2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çıkar canım ben biraz okumuştum ilerleyen haftalarda düzeliyormuş.Ablamın 6.ayında kanaması ve açılması olmuş ama zamanında doğurmuş hiç kafama takmadım psikoloji çok önemli diyor bence sen de takmamaya çalış bebeğinle buluşacağınız anı düşün

Çok haklısın kuzum Allah yardımcımız olsun hayırlı zamanda sağlıkla kavuşuruz bebislerimize insallah

Ay başta 10-20 anladım ama tam tersi gece yasakmış :) yani 20-10 hahha neyse özetle doktora gidebilirsin

Salgın böyle devam ederse 33. Haftalık hamileyken işe gitmek istemiyorum ya o ara yıllık iznimi kullanırım belki bilmiyorum. Sonrası için de ücretsiz izin alcam ben de galiba.

Birlik1952 diye bir kumaşçı var internetten sipariş vermek istersen bakabilirsin. Ben almadım müslinlerin kalitesini bilmiyorum ama adını duydum.

Salgın böyle devam ederse 33. Haftalık hamileyken işe gitmek istemiyorum ya o ara yıllık iznimi kullanırım belki bilmiyorum. Sonrası için de ücretsiz izin alcam ben de galiba.
Valla kuzum bende ücretsiz izin alırım gibime geliyo bakalm nasl olcak su illet bır an önce biter insallah

Ay başta 10-20 anladım ama tam tersi gece yasakmış :) yani 20-10 hahha neyse özetle doktora gidebilirsin

Aa bende oyle anladim sabah 10 aksam 20 saatleri arasi anlamistim o zaman sabah 10-20 00 arasi disari cikabiliyoruz sonrasi mi yasak randevu aliyim o zaman bende

Birlik1952 diye bir kumaşçı var internetten sipariş vermek istersen bakabilirsin. Ben almadım müslinlerin kalitesini bilmiyorum ama adını duydum.

Evet evet baktim teyzem bana bir suru kumas almis zaten ya goruntulu konustuk dikime baslamis bile bir sey alma sen dedi

Ama 33 haftalikken nasil ise gidiceksin ki zaten sen meb e bagli mi calisiyordun, ben en son meb e gittigimde gecen hafta sormustum 32 haftalik en erken izne cikabilirsin dedi

Ama 33 haftalikken nasil ise gidiceksin ki zaten sen meb e bagli mi calisiyordun, ben en son meb e gittigimde gecen hafta sormustum 32 haftalik en erken izne cikabilirsin dedi
Yok canım öğretmen değilim. 24-32 arası pandemiden dolayı idari izin verdiler. 32. Haftadan sonra istersen doğum iznine ayrılabiliyorsun zaten normalde de, ama genelde çoğu kadın doğum sonrasına aktarmak için doktor raporuyla gitmeye devam ediyor ama salgın zamanı cesaret edemem sanırım ona bilmiyorum. Devlet de ücretli izin hakkın var onu kullan diyor kısaca, idari izni 32. Haftada kesiyor.

Aa bende oyle anladim sabah 10 aksam 20 saatleri arasi anlamistim o zaman sabah 10-20 00 arasi disari cikabiliyoruz sonrasi mi yasak randevu aliyim o zaman bende
Benim okuduğum sabah 10 akşam 20 arası ysaklar

Anladim canim o zaman ucretsiz izin daha mantikli su durumda

Benim okuduğum sabah 10 akşam 20 arası ysaklar

Sabah 10 aksam 20 saatleri disinda sokaga cikma sinirlamasi uygulanacaktir diyor. Sozcude bir garip yazmis bende yanlis anlamistim bunu haberturkte buldum

Eklentiler

• SmartSelect_20201117-230529_Chrome.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar merhaba 12. Haftamızdayız biz bende biraz kalp çarpıntısı var diyebilirim. Böyle ara ara ağrı giriyor bugün daha yoğun hissettim. Yorulacak bir şey yapmadın sürekli uzanıyorum denebilir. Sadece dün dışardayım soğuk mu aldım acaba ya da normal midir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…