2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim göbeğim 14.haftadan itibaren baya baya belirginleşti

Ayyy kuzum markaları öğrenip sorsan iyi olur tecrübesiz olunca böyle şeyler çok faydali oluyo listeyi de görelim çok lazım olcak bu arada doğumdan çok korkuyorum bu çocuk nerden cikcak Allah'ım
birden fazla videosu var bu şirin doktorun bak bir kaçına :)

Bana da kayinvalidem dogum gunleri ve bayramlarda altin kolye, kupe vs aliyordu. Gunluk baya takicagim seyler var sayesinde tamtur almistim gecen sene bu zamanlar kendime, onu da genligimi satip esim bir miktar uzerine para koyarak almisti tek tasi alirken baya ozen gostermisti ama bende hakkini yiyemem parlakligina kadar dikkat etmis evlendikten sonra anlatiyordu

Bende istiyorummmmm şimdiden dedim ama he he ztn bi sen doğup yapıon diye geçiştirdi iki haftaya evlilik yıldönümümuz ama onda da bisy yapcak gibi değil valla elimde kalcak

Bizim evlilik yildonumunde sokaga cikma yasagi vardi simdi de dogum gunum geliyor restaurantta oturamiyorsun cok sanssizim tayt aldirdim yine dogum gunu hediyesini ona sayalim dedi baya ucuza geldi

O sıralar ablamla eşiyle çok vakit geçiriyorduk ve bir gün biz de evlensek ya artık dedi öyle gelişti

Bana evlilik teklifi edicegi gun sapancaya kahvaltiya gitmistik baktim sucuklarini yemiyor kahvalti da bende bir sucuk asigi oldugum icin tum sucuklari yedim Bir saat sonra teklif edicegini bilsem bende yemezdim haha

Aynen benim de oylee aksam yemeginden sonra baya bir cikiyor ama gunduz duze yakin nerdeyse

Bizim evlilik yildonumunde sokaga cikma yasagi vardi simdi de dogum gunum geliyor restaurantta oturamiyorsun cok sanssizim tayt aldirdim yine dogum gunu hediyesini ona sayalim dedi baya ucuza geldi
Bizim de ilk evlilik yıldönümümüz pandemiye geldi her yer kapalıydı 21 nisandı doğum günüm de aynı şekilde 15 nisan sizin ne zamandı evlilik yıl dönümümüz?

Bizim de ilk evlilik yıldönümümüz pandemiye geldi her yer kapalıydı 21 nisandı doğum günüm de aynı şekilde 15 nisan sizin ne zamandı evlilik yıl dönümümüz?

Bizim de 27 nisandi evde giyinip suslenmistim sadece bir de disardan yemek soylemistik

Ben de bugün para biriktirmeye başla bilezik için diye hatırlattım Daha eve girerken bozdurduğumuz düğün altınlarımı da alacak çok işi var çooook çok acımıycan sonra tepene çıkarlar

Evet ben de evde süslenmiştim yemek falan hazırlamıştım ilk evlilik yıl dönümü olunca kötü oldu baya

Evet aynen bizim de oyleydi bu sene de bir sey yapamicaz ama insallah seneye guzel planlar yapabiliriz ben hediye istemiyorum ya takmaya bile useniyorum takilari hevesim de yok zaten, ben gezmek istiyorum hic gormedigim yerlere gidelim birlikte, gecen sene dogum gunumde zarfa konulmus ucak bileti koymustu masanin ustune, sonra ben bulup acmistim. Ustunde adimi gorunce inanilmaz mutlu olmustum keske yine o gunlere donsek, yay burclari hediye olarak ucak ve otel rezervasyonu gormek istiyor bence ozel gunlerde

Ne güzel düşünmüş Ben de gezmeyi çok seviyorum. Bu pandemi olmasaydı keşke hamile iken de gezmek istiyordum ben. Kapadokya’ya falan gitmeyi planlıyorduk vakalar artmasaydı Şimdi de zaten yasaklar geliyor yavaş yavaş. Korona çok yakınımızda bizim ilk defa. Annemlerin apartman komşusunda çıkmış. Ne olacak bilmiyorum

Çok güzel ya, senin doktorun mu canım?
bu doktorun hastanesi evime çok yakın ama randevuları baya dolu o yüzden polk muayeneleri kısa sürüyormuş, bende rutin kontrollerime üniversite hastanesinde devam ediyorum, oradaki hocalarla iletişimim güzel ama doğum zamanında ne yapacağıma karar veremedim henüz. ayrıntlı ultrason sonrası zamanda da değiştirilir dimi doktor yada hastane?

Bazı doktorlar kabul etmiyor galiba ama hastanelerin reddedeceğini düşünmüyorum. 32. Haftada bile değiştiren var.

Bende kapadokyaya hic gitmedim cok gitmek isterdim hani otel odasinin onunde acik havuzlar oluyor ya kisin bile icine girebiliyorsun suan orda olmak isterdim yani bu sene evdeyiz artik alisalim bu duruma, insallah seneye 3 kisi gerceklestiricez butun planlari oyle dusunelim

İnşallah güzel günler göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…