- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.281
bi kere toplu aldım 500 TLSana vermesi lazim cnm
kuaföre verdiği parayı sen alsana ben kesin öyle yapardımmart ayından beri eşimin saçlarını evde ben tıraş ediyorum, iyice profesyonelleştim artıkher hafta 30-40 TL vermekten kurtardım adamı.
Bakalım göreceğiz bizde tutacak mi şeytan diyo ağrım var diyip götür kocişi doktora
Bende aynı 62 kiloydum mide bulantılarından yemek yiyemeyince 60 a düştüm. Çok kilo alırım diye korkuyordum çok memnunum o yüzden bu durumdanBen de 62 kiloyla hamile kaldim. Suan 60.5 um
Papp-a 4.1 çıkmış benimBakalım göreceğiz bizde tutacak mi şeytan diyo ağrım var diyip götür kocişi doktorabide bişey soracağım sizde pappa kaç çıktı beta 108 yüksek geldi bana baya herkes en fazla 70 80 diyo iyi mi kötü mü anlayamadım
Bende pappa 590 mom 0,43 yazıyorPapp-a 4.1 çıkmış benim
Bendede kabizlik ve hemoroid sorunu var malesef doktor magnezyum tablet verdi onu kullaniyorum biraz daha rahatim suan. Doktorunuzla konustunuzmu hemoroid ve kabizlik konusunu onerisi olmadimi ?Çok geçmiş olsun canım ya bende de kabızlık ve hemroid var dikkat etmeye çalışıyorum geçenlerde burda bı arkds hoşaf tarifi vermişti onu yapcm sanada faydası olur belki kuzum Allah şifa versin bebislerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah
Kıyamam yaa, benim ilk gebeliğin de 2 ayım öyle geçti yüzümdeki damarlar çatlamıştı kusmaktanÇok geçmiş olsun canım tansiyonum normal doktor sinüzit yada kansızlıktan olabilir dedi ctsi gidersem bakcak ama insanın içi dışına çıkıyo kustukdan sonra oturdum ağladım ben ne yaşıyorum diyeAllah tüm hastalara sonra da bize şifa versin
Benim kusmak için yoğurt kovam vardı ilk gebelikte her odaya onunla gidiyordumİyiyim şuan canım çok şükürama poşet yastığın altında her ihtimale karşı
Ya hamlilelik gerçekten zor bişey. Herkes de olmuyor tabi ama bazen tüm vücut error veriyorGunaydin arkadaslarim bende bugun fahiliyeye gidiyorum bu hamilelik bana butun anneanne dede hastaliklarini yasatiyor once diyabet hergun parmak delmekten delik desik oldumm dahiliyeye seker olcme stripi yazdiricam simdi ise tuvalette farkettim hemoroit mi nedir ondan olmusum daha bakalim neler olcak :sabahta tuvalette fenalastim kendimi 70 yasindakiler gibi hissediyorum zormuş
Kabızlık için adi duphaloc sanırım bı şurup var bide bol bol hazır su iç dedi musluktan içme dedi hemoroid soylemedm bile kuzum ctsi gidicem söylerim olmadı krem fln versinBendede kabizlik ve hemoroid sorunu var malesef doktor magnezyum tablet verdi onu kullaniyorum biraz daha rahatim suan. Doktorunuzla konustunuzmu hemoroid ve kabizlik konusunu onerisi olmadimi ?
Kuzum bana göre baş ağrısı aşırı vardı ya o tetikledi yada balık yağı ilaci kullanıyorm iki gündür o tetikledi tam bilemiyorum. Allah hepimize şifa versin zor bı dönemden geçiyoruz bebislerimiz Allah'a emanetKıyamam yaa, benim ilk gebeliğin de 2 ayım öyle geçti yüzümdeki damarlar çatlamıştı kusmaktanama senin durup durup şimdi olması enteresan cidden ya yediğin bişey dokundu ya da başka bi etken var doktorunun dediği gibi. İnşallah bi daha olmaz
Aynı şeyi duymuştum. Özel hastaneye giden bi yakınımız doğum anında yapılan testte pozitif çıkınca hastane kabul etmemiş, pandemi hastanesi olmadıgı için. Korona hastalarına bakan pandemi hastanelerinden her hangi birine yönlendiriyorlarmış. Hatta şehir hastanesine yönlendirmişler çok korkmuş nasıl olacak diye. umarım bizim doğum zamanına kadar azalır hatta biter. Hem doğum stresi hem bu stres çok fazla..Hepimizde var sanirim bu kaygi artikbir arkadasim 39 haftalik hamile suan, daha once o da pozitifti iyilesti. Doktoru aramis ben karantinadayim son bir haftam kaldi demis, aslinda negatifmis ama temasliymis. Dedim napicaksin peki baska doktora yonlendirdi bu hafta gelirse bebek en kotu o doktorla dogum yapicam dedi. Bir de diger taraftan eger hamile olan kisi pozitifse hastanelerde kabul etmiyormus, nasil dogum yapicak o zaman hangi hastanede olur hic bilmiyorum. Ozellikle son ay hic evden cikmamak lazim kimseyle de gorusmemek belki Insallah nisan mayisa kadar vakalar cok azalir hepimiz saglikla kolaylikla kucagimiza aliriz
En kötüsü de bebeğine dokunamamak sanırım eldivenle dokunabilir diyorlar yaDr un paylasimini buldumAllah kimseye boyle bir sey yasatmasin ya insallah pozitif olmadan dogumu gerceklestiririz
Yani beni de eve kapanma fikri düşündükçe çok bunaltıyor şimdiden. Annemlere bile gidemez oldum, babam işi gereği çok fazla insanla temas halinde ve geçen korona lı biri ile bayağa muhabbeti filan olmuş korktum 1 haftadır gitmiyorumKızlar sizde de oluyor mu şu an hepimiz hamileyiz ve herkes kışın çok zor gececeginden falan bahsediyor. İnsan illa korkuyor bı an önce Mayıs gelse digursak ve eve gelsek gibi düşünceler kafamda bu aralar
Benim de yastığın altı poşet var artk her ihtimale karşı aniden gelince tutamıyorum çünküBenim kusmak için yoğurt kovam vardı ilk gebelikte her odaya onunla gidiyordum
Başından beri sürecimi takip eden doktorla doğuma gitmek isterim yani tam doğum zamanı farklı bir doktorun doğumuma girmesi beni psikolojik olarak çok etkilerAynı şeyi duymuştum. Özel hastaneye giden bi yakınımız doğum anında yapılan testte pozitif çıkınca hastane kabul etmemiş, pandemi hastanesi olmadıgı için. Korona hastalarına bakan pandemi hastanelerinden her hangi birine yönlendiriyorlarmış. Hatta şehir hastanesine yönlendirmişler çok korkmuş nasıl olacak diye. umarım bizim doğum zamanına kadar azalır hatta biter. Hem doğum stresi hem bu stres çok fazla..
Canım 2-3 güne geçecektir için rahat olsunBenim de yastığın altı poşet var artk her ihtimale karşı aniden gelince tutamıyorum çünkü
Geçmiş olsun. Bence kendini takip et ve test yaptır devam ederse. Çünkü griple karıştırılabiliyor. Gerçi ilaç vermiyorlar ama için rahat eder.Ihlamur içebilirsin ama nane limonu bilmiyorumKızlar merhaba çok fena grip oldum. Vucut ağrım hapşırık baş ağrısı. Ksrdeşim gripte evde korunmaya çalıştım oysaki sms sanırım ondan kaptım. Test yapmaya gitmedim ateş yok öksürük yok açıkçası yapmaya da korkuyorum. Nane limon içsem zararlı mı acaba? Kan sulandırıcı iğne ve hap alıyorum ayrıca ve diyete de başladım bu arada
Keşke herşey planladığımız gibi olsa. Benimki şimdiye kreşe başlamıştıBazen diyorum, aptallık mı ettim böyle zamanda hamile kalarak. Böyle olacağı belliydi çünkü. Salgının ortasında, riskli olacağımız, korka korka yaşayacağımız, kısıtlamaların olacağı... Evet bebek belki ha deyince ,isteyince hemen olan bir şey değil, belki yıllarca uğraşacaktık ama bu riski almaya değer miydi acaba diyorum. Bu saatten sonra, kendimi en iyi şekilde korumak vazifem artık, bebeğim için
Belki doktoru özelse hastaneler dışarıdan korona lı hasta kabul etmiyorlardır. Ama bir hastanenin zaten takipli hastası ise ve iyi bir hastane ise doğumu yaptırırlar herhalde yaa.Dr un paylasimini buldumAllah kimseye boyle bir sey yasatmasin ya insallah pozitif olmadan dogumu gerceklestiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?