- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.201
Canım benim de erkek yani tabi ki Allah’ın takdiri ama. Organının resmine kadar çekti. Benim de ikinci oğlum. Sağlıkla gelsinler inşallahIyiaksamalar annisler. Bizde 16. Haftamizdayiz 15. Haftamizda cinsiyetini erkek diye ogrendik ama degisen bebeisler cok varmis doktor usg fotosunuda verdi ama degisirmi bilemiyorum sizde bi bakarmisiniz.
Çok geçmiş olsun canım tansiyonum normal doktor sinüzit yada kansızlıktan olabilir dedi ctsi gidersem bakcak ama insanın içi dışına çıkıyo kustukdan sonra oturdum ağladım ben ne yaşıyorum diyeBugün ben de çok kötü oldum niyeyse. Uzun zamandır bulantım yoktu ama bugün hem bulantı hem kusma. Ama çok şükür acillik olmadım. Çok geçmiş olsun. Tansiyonunu ölçüler mi? O da yapabilir
Aynen kuzum ztn annem de olmasa perişan olurdum eşimin çalışma saatleri çok değişken neyseki ailem yanımda@amanoff @mviiii canlarım hayırlı olsun kızlarınız
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Y Yorgunnnanne canım geçmiş olsun, inşallah bir an önce rahatlarsın
Allah şifa versin
Neyse ki annen yanında destek olabiliyor, onun psikolojik rahatlığı bile yeter
İyiyim şuan canım çok şükürgecmis olsuuun, daha iyi misin?
Peki 24.haftada izne ayrılamıyor musun?İdari izneAma 33 haftalikken nasil ise gidiceksin ki zatensen meb e bagli mi calisiyordun, ben en son meb e gittigimde gecen hafta sormustum 32 haftalik en erken izne cikabilirsin dedi
Peki 24.haftada izne ayrılamıyor musun?İdari izne
İlk sayfadaki bilgileri mesaj atarsan eklerimCnm listeye beni de eklermisin haftaya bende ogrenecegim
ilginç bir rüyaymış, hayırlara çıksınGünaydın kızlarbugün rüyamda 15. Haftada yani bu günlerde doğuyodu benim bebek ama şaşırtıcı şekilde sağlıklıydı hatta ilk gün beslenemedi mama gibi bişey verdiler ikinci gün şişko bi bebek oldu nasıl bi günde bu kadar kilo alır diye şok oldum, baya tombik bi kızdı kaldıramıyodum hatta kollarım yoruluyodu ama kucak istediği için de mecbur alıyodum. İsmini de hala karar verememiştik tabi erken gelince isimsizdi öyle bir rüya hayırlara karşı
Çok geçmiş olsun canım ya bende de kabızlık ve hemroid var dikkat etmeye çalışıyorum geçenlerde burda bı arkds hoşaf tarifi vermişti onu yapcm sanada faydası olur belki kuzum Allah şifa versin bebislerimize sağlıkla kavuşuruz inşallahGunaydin arkadaslarim bende bugun fahiliyeye gidiyorum bu hamilelik bana butun anneanne dede hastaliklarini yasatiyor once diyabet hergun parmak delmekten delik desik oldumm dahiliyeye seker olcme stripi yazdiricam simdi ise tuvalette farkettim hemoroit mi nedir ondan olmusum daha bakalim neler olcak :sabahta tuvalette fenalastim kendimi 70 yasindakiler gibi hissediyorum zormuşcok
İyiyim şuan canım çok şükürama poşet yastığın altında her ihtimale karşı
Herlde öyle oldu canım ya şu süreci kazasız belasız atlatırız inşallahsen tetikleyecek bişey yedin içtin herhalde, bazı insanlar full kusmuyor da ara ara böyle oluyor.
geçmiş olsuun
Kızlar sizde de oluyor mu şu an hepimiz hamileyiz ve herkes kışın çok zor gececeginden falan bahsediyor. İnsan illa korkuyor bı an önce Mayıs gelse digursak ve eve gelsek gibi düşünceler kafamda bu aralar
İnşqllqh ya. Ben de karantinadaydım cuma günü çıktık. Temaslıydım belirti yok diye test yapmadılar. Karantina bitti ben de belirtilere başladı.koku duyumu kaybettim hala koku alamıyorum.psikolojim bozuldu resmenHepimizde var sanirim bu kaygi artikbir arkadasim 39 haftalik hamile suan, daha once o da pozitifti iyilesti. Doktoru aramis ben karantinadayim son bir haftam kaldi demis, aslinda negatifmis ama temasliymis. Dedim napicaksin peki baska doktora yonlendirdi bu hafta gelirse bebek en kotu o doktorla dogum yapicam dedi. Bir de diger taraftan eger hamile olan kisi pozitifse hastanelerde kabul etmiyormus, nasil dogum yapicak o zaman hangi hastanede olur hic bilmiyorum. Ozellikle son ay hic evden cikmamak lazim kimseyle de gorusmemek belki Insallah nisan mayisa kadar vakalar cok azalir hepimiz saglikla kolaylikla kucagimiza aliriz
İnşqllqh ya. Ben de karantinadaydım cuma günü çıktık. Temaslıydım belirti yok diye test yapmadılar. Karantina bitti ben de belirtilere başladı.koku duyumu kaybettim hala koku alamıyorum.psikolojim bozuldu resmen
Var tabi olmaz olur mu? Ben evden calisiyorum zorunlu olmadikca cikmiyorum disari esim hallediyor her seyi o da cok cok daha dikkatli market icin tenha saatleri tercih ediyoruz. Cikarsak n95 maske arti uatune de cerrahi maske takiyoruz. Saclari uzadi esimin tiras olmasi lazim yakin temas olur diye gidemiyor benden dolayi. Ailem cok yakinimda oturuyor onceden balkon cam acik oturuylrduk simdi kis geldi acamadigimiz icin onu da kestik cunku kardesimin surekli disari temasi var ise gidip geliyor. Artik disarda herkese pozitifmis gibi yaklasiyoruz.Kızlar sizde de oluyor mu şu an hepimiz hamileyiz ve herkes kışın çok zor gececeginden falan bahsediyor. İnsan illa korkuyor bı an önce Mayıs gelse digursak ve eve gelsek gibi düşünceler kafamda bu aralar
Kac gun karantinada kaldiniz ki bitince belirtiler basladi?İnşqllqh ya. Ben de karantinadaydım cuma günü çıktık. Temaslıydım belirti yok diye test yapmadılar. Karantina bitti ben de belirtilere başladı.koku duyumu kaybettim hala koku alamıyorum.psikolojim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?