2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cok denedim tadi gecince atmak istiyorum. Sonu gelmiyor
ama canım miden kötüyse şurup iç ama ağızdaki tadın gitmesini istiyorsan mecbur doğuma kadar çekeceğiz çaresi yokmuş hatta arkadaşım doğumu yaptım tam o noktada ağzımın tadı eski haline dönmüştü dedi yani bizde ancak doğumda kurtulcaz sanırım

Ptt cok kotu ya digerleri biz evde olmadigimiz zaman ariyor cicekli paspasin onune koyuyorum diye haber verip gidiyor baya da sira var ptt de ben boyle bir sey gormedim

Evet malesef dogurmadan kurtulus yok

Aman işte ben... her şeyim evde deli deli kendimle uğraşıyorum

İkili test sonucunuz ciktiktan sonra sonucu göstermek icin tekrar muayene parası ödediniz mi kizlar

sonucu internetten aldım, doktorla da telefonda görüştüm canım. ama muayene randevum iki hafta sonra ona bir para ödemeyeceğim :)

Kenarlarını terziye mi diktiricez cüzi miktardır herhalde dikimi
Ya ben de bu kumaşçıdan aldım bugün müslin kumaş, nohut battaniye kumaşı, ağız bezi fln annem bana gönder ben kumaş olanların dikişini, kenarlarını hallederim dedi bakalım nasıl olcak Antibakteriyel mayt mikrop barındırmayan oeko tex sertifikalı Kumaşlarmış bakalım memnun kalırım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…