2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet canım bünye alışıyor zaten hala içiyorum birkaç güne geçer endişe etme
İnşallah canım çok teşekkür ederim bu arada sırt üstü uyamamk için acaab yastık mi koysan arkana hamile yastıgida var diye duymuştum ama başka tecrübeli arkadaşlar ne der

İnşallah canım çok teşekkür ederim bu arada sırt üstü uyamamk için acaab yastık mi koysan arkana hamile yastıgida var diye duymuştum ama başka tecrübeli arkadaşlar ne der
Ya sırt üstü ya da yüz üstü uyuyorum bakalım hamilelik ilerleyince nasıl olacak.

Kuzum baktım da haberler de net bisy göremedim kesin var mı yasak

Var canim ya neyse en azindan biraz vakalar azalir

Kızlar sırt üstü yatmamak için ne yapabilirim?gece sol tarafıma uyuyorum ama uyanınca sırt üstü uyanıyorum ve kaısklarım ağrıyor,eşofmanıma tenis topu mu diksem
Yan sırtına iki yerden yastık bağla canım Ama Şu aşamada sırt üstü yatman sakıncalı olsa zaten vücudun o şekle girmez ki. Kasık ağrın kesin sırtüstü yatmaktan mı ki acaba.

Geçen gün bir işimi halletmeye çarşıya çıktım... insanların rahatlığına inanamadım kafelerde 4er5erli gruplar oturmuş çay kahve içip muhabbet ediyorlar. Bu kadarı biraz fazla gibi geldi bana keşke 2-3 hafta sokağa çıkma yasağı gelse...

Kızlar sırt üstü yatmamak için ne yapabilirim?gece sol tarafıma uyuyorum ama uyanınca sırt üstü uyanıyorum ve kaısklarım ağrıyor,eşofmanıma tenis topu mu diksem
Bende şimdilik her pozisyonda uyuyorum. İleride istesende uyuyamayacaksın bebek uyandıracak sırtüstü yattığında. Bence şu anda çok sakıncası yoktur onun. Kasık ağrın mesane doluluğundan olabilir bak benim çok oluyor bazen tutuyorum gece gitmiyorum

Evet haklisin bundan sonra boyle gider bence egitim de online a donmus en azindan birazcik da olsa vakalar azalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…