2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bazen diyorum, aptallık mı ettim böyle zamanda hamile kalarak. Böyle olacağı belliydi çünkü. Salgının ortasında, riskli olacağımız, korka korka yaşayacağımız, kısıtlamaların olacağı... Evet bebek belki ha deyince ,isteyince hemen olan bir şey değil, belki yıllarca uğraşacaktık ama bu riski almaya değer miydi acaba diyorum. Bu saatten sonra, kendimi en iyi şekilde korumak vazifem artık, bebeğim için

biz çalışmalara geçen aralıkta başladık, o zaman ne korona vardı ne bişey, sonra da insan olmadıkça olmadıkça bırakmayı kendine yediremiyor, öyle öyle ağustosa kadar geldik işte... korona da ha bitti ha bitecek derken, insan tahmin edemiyor ki günden güne kötü olacağını..

valla hakkaten öyle, kendimde kuaföre gitmiyorum artık, manikür pedikür evde, ağda işi evde, kaş için de çok acil olmadıkça gitmiyorum, kahküllerim için gitmem gerekiyor bir tek.
Aaynen kuzum bende oyleyim ztn oldum olasi kuafor sevmezdim bi hamileymisim megersek 4 haftakikken rofle attirmistim 6 ayda bi yapyiririm fkn diye bu devirde onada gitmem ki ztn boyayla isim olmaz evde mis gibi bakimimi yapiyorum giysi ayakkabi dahi almak gelmiyo icimden masraflar cidden azaldi bi yere cikamiyoruz ki ne giycezm istiyodum ki soyle guzel hamile elbisesi fkn alayim iki guzel fotom olsun ilerde cocuga bak burda sana hamileydim diyebilcegim ama genelde paciz bi haldeyim fotolarda ev modu hep :)))

Bizde ilk zamanlar evde yaptik ama kel model yapabiliyordum, bir de saclari normalde cok gur hic acilma filanda yok o halde cok komik oluyordu sifir numarami artik 1 numarami yapinca kafasi kasiniyor geriliyordu, bebek yaglari suruyorduk sacina iki kez oyle denemistik artik yapmiyoruz kis geldi diye en son saci biraz uzunken yaptigimda enseyi dogal yap tamam mi dedi, her seyi de begenmiyor. Ben gittim dum duz ense yaptim recep ivedik gibi oldu, o gun bugundur daha tras makinesini acmiyoruz

Biz de hayatın normale dönmeye başladığı, vakaların epey azaldığı dönem karar vermiştik. Sadece 2 kez denedik, olmazsa erteleyelim dedik çünkü yine artma eğilimine geçmişti. Hatta hamile kaldığım ay olmadığına çok emindim ve bu sene bırakalım bu işi çok riskli diye konuşmuştuk gelmiş ama bebeğim, kısmeti varmış.

Bende ayni seyi dusundum beni eski doktorum baya korkutmustu hemen hsg cektir, esin sperm testi versin bir bucuk yil olmus evleneli olsaydi olurdu filan diyerek. Halbuki ne ovuslasyondan haberim vardi ne bir seyden. Cok sukur hemen de oldu ama esim de bazen diyor doktor oyle panik yaptirmasaydi hemen yine olsun ister miydin diye artik bu saatten sonra kendimizi korumamiz sart elimizden ne geliyorsa yapicaz

Bizde ilk 3 numara denedik öyle çok kel yapıyor şimdi 6 yapıyoruz benimki zaten hafif kel hiç yadırganmıyor

Çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin inşallah sanada bebise de bisy olmaz ayakta atlatrsin bol vitamin kemik suyu pekmez bunları hep tüket çok geçmiş olsun
Ayaktayım zaten çok şükür. İçimizdekiler de Allah’a emanet.Şu süreçleri kazasız belasız hastalıksız tamamına erdirsek

Hayırlısı olsun, bilimsel gerçekliği olan bir şey değil elbette, dediğim gibi tutmayan da çok. Gönlünüze göre olur inşallah
Bakalım bi heycanla bekliyoruz ama 18 haftada söylicek dr çatlıycam meraktan eşime diyorum başka dr gidelim yok diyo acelen ne zaten daha 6 ayımız var doğmasına. Sabret azcık diyo bende diyorum 18 de çocuk çıkar kendi söyler niye dr bekliyoz bananee

Kızlar merhaba çok fena grip oldum. Vucut ağrım hapşırık baş ağrısı. Ksrdeşim gripte evde korunmaya çalıştım oysaki sms sanırım ondan kaptım. Test yapmaya gitmedim ateş yok öksürük yok açıkçası yapmaya da korkuyorum. Nane limon içsem zararlı mı acaba? Kan sulandırıcı iğne ve hap alıyorum ayrıca ve diyete de başladım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…