2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Aslinda benim annemde halleder bende mi alsam gelinligimin duvagi icin ekstra bin kusur tl fiyat istemislerdi kenarlari tasliydi. Annem tasini alalim ben yaparim bu kadar paraya yazik demisti ve kendi yapmisti cok da guzel olmustu. Kumasi nerden alicam ama eminonu filan gibi yerlerde oluyor sanirim ya da internetten soylicem

Yok böyle bi kusma kızlar çok kötüyüm siz napiyodunuz böyle olunca yardım edin lütfen az önce acile gittim bebek iyi ama ben kötüyüm

Hay allah ya cok gecmis olsun canim basin filan agrimiyor dimi sadece bulanti ve kusma var

Ümraniye’de kumaşçılar çarşısı var ben oraya bakacağım. Nevresim fln diktiriyorum bazen

Sulu yemeklerden ben de tiksiniyorum ve hep kuru ve zararlı olabilecek şeyler canım çekiyor umarim en kısa sürede normale döneriz

Yok böyle bi kusma kızlar çok kötüyüm siz napiyodunuz böyle olunca yardım edin lütfen az önce acile gittim bebek iyi ama ben kötüyüm
Seni rahatsız eden korkulardan uzaklaş. Baktin miden bulanıyor ac pencereyi derin derin nefes al ama ben ne yaparsam yapım kusuyordum inşallah hemen geçer

Kumaş pazarı gibi yerler mutlaka vardır canım, oralardan bulabilirsin. Metresi 25 liraymış müslinlerin. Ben bu desenlere bayıldığım için aldım ama puset örtüsü, battaniye gibi şeyleri annem dikecek kumaş beğeneceğiz siz de yapabilirsiniz, youtube da videoları bile varmış

Seni rahatsız eden korkulardan uzaklaş. Baktin miden bulanıyor ac pencereyi derin derin nefes al ama ben ne yaparsam yapım kusuyordum inşallah hemen geçer
Geçmiyor canım cami açtım nefes almak için ama yok aniden ağzıma tuzlu su gibi geliyo yutkunamiyorn sonrası malum

Al bence cnm uyguna geliyor ve kumaşlar kaliteliyse daha ne olsun Birlik1952 den aldım ben burda kızlardan biri yazmıştı baktım güzel görünüyodu. Deneme amaçlı 3 parça bişiler aldım anneme gönderdim kargoyu direkt. O iyi derse yazarım burada. Eminönünde kesin vardır kumaşçı fln ama covide dikkat et.

Seninkilere bayildim bakicam simdii metre satanlarada bir bakiyim kumas pazarlari nerlerdeymis olmadi bir instagram hesabi demisti biri ordan alirim

Bende birlik1952 den aliyim Eminonune gondermez cunku esim hayatta korona varken

Kuzum şiddetli baş ağrısı çekiyorum iki gündür sabahtan beri de kusuyorum baş ağrısı kötü bisy mi

Yok canim migrenin mi tuttu diye dusundum benim de basim agriyinca gecmiyorsa kusturuyor migrenim tuttugunda cunku gozlerini kapat biraz dinlenmeye calis karanlik bir oda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…