2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizimkininde saclari uzamisti dun ben tiras ettim berbere bile gitmedi korkusundan durumlar cok ciddi su sureci hepimiz sagsakim atlatalim ins. Keske corona hic olmasaydi doya doya maskesiz gezebilseydik o kdr bunaliyorum ki

Valla kuzum her hastalıkta doktoruna denk gelceksin yoksa perişan ediyorlar yedigimze ictigimze dikkat edicez. Ben ztn 3 günde bir nerdeyse hastanedeym kuzum ödüm kopuyo bulascak diye o zamanlara isinlansak ne güzel olur gazi vardı doymuyodu fln sabrın sonu selamet insallah canım bol bol Esmalari oku ben dün hastaneye giderken dilimde Esma vardı sağlıkla kavusalim bebislerimize insallah

Tam 14.günde bitiyor derken başladı. Öksürük 2 gün sonra da koku gitti. Burnum açık olduğu halde koku alamıyorum.Grip desem hiç koku kaybı yaşadığımı hatırlamıyorum
Çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin inşallah sanada bebise de bisy olmaz ayakta atlatrsin bol vitamin kemik suyu pekmez bunları hep tüket çok geçmiş olsun

Canım benim de baş ağrısı çok oldu bı kaç gün ama bazen tansiyonum çok dusuyo bı baktır her ihtimale karşı
Canım hep baktıramıyorum kontrolden kontrole normal diyorlar. Migren tetikliypr gibi aslında. Türk kahvesi içinde şekerli1 fincan 10 dk kesiliyor ağrım. Hap almıyorum çok şükür

Sürekli olmuyor birtek dün oldu biraz araştırdım anne kalbi bebek için daha cok kan pompalamaya başlıyormuş o neden oluyormuş sanırım. Genellikle oturuyorum yatıyorum aslında

Merhaba tiroid hapi kullanıyormusunuz benimde carpintim vsrdi hapin dozajini dusurunce doktorum gecti belki onla ilgilidir eger kullaniyorsaniz fazla gelmis olabilir sık sık tansiyon ve nabiz bakin gecmis olsun
Yok hiç kullanmadım. Bilindik bi rahatsızlığım yok aslında sanırım bebek büyümeye başladığı için oluyor

Bunları böyle gülücüklerle anlatman bile insana moral oluyor. Ne kadar pozitifsin,maşallah. İnşallah çok güzel gerçekleştirirsin doğumunu.
Ayy cnm Benim insallah hepimizin dogumlari guzel gecer.acilar zamanla anilara donusuyor insan yeri geliyor tebessum ediyor gecmise ne yaparsan yap kaderin onune gecilmiyor cnm 2.5 yil oldu bu bebisi bekledim oyle hasretim ki anlatamam.engeller cikiyor o yuzden planlari otelememek lazim.hatta ust uste yapin bebisleri bitsin gitsin.hatta arkadas oluyorlar yalniz buyumuyor ilk cocuklar biraz anneye eziyet ama sonrasi rahatlik.kizim 6.5 yasinda yalniz buyudu tecrubeyle sabit ama nasip olmayinca olmuyor iste

Benim kardesim de ankarada yasiyor, is yerinde bir arkadasi da bu hastanede dogum yapmis ve ucretsiz izne cikmis pandeminin basindan beri. Bana da bu hastaneyi soyledi losev hastanesi oldugu icin daha titiz davraniyorlarmis pandemi konusunda. Sende istanbulda oyle bir yer bulsana demisti, siz cok iyi yapmissiniz Ben Istanbulda boyle bir yer bilmiyorum

Hanımlar 2li sonucumuz temiz çıktı ben bişey sormak istiyorum burda neye bakarak cinsiyet tahmin ediyosunuz acaba benim hala belli değil cinsiyet. Ve randevum 4 hafta sonra çatlayacağım ama eşim o kadar rahat ki sinir oluyorum öğrenmek için can atıyorum

Eklentiler

• 20201118_123359.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 38

4 aylik olduktan sonrada mi sadece parol veriyorlarmis. Ben o konuda sanirim yanlis bilgiye sahibim insallah bir an once biter, Allah yardimcimiz olsun

Bizimkininde saclari uzamisti dun ben tiras ettim berbere bile gitmedi korkusundan durumlar cok ciddi su sureci hepimiz sagsakim atlatalim ins. Keske corona hic olmasaydi doya doya maskesiz gezebilseydik o kdr bunaliyorum ki
mart ayından beri eşimin saçlarını evde ben tıraş ediyorum, iyice profesyonelleştim artık her hafta 30-40 TL vermekten kurtardım adamı.

mart ayından beri eşimin saçlarını evde ben tıraş ediyorum, iyice profesyonelleştim artık her hafta 30-40 TL vermekten kurtardım adamı.
Oh mis gibiztn bu surec bize cok sey ogretti bir yandanda gereksiz verdigimiz paralari gereksiz harcamalarida ortadan kaldırdı :)

Ben de önceden arada ensesini yapardım marttan beri tüm saç işi bende... çok memnun halinden. Artık sadece 4-5 dk sürüyor elim alıştı babamında berber işi bende. Paralarınızı alacağım artık diyorum.

Total hcg ye bakarak 50 üzeri kız diyorlar ama tutmayan da çok. Sizin değere göre kız gibi görünüyor

Anladim ben okulda suan hem psikolog hem kurum muduru olarak gozukuyorum. Ama haftada 1 gun gidiyorum geri kalan gunler onemli bir sey oldugunda ariyorlar, zaten cok az ogrenci var. E okul, mebbis islerini evden hallediyorum. Dogum izninde bana 3 ay vekil ogretmen atayabileceklerimi soylemislerdi yerime, en erken de 32. Haftada cikabilirsin demislerdi. Belki ozel okullarda calisanlari da sonra 24. Haftaya cekerler ama suan bir haber yok diye biliyorum

4 aylik olduktan sonrada mi sadece parol veriyorlarmis. Ben o konuda sanirim yanlis bilgiye sahibim insallah bir an once biter, Allah yardimcimiz olsun
Evet öyle. Benim arkadaşım 32. Haftada oldu sanırım, sadece parol içebiliyordu.

Oh mis gibiztn bu surec bize cok sey ogretti bir yandanda gereksiz verdigimiz paralari gereksiz harcamalarida ortadan kaldırdı :)
valla hakkaten öyle, kendimde kuaföre gitmiyorum artık, manikür pedikür evde, ağda işi evde, kaş için de çok acil olmadıkça gitmiyorum, kahküllerim için gitmem gerekiyor bir tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…