2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya kızlar iyi makara dönmüş burda bende şöyle bir kekoyum hiç hediye fln beklemem alınca aşırı şoka giriyorum. Asla benimle hediye muhabbeti yapamaz sana ne alayım ne istersin diye. Hediye işe düşünüp alacaksın derim. O da gider hep takı alır. Bazen çanta ve parfüm.

Valla bende tam bi ruhsuzum hediye konusunda eşim sürpriz filan yapıyo ben tam hödük hödük ama arada biz de yapıyoz bişiler canım

Valla bende tam bi ruhsuzum hediye konusunda eşim sürpriz filan yapıyo ben tam hödük hödük ama arada biz de yapıyoz bişiler canım
Ben de çok romantiğimdir ama eşim noooo bana tanışma yıl dönümümüzde aldığı kuru çiçek

Eklentiler

• 1C390485-BAD4-485C-99A6-DA7F38644839.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 62
Evet evde çalışarak girmek baya zorladı benide ama bu sene online sınavlar biraz daha rahat, bugün 5 sınava girdim başım çatlıyor

Ben de çok romantiğimdir ama eşim noooo bana tanışma yıl dönümümüzde aldığı kuru çiçek
Bende çok romantigm ya kendi doğum gününde neler yaptım mumlar yemekler pastalar süsler müzik vs kocam doğum günümde bı pasta bı kıyafet ah ahh odun kocam benim

Bence bebek büyüdükçe küçülür ya inşallah, ben hep öyle duydum, için ferah olsun, bebişinin gelişimi güzel belli ki, mücadeleci, sen içini ferah tut

Bence bebek büyüdükçe küçülür ya inşallah, ben hep öyle duydum, için ferah olsun, bebişinin gelişimi güzel belli ki, mücadeleci, sen içini ferah tut
Evet kuzum doktor da çok yaramaz inatçı bişey olcak diyo ztn ultrason da hiç yerinde durmuyo Allah şifa versin ya insallah geçsin bitsin bugünler sağlıkla kavusalim bebislerimize inşallah dediğin gibi olur kuzum

Canlar 10 yıllık evliğim aman ne hediyesi ilk yıllar oluyordu... Kebapçı ya oğlumla gidiyoruz eşimde geliyor artık alışkanlık oldu.. Şükür çalışıyoruz kendi hediyemi kendim alıyoruz.. Hediye konu olunca 4 yıl çıktık 10 yıl evlilik 14 yıl oldu ne hediyesi şekil değiştirdik anneler günü güzel geçiyor mektuplar şiirler oğlum romantik bi delikanlı olacak.. Dogum hediyesi saglıklı bir bebek dogurmak olur sanırım Bi beklentim yok olursa, da, sürpriz, güzel olur.. Hangi kadın hediyeyi sevmezki ama, genelleme yapmayayım illaki romantik erkek vardır bizim zaman la, yıllar geçtikçe bitti

Bizimki çok romantik aslında da biz de de para yok işte. İki iyiliksiz bir dünya demişler

Cok dogru soyluyorsun biz ev icin altinlari bozdurdugumuzda kapali carsiya gitmistik trabzon takimini bozdurmaya orda biri dogum hediyesi trabzon aliyordu esine nasil da takiyorlar bilmiyorum ama degerli bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…