2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok canim migrenin mi tuttu diye dusundum benim de basim agriyinca gecmiyorsa kusturuyor migrenim tuttugunda cunku gozlerini kapat biraz dinlenmeye calis karanlik bir oda da
Canım bende migren yoktu ama riskli dönemdeyim diye ılık suyla duş alıyorm soğuk mu aldm diye düşündüm bide iki gündür balık yağı ilacı kullanıyorum onun bı etkisi var mı bilmiyorum kusunca baş agrim gecti iki gündür beynim zongluyodu

Doktoruna git bence her şey normalse ilac yazar belki

Off bu kargo işleri çok sinir bozucu siparişlerim de mng kargo ile gelecek. İki seçenek vardı PTT daha zorluyor diye mng seçtim.

Herlde öyle oldu kuzum doktoruma msj attm smdi kansızlık yada sinüzit olabilir dedi ctsi tekrar gidicem hepinizden Allah razı olsun çok sağolun acil bisy olunca ilk işim burda size tutunmak oluyo
Canım benim yaaa Doktora gitmekle çok iyi yapmışsın. Acil bir şey olmasın aman biz hepimiz birbirimize yine destek oluruz

Ayni benim gibi olmussun istee bende 7 kere ust uste kustum ve bas agrim tamamen gecmisti benim migrenim var ama mensturel migrendi sadece adet doneminde oluyordu, hamilelikte cok sik yasadim simdi magnezyum kullaniyorum 2 haftadir hic atak olmadi

Ayni benim gibi olmussun istee bende 7 kere ust uste kustum ve bas agrim tamamen gecmisti benim migrenim var ama mensturel migrendi sadece adet doneminde oluyordu, hamilelikte cok sik yasadim simdi magnezyum kullaniyorum 2 haftadir hic atak olmadi
Ctsi gidicem kuzum doktora söylerim magnezyum takviyesi gerekiyor mu diye teşekkür ederim

Canım iki gündür kullanıyorum d vitamini ve balık yağıni acaba onlar mı tetikledi bilmiyorum ki
Evet canım muhtemelen onlar yaptı çünkü ben de ilk kullanmaya başladığımda sürekli kusuyordum ama ben üstümde durmadım çünkü yan etkilerinin istifra olduğunu biliyordum

Ctsi gidicem kuzum doktora söylerim magnezyum takviyesi gerekiyor mu diye teşekkür ederim

Hafta sonu yasak gelmis simdi sozcuye baksana bende cumartesi randevu almaya calisiyordum kalp atisini duymak bir de cinsiyeti kesinlestirmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…