- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.241
Bizimkininde saclari uzamisti dun ben tiras ettim berbere bile gitmedi korkusundan durumlar cok ciddi su sureci hepimiz sagsakim atlatalim ins. Keske corona hic olmasaydi doya doya maskesiz gezebilseydik o kdr bunaliyorum kiVar tabi olmaz olur mu? Ben evden calisiyorum zorunlu olmadikca cikmiyorum disari esim hallediyor her seyi o da cok cok daha dikkatli market icin tenha saatleri tercih ediyoruz. Cikarsak n95 maske arti uatune de cerrahi maske takiyoruz. Saclari uzadi esimin tiras olmasi lazim yakin temas olur diye gidemiyor benden dolayi. Ailem cok yakinimda oturuyor onceden balkon cam acik oturuylrduk simdi kis geldi acamadigimiz icin onu da kestik cunku kardesimin surekli disari temasi var ise gidip geliyor. Artik disarda herkese pozitifmis gibi yaklasiyoruz.
Valla kuzum her hastalıkta doktoruna denk gelceksin yoksa perişan ediyorlar yedigimze ictigimze dikkat edicez. Ben ztn 3 günde bir nerdeyse hastanedeym kuzum ödüm kopuyo bulascak diye o zamanlara isinlansak ne güzel olur gazi vardı doymuyodu flnAmin bitanem sana da cok geçmiş olsun doktor o kadar kotuyduki ne seker olcme stripini yazmis raporu yalnis cikarmis akilli cebikden para verip aldim ki pahali bayag. Be hemoroit kremi yazdi. Saka gibi sinir krizi gecirip geldim. Yok yere kalabaliga girdim. Gercekteb doktorsuz hastanesiz su sureci saglikla atlatalim hepimiz sende cok gitgek yaptin cnm ins kazasiz belasız doğumları yapalim burda bebis muhabbeti dönsün uyudumu yedimi hangi bebek bezi fakan bunlari konusalim istiyorum
Çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versinTam 14.günde bitiyor derken başladı. Öksürük 2 gün sonra da koku gitti. Burnum açık olduğu halde koku alamıyorum.Grip desem hiç koku kaybı yaşadığımı hatırlamıyorum
Canım hep baktıramıyorum kontrolden kontrole normal diyorlar. Migren tetikliypr gibi aslında. Türk kahvesi içinde şekerli1 fincan 10 dk kesiliyor ağrım. Hap almıyorum çok şükürCanım benim de baş ağrısı çok oldu bı kaç gün ama bazen tansiyonum çok dusuyo bı baktır her ihtimale karşı
Sorun etme cnm 4.aydan sonra sen istemezsen de yemeye baslayacaksin yavas yavas miden kaziniyor cunkuBen bulantilarim yuzunden alamadim verdim. Gecen aydan beri hala 60.5 dayim oyle sabitledim nedensesanirim artik 4. Aydan itibaren almam gerekiyor.
Sürekli olmuyor birtek dün oldu biraz araştırdım anne kalbi bebek için daha cok kan pompalamaya başlıyormuş o neden oluyormuş sanırım. Genellikle oturuyorum yatıyorum aslındaBen de çarpıntı hep var. Önceki hamileliğimde de vardı. Kalbim biraz hassas benim o yüzden hamilelik ağır geliyor. Dahiliye kardiyoloji hepsine gittim ciddi bişey çıkmadı çok şükür. Doktorum da bazı hamilelerde olabiliyor dedi. Çarpıntın oldukça otur dinlen. Doktoruna da muhakkak söyle.
Yok hiç kullanmadım. Bilindik bi rahatsızlığım yok aslında sanırım bebek büyümeye başladığı için oluyorMerhaba tiroid hapi kullanıyormusunuz benimde carpintim vsrdi hapin dozajini dusurunce doktorum gecti belki onla ilgilidir eger kullaniyorsaniz fazla gelmis olabilir sık sık tansiyon ve nabiz bakin gecmis olsun
Ayy cnm Benim insallah hepimizin dogumlari guzel gecerBunları böyle gülücüklerle anlatman bile insana moral oluyor. Ne kadar pozitifsin,maşallah. İnşallah çok güzel gerçekleştirirsin doğumunu.
Ben Ankara da yasiyorum eger her sey yolunda oluraa planli bir sezaryen olacak dogumum. Burda hastane olarak losante var orda dogumdn once anneden pcr testi istiyorlarmis. Sekeeteri ile konustum Doktorum da dogumda orayi tercih ediyormus. Eger bi sorun olmazsa dogumu orda yapmayi dusunuyorum.
Var tabi olmaz olur mu? Ben evden calisiyorum zorunlu olmadikca cikmiyorum disari esim hallediyor her seyi o da cok cok daha dikkatli market icin tenha saatleri tercih ediyoruz. Cikarsak n95 maske arti uatune de cerrahi maske takiyoruz. Saclari uzadi esimin tiras olmasi lazim yakin temas olur diye gidemiyor benden dolayi. Ailem cok yakinimda oturuyor onceden balkon cam acik oturuylrduk simdi kis geldi acamadigimiz icin onu da kestik cunku kardesimin surekli disari temasi var ise gidip geliyor. Artik disarda herkese pozitifmis gibi yaklasiyoruz.
mart ayından beri eşimin saçlarını evde ben tıraş ediyorum, iyice profesyonelleştim artıkBizimkininde saclari uzamisti dun ben tiras ettim berbere bile gitmedi korkusundan durumlar cok ciddi su sureci hepimiz sagsakim atlatalim ins. Keske corona hic olmasaydi doya doya maskesiz gezebilseydik o kdr bunaliyorum ki
Oh mis gibiztn bu surec bize cok sey ogretti bir yandanda gereksiz verdigimiz paralari gereksiz harcamalarida ortadan kaldırdı :)mart ayından beri eşimin saçlarını evde ben tıraş ediyorum, iyice profesyonelleştim artıkher hafta 30-40 TL vermekten kurtardım adamı.
Ben de önceden arada ensesini yapardım marttan beri tüm saç işi bende... çok memnun halinden. Artık sadece 4-5 dk sürüyor elim alıştımart ayından beri eşimin saçlarını evde ben tıraş ediyorum, iyice profesyonelleştim artıkher hafta 30-40 TL vermekten kurtardım adamı.
Total hcg ye bakarakHanımlar 2li sonucumuz temiz çıktı ben bişey sormak istiyorum burda neye bakarak cinsiyet tahmin ediyosunuz acaba benim hala belli değil cinsiyet. Ve randevum 4 hafta sonra çatlayacağım ama eşim o kadar rahat ki sinir oluyorum öğrenmek için can atıyorum
Bende mebdeyim. 24. Haftada idari izinli sayılıyoruz. Uzaktan eğitimlere 32. Haftaya kadar devam ediyoruz diye biliyorum. Ama 24 ten sonra yüzyüze eğitime gitmiyoruz. 32 den sonra da uzaktan eğitimi de bırakıyoruz ve şöyle bişey var 37 ye kadar çalışma hakkımız var ya bu dönemde uzatma hakkı vermiyorlar bize. Çünkü zaten idari izinliyiz okula da gidemeyeceğiz. 32 de kesin ayrılıyoruz yani
Evet öyle. Benim arkadaşım 32. Haftada oldu sanırım, sadece parol içebiliyordu.4 aylik olduktan sonrada mi sadece parol veriyorlarmis. Ben o konuda sanirim yanlis bilgiye sahibiminsallah bir an once biter, Allah yardimcimiz olsun
Evet öyle. Benim arkadaşım 32. Haftada oldu sanırım, sadece parol içebiliyordu.
valla hakkaten öyle, kendimde kuaföre gitmiyorum artık, manikür pedikür evde, ağda işi evde, kaş için de çok acil olmadıkça gitmiyorum, kahküllerim için gitmem gerekiyor bir tek.Oh mis gibiztn bu surec bize cok sey ogretti bir yandanda gereksiz verdigimiz paralari gereksiz harcamalarida ortadan kaldırdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?