- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
- #26.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yüz üstü yatınca asla rahat vermiyor sürekli hareket ediyor ve beni uyarıyorBu arada kızlar hala yüz üstü yatıyorum ben![]()
Maşallah senin karnın baya büyümüş.Ben yan bile yattığımda bacak aramda yastik ya da yorgan yoksa karnımı eziyorum aciyor.
Erkek :) ikinci oğlum, ilk oğlumda böyle hislere sahip değildim. Özellikel otururken ve sırt üstü yatarken rahatsız edici şekilde kıpırdadığını hissediyorum.Erkek mi ? Ben ilk gebeligimde 16. Haftada bir kere acılı bir tekme yemiştim ilk defa.
Evet bu durumu sevmiyorum ama yine büyük gidiyor bu karın. 6-7 aylıkken akşam sabah doğum bekliyorum zannediliyordu ve çok erken agirlastim büyük karın yüzünden malesef. Gelip geçiyor biliyorum ama yine de içim sıkılıyor hatırladıkça.Maşallah senin karnın baya büyümüş.
Bir süre sonra alışır geçti sanırsınız ve bir hafta içerisinde geçer , benim gibi biraz acele etmişsiniz alışveriş konusunda ama insan duramıyorBu arada bugün ikeadan aldığım mobilyalar geldi kuruldu ancak gerçekten mobilya kokusu baskın. Bütün kapakları açtım şimdiden, gündüzleri de camı açık bırakmayı düşünüyorum bu koku bir süre sonra geçer heralde![]()
Aslında yasaklar gelmeden hemen önceki hafta sonu İkea’ya gitmiştik aradan çıkaralım dedik sadece dolap ve şifonyer aldıkBir süre sonra alışır geçti sanırsınız ve bir hafta içerisinde geçer , benim gibi biraz acele etmişsiniz alışveriş konusunda ama insan duramıyor
Ya kasilma muhabbetini bende bi okuyunca kasilmaya basladim.insan tedirgin oluyor
Aslında yasaklar gelmeden hemen önceki hafta sonu İkea’ya gitmiştik aradan çıkaralım dedik sadece dolap ve şifonyer aldıkmobilyacılardan alınanların gelmesi de 2 ayı bile buluyormuş sanırım bazen ben de daha uzun sürer diye düşünmüştüm 10 gün içinde geldi
Bu arada kızlar hala yüz üstü yatıyorum ben![]()
Ben yan bile yattığımda bacak aramda yastik ya da yorgan yoksa karnımı eziyorum aciyor.
Evet aynı gün almıştıkBizimkinden daha ses yok ayni gun almistik galiba 28 kasimdi bizim![]()
Evet aynı gün almıştıkBeşiği de meltemden alıcaz orda beğendik ama 1 buçuk ayı bulabilir gelmesi dediler onu da bi an önce alayım da içim rahat etsin
![]()
Bakalım gerçekten de büyümüş mü yoksa sırf anneye eziyet kuru kalabalık yer işgali mıMasallah baya buyumuss![]()
Daha karın yok ki ya rahatsız edecek kadar. Ben de hafif öne meyilli yatıyorum hala. Yni tamamen de yatarım ama sıkışıyor mu acaba diye korkuyorumOhaa nasıl yaa ? Karnın ?
Kız sen baya hamilesinBen yan bile yattığımda bacak aramda yastik ya da yorgan yoksa karnımı eziyorum aciyor.
Ben de sana onu soracaktım haber var mı diyeBizimkinden daha ses yok ayni gun almistik galiba 28 kasimdi bizim![]()
Ben de sana onu soracaktım haber var mı diye2 aralıkta almıştık biz de. Bakalım ne zaman gelecek
![]()