2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
valla ben de nevresim takımı aldım iki tane, iki tane de lastikli çarşaf - çarşaf bir şekilde olur da nevresimlerin ölçüsüne uygun yorgan konusunu vs hiç düşünmedim :KK70:

fiyatlar uygun olunca gözüm kararmış :KK70:
nasıl büyükler için olan standart oluyor, bunların ölçüleri de standart olur bence.

Ben sabah ilk randevuyla gitmiştim fazla kimse olmasın diye o şekilde çağırdılar hem kan verdim hem de aşı oldum 10 dk içinde. Karnımdan el doppleri ile kalp atışını dinletti sadece ama çok da gerekli değil bence çünkü doktora yeni gitmiştim zaten. 2. Doz için gittiğimde bakmalarını istemeyeceğim çünkü kalp atışını bulana kadar biraz bastırıyorlar cihazı, beni rahatsız etti. Sonuçlar için de öğleden sonra alabilirsin dedi ama ben gidip almadım e devletten bakıp kendi doktoruma gösterdim.😊
Anladim,cok tesekkur ederim❤ bu kadin cok israrci, benden smear testi almak icin beni kac kez aramisti🤡 strese girdim izlem vs deyince. Bir an once gidip gelmek istiyorum😥

Ben sabah ilk randevuyla gitmiştim fazla kimse olmasın diye o şekilde çağırdılar hem kan verdim hem de aşı oldum 10 dk içinde. Karnımdan el doppleri ile kalp atışını dinletti sadece ama çok da gerekli değil bence çünkü doktora yeni gitmiştim zaten. 2. Doz için gittiğimde bakmalarını istemeyeceğim çünkü kalp atışını bulana kadar biraz bastırıyorlar cihazı, beni rahatsız etti. Sonuçlar için de öğleden sonra alabilirsin dedi ama ben gidip almadım e devletten bakıp kendi doktoruma gösterdim.😊

Benim karnima hic bastirmadi hemen buldu jeli surer surmez cok hosuma gitmisti 😁 her gun gitmemek icin kendimi zor tutuyorum, pandemi olmasaydi tutamazdi kimse beni😁

hanımlar merhaba 16+1 haftalığız şuan sanırım mayısın sonuna denk geliyor doğumum dün doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için ama kesin bir şey söylemedi erkeğe benzettim ama daha küçük 1 ay sonra net belli olur dedi bende meraktan çatliycam bebeğimin cinsiyetini hemen öğrenmek istiyorum anlayan varsa tahmin yapabilir mi :anneadayı::KK200:

Eklentiler

• 6B9D7690-AFA6-4875-8967-692F3342CC49.webp
    6B9D7690-AFA6-4875-8967-692F3342CC49.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 41
hanımlar merhaba 16+1 haftalığız şuan sanırım mayısın sonuna denk geliyor doğumum dün doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için ama kesin bir şey söylemedi erkeğe benzettim ama daha küçük 1 ay sonra net belli olur dedi bende meraktan çatliycam bebeğimin cinsiyetini hemen öğrenmek istiyorum anlayan varsa tahmin yapabilir mi :anneadayı::KK200:

Pipisi var bu minnoşun bence ama bilemiyorum hiç anlamam :D

Kuzum alamadın mi bisy valla kıtlıktan çıkmış gibi saldırdım sadce muslin aldım ama diğerlerine bakamadım :KK70: :KK70:
İyi yapmışsın canım, var bende müslin zaten annem dikiyor hazır da almıştım 1-2 tane. Fiyatları görünce hoşuma gitti size de haber vereyim dedim. İnşallah güzel çıkar. 🤗

İyi yapmışsın canım, var bende müslin zaten annem dikiyor hazır da almıştım 1-2 tane. Fiyatları görünce hoşuma gitti size de haber vereyim dedim. İnşallah güzel çıkar. 🤗
Çok sağol canım inşallah güzel çıkar heycanlandim ama ilk kez bisy aldım sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalım insallah ya 🤗🤗

bende orda minnak bir şey görüyorum ama pipisi mi kordonu mu anlayamıyorum:halay:
aşağıda paylaştığım konuda paylaşın ultrason görüntülerini.

ayarını bozmak gibi bişey mi olur dokunursak? akşamları sızısı geçsin diye meme masajı yapıyodum ben kendime yapmasammı? hiç süt gibi bişey çıkmadı tabi henüz ama
Ben çatlak kremi sürerken masaj yapıyorum ama ucuna kahverengi yerine dokunmamaya çalışıyorum. Ilık duş da sızıya çok iyi gelir cnm.

aşağıda paylaştığım konuda paylaşın ultrason görüntülerini.

teşekkür ederim :KK15:

Back
X