2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar göbeğiniz ne durumda?Az önce ablam kapıdan bir şeyler bıraktı da markete falan gitmiş yemek yapmış sağ olsun şimdi bana mesaj atmış hamileliğin artık belli oluyor diye benim akşamları çıkıyor gündüz kayboluyor göbek

Var bi çıkıntı ama hamile olduğumu bilmeyen hamile demez bence göbekli der

Benim en son foto attigimda da büyük su an resmen hamileyim

Benim 1 aydır ,6aylık göbeğim var :)
İlkinde hiç yoktu,3bucuk kilo doğurunca şaşırdım bu karnıma nasıl sığdı diye.
İkinciler genelde daha erken çıkıyor sanırım.

Ayyy kuzum markaları öğrenip sorsan iyi olur tecrübesiz olunca böyle şeyler çok faydali oluyo listeyi de görelim çok lazım olcak bu arada doğumdan çok korkuyorum bu çocuk nerden cikcak Allah'ım

Amin İnşaAllah. Bende ilkinde maddi yetersizlikten dolayı (ev almıstık) o yüzden gidemedim ve benim de çok kötü tecrübelerim oldu. Bunda da kendimizi biraz sıkıp öyle alacağız çok rahat olmuyor hersey çok arttı gerçekten zamdan sonra biraz rahatlarız daha subata çok var tabi . Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin İnşaAllah

İste kız tüm eziyeti sen çek bı hediyeyi çok görsünler yeterince cırlamıyoruz bence ama benimki bilir ben istediysem yapması gerektiğini ya o klinik de dogurcam ya okkalı bı hediyr alcak kendi bilir
Valla günlerdir kafasının etini yiyorm pes etmicem çocuk olcak kolay mı yok oyle kucağına alıp baba oldum demek bana kalsa doğuma da sokarım görsün anyayi konyayı

Ayyy kuzum markaları öğrenip sorsan iyi olur tecrübesiz olunca böyle şeyler çok faydali oluyo listeyi de görelim çok lazım olcak bu arada doğumdan çok korkuyorum bu çocuk nerden cikcak Allah'ım
Öğrenirim tabiki canım valla ben de korkuyorum dedim hiç korkma diyo bi anda oluyo bitiyo herşey diyo

Ben dün sabah bi uyandım göbeğim tamamen gitmişti. baya panik olduk hatta başka bi doktora gittik önceki şişlikler demekki gazmış

Benim göbek gayet maşallah gündüz ayrı gece ayrı var her türlü var artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…