2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    286
Geçen gün anlatmak istediğim tam olarak buydu insanlar hep dışarıda kimse umursamıyor biz (eşim virüse yakalanmadan bile)aman kimseye bir şey olmasın belki taşıyıcıyız insanlara bulaştırmayalım bize de bulaşmasın çıkmayalım diye düşündük başından beri eşimle.Arada araçla kalabalığa girmeden hava almaya çıktık sadece.Öyle sorumsuz davrananlara,keyfi çıkanlara kimseyi umursamayanlara hakkımı helal etmiyorum.
 
Sen kamudaydın değil mi? Size izin çıkar yakında bence az daha sabret kuzum
Evet canım kamudayım. En başta neden 24-32 gibi bir saçmalık yaptılar zaten hiç anlamadım. Riskliyse risklidir bunun haftası mı olur. Kurum da aman sen hamilesin gelme evden çalış demiyor hiç. Genelge çıkması lazım ki kimsenin gıkı çıkamasın.
 
El insaf ya!
 
Yan sırtına iki yerden yastık bağla canım Ama Şu aşamada sırt üstü yatman sakıncalı olsa zaten vücudun o şekle girmez ki. Kasık ağrın kesin sırtüstü yatmaktan mı ki acaba.
Bilmiyorum ki nette bebek hareketini kısıtladığı yazıyor sırt üstü uyumanın ama tabi ilerleyen haftalardadır o risk
 
Olabilir gece üşeniyorum gitmeye
 
Bugün bile gelen kargoya kapıyı açmamışsın canım başkası olsa aklına gelmez açardı kapıyı. İnsanların haklarına giriyorlar. Canlarıyla oynuyorlar. Herkes biraz dikkat etseydi sonuç böyle olmayacaktı.
3buçuk yaşındaki bir çocuk vefat etmiş 3 gün önce o kadar üzüldüm ki kim verecek hesabını
 
Bende moda tasarim mezunuyum dikis dikmeyidencok severim ama nedense hic aklima gelmedi muslin kumas alip bebek icin dikmek suab acaip sevindim alir alir yaparim artik hobi gibi :)
 
Evet kapıda ödeme olduğu için adamı riske atmayayım dedim.Ya kronik hastası olanlar var yaşlısı var.Ben atlatırım bana bir şey olmaz kafasında herkes ama bu kadar basit değil.
 
Evet kapıda ödeme olduğu için adamı riske atmayayım dedim.Ya kronik hastası olanlar var yaşlısı var.Ben atlatırım bana bir şey olmaz kafasında herkes ama bu kadar basit değil.
Herkes zaten başkasına bulaştırırım diye korkup vicdanıyla hareket etse hiç bu yasaklara gerek kalmazdı ama insanlar çok umursamaz. Her yer dolu, artık sokaklara masa atıyorlar doluluktan. Zaten yazın plajlarda, otellerde olan oldu umarım bundan sonra bi işe yarar yasaklar
 
Kuzum bende kamudaym malesf su hafta olayı çok saçma hamile arkadslarim hep 32 haftadan sonra geldi mecburen bebekle snra zaman geçirebilmek için ben şuan raporluym bitince bende gidicem ama riskli dönemim hala devam ediyo Allah yardımcımız olsun
 
Canım doktor kese durumuyla ilgili bilgi verdi mi?
 
Evet bir de o var. 32 den sonra doğum izni almaya zorluyorlar resmen. Sonrasına aktarmak için mecbur gideceğiz gibi. Yıllık izin alırım belki diyorum ama oluyor mu öyle biliyor musun?
 
Asma yüzünü lütfen yavrun sana sıkı sıkı tutunuyor Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın onu kucağına dualarım ikinizle Y Yorgunnnanne
Canım benim desteğiniz benim için o kadar önemli kiiii çok teşekkür ederim insallah hepimiz bebislerimize sağlıkla kavuşuruz icerde kanama olduğu için erken doğum riski olur mu ki pruloton progestan o kadr ilaç hala asagda inslh çıkar yukarı kuzum yaa
 
Evet bir de o var. 32 den sonra doğum izni almaya zorluyorlar resmen. Sonrasına aktarmak için mecbur gideceğiz gibi. Yıllık izin alırım belki diyorum ama oluyor mu öyle biliyor musun?
Canım benim arkdsm şuan 26 haftalık evde idari izinli 32 dolunca ise gdiicek bı sure daha doğumdan snra da kalan izinleri kullancak rapor yıllık izin artk yettiği yere kadr o şekilde devam edicem süt izni de var annesi gelicek bebiş içinde çalışan anne olmak zor ücretsiz izin de almayı düşünüyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…