Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Bugün biz de baby boy'umuzu gördük. Pipi şov yapmaktan çekinmeyen bebem,iş yüzünü göstermeye gelince tam tersine dönüyor :)
Önceki kontrollerde eliyle kapatırdı yüzünü,bugün artık kendini aşıp koluyla kapattı :D inatçı bir bebe olmaz umarım :D
Birde ayağına yüzüne getiren bebe var 🤣

Çok şükür herşey yolunda kızlar nst gayet iyi çıktı
Çok sevindim. Benim bebegimde çok aşağıda her ultrasona girdiğimde söylüyor Dr. Plsanetada çıkışa yakın. Dün öyle bir vajinaya vuruyor ki. Hareketi vajinanin içinden hissediyorum. Yani elimi oraya soksam elime belli olur o derece. Ama servikal kisalik yok.

Bugün biz de baby boy'umuzu gördük. Pipi şov yapmaktan çekinmeyen bebem,iş yüzünü göstermeye gelince tam tersine dönüyor :)
Önceki kontrollerde eliyle kapatırdı yüzünü,bugün artık kendini aşıp koluyla kapattı :D inatçı bir bebe olmaz umarım :D
Ayyy benimki de aynı kafasını geriye atıyor koluyla gizliyor 😂 ya yüz görümlüğü istiyorlar ya da nazlılar diyelim inatçı demeyelım 😂

Diyetin tek mutlu eden yani sabit kilomda kalmam🙂 62 ile gebe kalmiştim şu an 65-65.5 arasinda gelip gidiyorum 66ya hiç çikmadim 30-35.haftalarda bi anda almazsam doğuma fit gidicem heralde 🥰🤣
Alsak bile az alırız son haftalarda onu da veririz 😂🥰

Çok şükür herşey yolunda kızlar nst gayet iyi çıktı
Kız bebek asagıda diye niye nst bağlayıp panik etti ki. Bazı bebekler asagıda oluyor zaten benim de öyle afedersin vajinama tekme yemekten çürüdüm😂 ama çok şükür ki bişeyin yok♥️

Kızlar dün işlendim taşınma sürecindeyim ama 1.5 saat falan dün sağ kasığıma ağrı girdi, dinlendim geçti. Şimdi 1 saattir ayaktayım yine aynı ağrı batma gibi bişey oldu başına böyle bişey gelen oldu mu ? Korkmalı mıyım kızlar

Kızlar dün işlendim taşınma sürecindeyim ama 1.5 saat falan dün sağ kasığıma ağrı girdi, dinlendim geçti. Şimdi 1 saattir ayaktayım yine aynı ağrı batma gibi bişey oldu başına böyle bişey gelen oldu mu ? Korkmalı mıyım kızlar
Kuzum yorulmuşsundur ondan ayakta çok kalmamaya çalış. Eğer işini yapıyorsan da ağır kaldırma eğilip kalkma ve dinlene dinlene yap

Kuzum yorulmuşsundur ondan ayakta çok kalmamaya çalış. Eğer işini yapıyorsan da ağır kaldırma eğilip kalkma ve dinlene dinlene yap
Teşekkür ederim canım, ya dikkat ediyorum sözde ama sanırım hiç eğlip kalkmamam lazım. Allahım sağlık versin bir an önce 10 hafta geçsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım ağrın sancın oldukça uzanacaksın uzandıkça geçen ağrılar sorun olmuyor ama inatla ayakta kalma kendini fazla yorma. Bende kısa süre önce taşımdım en iyi ben anlarım seni . Yavaş yavaş hepsi oluyor canım

Kilo boy nasılmış canm benimki 2 fün önce 1200dü boy söylemedi doktor .
Bizimkinin yüzünüde kordonu kapatmış elini çenesine koymuştu

Kız bebek asagıda diye niye nst bağlayıp panik etti ki. Bazı bebekler asagıda oluyor zaten benim de öyle afedersin vajinama tekme yemekten çürüdüm😂 ama çok şükür ki bişeyin yok♥️
Benim de öyle sarsılıyorum resmen aşağı vurdukça, hem vajinamda hem popomda hissediyorum 😄

Çok sevindim. Benim bebegimde çok aşağıda her ultrasona girdiğimde söylüyor Dr. Plsanetada çıkışa yakın. Dün öyle bir vajinaya vuruyor ki. Hareketi vajinanin içinden hissediyorum. Yani elimi oraya soksam elime belli olur o derece. Ama servikal kisalik yok.
Aman olmasında inşallah 🙏 sağ Salim alalım inşallah kucağımıza

Bayağı aşağıdaymış 😂 sancı falan çıkarsa önlemimizi alalım istedi

Back
X