2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
A bu çok ilginç pozitifse pozitif yani napsın kadın evde mi doğursun allah korusun? Mecbur önlem alıp doğuma alınmalı

A bu çok ilginç pozitifse pozitif yani napsın kadın evde mi doğursun allah korusun? Mecbur önlem alıp doğuma alınmalı

Bunu bana o arkadasim soyledi hatta doktoru instagramdan onlari kabul eden hastaneye tesekkur etmis filan. Kendi doktorumla boyle bir seyi konusmadim, belki acibadem kabul ediyordur ama dogum planlanirken sorulmasi gereken onemli bir soruymus

Cok sağol arkadasim ne zor surecmis bu surec vakla artik hastaneden doktordab hepsinden gina gelmis durumda bana uzun bi sure gitmeyi dusunmuyorum . Hemoroid icin bi krem vesair ebisey kullaniyormusun canim

Dr un paylasimini buldum Allah kimseye boyle bir sey yasatmasin ya insallah pozitif olmadan dogumu gerceklestiririz

Eklentiler

• SmartSelect_20201118-104811_Instagram.webp
    83 KB · Görüntüleme: 88
düşünmemeye çalışıyroum ben corona işini, eşim aktif olarak çalışıyor, ben de haftanın belli günlerinde gidiyorum işte ama çok korkuyorum
korktukça daha iyi bir yere gitmiyor, o yüzden bu tip haberleri çok okumamaya çalışıyorum, insana bir şey katmıyor çünkü..

risk var ve devletin açıkladığından çok daha fazla, bu artık gerçek. o yüzden daha fazla haber okumak şu an bana bir şey kazandırmıyor gibi geliyor

Bunu bana o arkadasim soyledi hatta doktoru instagramdan onlari kabul eden hastaneye tesekkur etmis filan. Kendi doktorumla boyle bir seyi konusmadim, belki acibadem kabul ediyordur ama dogum planlanirken sorulmasi gereken onemli bir soruymus
Ben Ankara da yasiyorum eger her sey yolunda oluraa planli bir sezaryen olacak dogumum. Burda hastane olarak losante var orda dogumdn once anneden pcr testi istiyorlarmis. Sekeeteri ile konustum Doktorum da dogumda orayi tercih ediyormus. Eger bi sorun olmazsa dogumu orda yapmayi dusunuyorum.

Günaydınnn... kızlar bende de hemoroid başladı 3 gündür fln her tuvalete çıkmam da kanıyor. Önceki gebelikte de oldu Doğumdan sonra geçmişti. Doktorum bir krem vermişti. Bugün arayacağım yine kremin ismini unuttum. Bu haftalarda başlıyor rahim büyüdüğü için bağırsaklara baskı yapıyor

Cok sağol arkadasim ne zor surecmis bu surec vakla artik hastaneden doktordab hepsinden gina gelmis durumda bana uzun bi sure gitmeyi dusunmuyorum . Hemoroid icin bi krem vesair ebisey kullaniyormusun canim
Yok valla kuzum bende ztn hep vardı acı fln yiyince daha da kötü oluyo yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama doktorun sana krem fln verirse birz rahatlarsın cidden zor bı süreç hastalık bı yandan hamilelik Allah sonumuzu iyi etsin

Kızlar günaydın herkes iyidir umarımmm ben aşırı uyuyorum o yüzden çok yokum buralarda suan bile yeni uyandım doktorum bu gidişimde gyneferom değil başka bi ilaç verdi onu kullanmaya başlıyorum bugün midene de iyi gelir dedi bakcaz artık atanamayanogretmen cıktın mı doktordan canım nasılmış minnoş

Ben de 62 kiloyla hamile kaldim. Suan 60.5 um
64.5 oldum birde istahim olmamasina ragmen .ara sira yemeyince midem kaziniyo bayilacak gibi oluyorum.kizimda 21 kilo almistim bu sefer daha dikkatli olacagim insallah.tabi ilk gebeligimde 49 kiloyla hamile kalmistim

64.5 oldum birde istahim olmamasina ragmen .ara sira yemeyince midem kaziniyo bayilacak gibi oluyorum.kizimda 21 kilo almistim bu sefer daha dikkatli olacagim insallah.tabi ilk gebeligimde 49 kiloyla hamile kalmistim
Ben bulantilarim yuzunden alamadim verdim. Gecen aydan beri hala 60.5 dayim oyle sabitledim nedense sanirim artik 4. Aydan itibaren almam gerekiyor.

Yaaabu arada bu Benim 5.hamileligim.bir dis gebelik 2 defa kalbi durdu birde kizim olunca .her sene hamile beninsallah hepimiz sag Salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi.
Bunları böyle gülücüklerle anlatman bile insana moral oluyor. Ne kadar pozitifsin,maşallah. İnşallah çok güzel gerçekleştirirsin doğumunu.

Amin bitanem sana da cok geçmiş olsun doktor o kadar kotuyduki ne seker olcme stripini yazmis raporu yalnis cikarmis akilli cebikden para verip aldim ki pahali bayag. Be hemoroit kremi yazdi. Saka gibi sinir krizi gecirip geldim. Yok yere kalabaliga girdim. Gercekteb doktorsuz hastanesiz su sureci saglikla atlatalim hepimiz sende cok gitgek yaptin cnm ins kazasiz belasız doğumları yapalim burda bebis muhabbeti dönsün uyudumu yedimi hangi bebek bezi fakan bunlari konusalim istiyorum

Belki kamuda calisan biri icin farklidir, ben ozel okullar bolumu sefine sormustum
Bende mebdeyim. 24. Haftada idari izinli sayılıyoruz. Uzaktan eğitimlere 32. Haftaya kadar devam ediyoruz diye biliyorum. Ama 24 ten sonra yüzyüze eğitime gitmiyoruz. 32 den sonra da uzaktan eğitimi de bırakıyoruz ve şöyle bişey var 37 ye kadar çalışma hakkımız var ya bu dönemde uzatma hakkı vermiyorlar bize. Çünkü zaten idari izinliyiz okula da gidemeyeceğiz. 32 de kesin ayrılıyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…