- 28 Ağustos 2020
- 8.945
- 40.792
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
- #26.181
Ne?Tıp şunu da bi çözsün bencebazılarının da yana doğru mesela. Gerekli açıklamayı yapsınlar lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne?Tıp şunu da bi çözsün bencebazılarının da yana doğru mesela. Gerekli açıklamayı yapsınlar lütfen
E bunu ben bile biliyom bak sana son derece bilimsel şekilde açıklayım oğlan öne kız yana doğru genişler bunu da atalarimiz dediTıp şunu da bi çözsün bencebazılarının da yana doğru mesela. Gerekli açıklamayı yapsınlar lütfen
Bak yanlarım dolu dolu yatamiyom yanımaKızlar yana doğru büyütüyormul ya karnıöyle derler
Ay ne güzel doğmuşsunHatta buna en iyi örnek annem. Abime hamileliğinde göbeği çok küçükmüş suyu azmış abim doğduğunda her yeri kırış kırış olmuş sıkışıklıktanbende de göbeği o kadar devasaymış ki doğuma 2 gün kala hep su gelmiş bitmek bilmedi su diyor
ama çok rahat doğmuşum kesmemişler bile, şelaleden akar gibi aktım heralde
![]()
O bence annenin yana doğru genişlemesidir, bebek devamlı oynuyorKızlar yana doğru büyütüyormul ya karnıöyle derler
Misal benTıp şunu da bi çözsün bencebazılarının da yana doğru mesela. Gerekli açıklamayı yapsınlar lütfen
Benim yanlarım dolmadı hiç yine öne gidiyoruzBak yanlarım dolu dolu yatamiyom yanımaoglanda böyle değildi
![]()
Benimde öne öne gidiyor göbek. İlgisi var mı yok mu bilmiyorum daO bence annenin yana doğru genişlemesidir, bebek devamlı oynuyorhormonal olabilir basen vs çıkartıyosa. Bana da erkek seninki vücudun öyle gözüküyor belin inceldi falan demişlerdi ama kız
![]()
Öyle mi yana mı gidiyorMisal ben![]()
Nasıl rahat ediyorsa artık, 9 ay onlara kiraladıkBenimde öne öne gidiyor göbek. İlgisi var mı yok mu bilmiyorum daBende zaten hep tersi olur
![]()
Gercekten aksamlari pompolanmis bisiklet lastigi gibiyim boyle bir gobek yokBakalım gerçekten de büyümüş mü yoksa sırf anneye eziyet kuru kalabalık yer işgali mı23 ünde anlariz. Ama bu da abisi gibi önden önden gidiyordu danam benim
![]()
Benim ilki de çok sivriydi. Yapısal bence.Nasıl rahat ediyorsa artık, 9 ay onlara kiraladık![]()
Bebisler gaz çıkaramadığı için onlarınki de bize transfer oluyorsa demekGercekten aksamlari pompolanmis bisiklet lastigi gibiyim boyle bir gobek yokbu kadar gaz nerden gelio anlamadim
![]()
Bence de yapısal benim yana doğru gidiyor belim kalınlaştı yanlarım da çıkıyorBenim ilki de çok sivriydi. Yapısal bence.
Yanlarım çıkıyor, yağlandım sankiÖyle mi yana mı gidiyor![]()
Evet tetanoz topraktan bile bulaşabiliyormuş. İlla paslı demir vs gerekmiyor.Iyi geceler kızlar,
Tetanoz aşısımuhabbeti benimde kafamı çok kurcalayan bir mesele. Tetanoz aslında sandığımızdan daha ciddi kolay bulaşabilen bir hastalık, illa paslı objeyle temas değil her türlü yaralanmalı, doku bütünlüğünün bozulduğu ufak çizikler durumunda oluşabilirmiş. Bir sürü çalışma, bir sürü fikir var ortada olup olmamakla ilgili. Bence içiniz nasıl rahat edecekse kendinizi nasıl telkin edebilecekseniz öyle karar verin ve kararınızın doğurabileceği tüm sorumluluğu kendiniz kabullenin. Tetanoz antikor testi yapılsa keşke TORCH testi gibi. Şöyle de bir çalışmaya denk geldim. Tetanoz Profilaksisi Gerekli Mi? - Acilci.Net
Aşı karşıtı değilim ama bir yandan da neden şimdi diye sorguluyorum. Neyse olumlu düşünce gücü mü dersiniz tevekkül mü dersiniz hepimize bol bol ondan diliyorum![]()
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın çok şükür size bisy olmamışİyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz![]()