2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tansiyonunuza baktınız mı acaba düşük yada yüksek olabilir çok geçmiş olsun

Merhaba tiroid hapi kullanıyormusunuz benimde carpintim vsrdi hapin dozajini dusurunce doktorum gecti belki onla ilgilidir eger kullaniyorsaniz fazla gelmis olabilir sık sık tansiyon ve nabiz bakin gecmis olsun

Darısı başıma artık nediyim..sabah öğürmelerimde hala devam ediyor.
İlk gebeliğimdede bulantıdan çok çekmiştim.
Benim çocuklar benim mideden ne istiyo acaba )

Herlde öyle oldu kuzum doktoruma msj attm smdi kansızlık yada sinüzit olabilir dedi ctsi tekrar gidicem hepinizden Allah razı olsun çok sağolun acil bisy olunca ilk işim burda size tutunmak oluyo
Bndede sinüzit var ve dün gece çok fena basiim ağrıdı ağrıdan sonra kustum ilk defa ve çok fenaydı hala baasiim çatlıyor öne eğilince önüne toplanıyor GB oluyorsa yüz cevren agriyor da sorun bu ve parol hiç etki etmedi masaj yaptırıyorum eşime ve basiimi bagladim gecmesi için dua ediyorum offf ve sanırım mideyi tetikliyor bu ağrı agriinaarttikca midemm daha. Çok bulanniyor

Kuzum şiddetli baş ağrısı çekiyorum iki gündür sabahtan beri de kusuyorum baş ağrısı kötü bisy mi
Bugün ben de çok kötü oldum niyeyse. Uzun zamandır bulantım yoktu ama bugün hem bulantı hem kusma. Ama çok şükür acillik olmadım. Çok geçmiş olsun. Tansiyonunu ölçüler mi? O da yapabilir

Ben de çarpıntı hep var. Önceki hamileliğimde de vardı. Kalbim biraz hassas benim o yüzden hamilelik ağır geliyor. Dahiliye kardiyoloji hepsine gittim ciddi bişey çıkmadı çok şükür. Doktorum da bazı hamilelerde olabiliyor dedi. Çarpıntın oldukça otur dinlen. Doktoruna da muhakkak söyle.

Geçmiş olsun kızlar.. Bende 32.haftsyı bekliyorum bu virüs de çalışılmaz mali müşavirim evden çalışabiliyorum 19 hafta sonra izne ayrılırım özel zor kamu daha, rahat 13. Hafta dayım bakalım cinsiyet belli değil saglıklı olsunda kızımız olsun istiyoruz da geyp ta hep erkek öğrenen ler erkek senesi gibi

İnşallah tez zamanda en hafif şekilde atlatırsınız canım

Kızlar sırt üstü yatmamak için ne yapabilirim?gece sol tarafıma uyuyorum ama uyanınca sırt üstü uyanıyorum ve kaısklarım ağrıyor,eşofmanıma tenis topu mu diksem

Ben de sürekli sırt üstü yatıyorum canım ama kasık ağrısı yaşamadım. Sadece hangi pozisyonda yatarsam yatayım uzun süre aynı kalınca belim ağrıyor

A amanoff mavii33 canlarım hayırlı olsun kızlarınız
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Y Yorgunnnanne canım geçmiş olsun, inşallah bir an önce rahatlarsın
Allah şifa versin
Neyse ki annen yanında destek olabiliyor, onun psikolojik rahatlığı bile yeter

Günaydın kızlar
Herkes için güzel bir gün olsun inşallah

9.30da randevum var, tahlil vereceğim için aç gel demişti doktor, umarım açlıktan bayılmam sabah sabah da yine çıkardım zaten.

Bugün son adet tarihime göre 16+3 oldum, ama bu doktor son adet tarihini hiç sormuyor, ölçümler bizim için önemli diyor, şimdiye kadar da hep ilerde çıktı bakalım bugün nasıl çıkacak

Benim iştahım genel olarak düzeldi, her çeşit yemeği yiyebiliyorum, artık yaparken de midem bulanmıyor çok şükür.
Ama popom büyümüş

Benimde aynı öyle oldu kuzum ne parol ne masaj hiç fayda etmedi kustukdan snra rahatladm baş ağrım geçti ama hiç böyle bişy yasamamstm çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…