2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Papp-a 4.1 çıkmış benim

Bendede kabizlik ve hemoroid sorunu var malesef doktor magnezyum tablet verdi onu kullaniyorum biraz daha rahatim suan. Doktorunuzla konustunuzmu hemoroid ve kabizlik konusunu onerisi olmadimi ?

Kıyamam yaa, benim ilk gebeliğin de 2 ayım öyle geçti yüzümdeki damarlar çatlamıştı kusmaktan ama senin durup durup şimdi olması enteresan cidden ya yediğin bişey dokundu ya da başka bi etken var doktorunun dediği gibi. İnşallah bi daha olmaz

Ya hamlilelik gerçekten zor bişey. Herkes de olmuyor tabi ama bazen tüm vücut error veriyor benim de ilk gebelikte nadir görülen ne varsa çıkmıştı bu sefer daha iyi şimdilik çok şükür. İnşallah senin de başka bişey çıkmaz artık. Kabız olmamaya dikkat et ve mümkün mertebe ıkınma. Benim de son aylara doğru orda hemoroit gibi bi çıkıntı oldu ama sorun yaşatmadı çok şükür doğumdan sonra da geçti

Bendede kabizlik ve hemoroid sorunu var malesef doktor magnezyum tablet verdi onu kullaniyorum biraz daha rahatim suan. Doktorunuzla konustunuzmu hemoroid ve kabizlik konusunu onerisi olmadimi ?
Kabızlık için adi duphaloc sanırım bı şurup var bide bol bol hazır su iç dedi musluktan içme dedi hemoroid soylemedm bile kuzum ctsi gidicem söylerim olmadı krem fln versin

Kuzum bana göre baş ağrısı aşırı vardı ya o tetikledi yada balık yağı ilaci kullanıyorm iki gündür o tetikledi tam bilemiyorum. Allah hepimize şifa versin zor bı dönemden geçiyoruz bebislerimiz Allah'a emanet

Aynı şeyi duymuştum. Özel hastaneye giden bi yakınımız doğum anında yapılan testte pozitif çıkınca hastane kabul etmemiş, pandemi hastanesi olmadıgı için. Korona hastalarına bakan pandemi hastanelerinden her hangi birine yönlendiriyorlarmış. Hatta şehir hastanesine yönlendirmişler çok korkmuş nasıl olacak diye. umarım bizim doğum zamanına kadar azalır hatta biter. Hem doğum stresi hem bu stres çok fazla..

Kızlar sizde de oluyor mu şu an hepimiz hamileyiz ve herkes kışın çok zor gececeginden falan bahsediyor. İnsan illa korkuyor bı an önce Mayıs gelse digursak ve eve gelsek gibi düşünceler kafamda bu aralar
Yani beni de eve kapanma fikri düşündükçe çok bunaltıyor şimdiden. Annemlere bile gidemez oldum, babam işi gereği çok fazla insanla temas halinde ve geçen korona lı biri ile bayağa muhabbeti filan olmuş korktum 1 haftadır gitmiyorum benim 2019 ağustos sonunda kızım doğdu o küçük diye pek çıkmadık, sonra kış geldi diye pek çıkmadık. Tam havalar güzelleşti derken korona çıktı, karantina filan yazın 2 ay yazlığa filan gitmiştik Allahtan. Şimdi yine eve kapanma fikri oofff çok bunaltıyor ama mecburuz da

Başından beri sürecimi takip eden doktorla doğuma gitmek isterim yani tam doğum zamanı farklı bir doktorun doğumuma girmesi beni psikolojik olarak çok etkiler

Geçmiş olsun. Bence kendini takip et ve test yaptır devam ederse. Çünkü griple karıştırılabiliyor. Gerçi ilaç vermiyorlar ama için rahat eder.Ihlamur içebilirsin ama nane limonu bilmiyorum
Keşke herşey planladığımız gibi olsa. Benimki şimdiye kreşe başlamıştı aralarında 4 yaş olsun istedim.35 olmadan hamilelik olsyını kapatayım demiştim. 33 ümde doktora gitmeye başladım ancak korona günlerinde sonuç alabildim. Demek ki kısmetimiz buymuş. 8 yaş fark olacak aralarında. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Dr un paylasimini buldum Allah kimseye boyle bir sey yasatmasin ya insallah pozitif olmadan dogumu gerceklestiririz
Belki doktoru özelse hastaneler dışarıdan korona lı hasta kabul etmiyorlardır. Ama bir hastanenin zaten takipli hastası ise ve iyi bir hastane ise doğumu yaptırırlar herhalde yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…