim alamıyorumBende gitmem ki kuzu hiç saçlarımı en son geçen sene haziranda kestirmiştim düşün, kaş bıyık kendim alırım zaten. Ama güzevnli Bi kuaför bulursan hem çok kolay oluyor onlar 5 dakikada alıyorlar zaten alışmışlar bakmıyorlar bile otomatikleşmişler. Kendime boşuna eziyet etmişim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?