- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Aslında içim gidiyo test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ki daha bnm 6. GünümAşılama sonrası 8. Gün. Ay bilmiyorum valla sivilcelenme var biraz regl yaklastiğı icin de olabilir. Kasıklarda cok hafif batma. İstah konusu cok gundemde degil bugun. Dudaklarım catladı kanadı hafif. Goguslerdeki hassasiyet biraz daha azaldı o ilk gunler gibi buz basasim gelmiyo. İğneden sonra 10. gün hamilelik testinde 2. çizgi silik cikiyor. Yok mu benim gibi test yapan buralarda kizlaar?
Benm düne göre ağrım daha da seyreldi. Demek mi adet gününe yaklaşınca ağrılar azalıyo normal seyrinde devam ediyo. İğnelerin ilaçların etkisi demek kiİyi akşamlar kızlarbenim kasık ağrım ve gaz sorunum azaldı. Test yapanlar var, ben yapmayı planlamıyorum. Kan vereceğim güne kadar relax olmaya çalışacağım aşılama oranı düşük ben kendimi çokta umutlandırmıyorum, sonra çok üzülüyoruz çünkü
6. Gün benm de aynı oldu canım acaba yerleşme mi diye düşündüm umarım öyledir ikimiz için deBnm 6. Günüm sol kasığım cız cız ediyo arada. Birde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo. Belim ve sırtımda ağrıyo. Normalde çalışıyorum. Dün be bugün evdeyim ve sürekli yatıyorum ondanda olabilir.
Denemekten başka çaremiz yok. 2 tüp bebek 2 aşılama daha nereye kadar vücudum dayanır bilemiyorum Allah sabır versin hepimize başka diyecek birşey bulamıyorum. Emeklerimizin karşılığını versin Allah inşallahCanım bunu görmemişim ignenin etkisi gecicek zaten bunu biliyoruz da ne zaman gececek diye bekliyorum. Bugun igneden sonra 10. Gun bakiyim yarin negatife doncek mi acaba… gecmiste yaptiranlardan okudum negatife dönüp sonradan pozitif sonuc alanlar var sayilari da baya fazla. Hem sagligimiz yerinde oldugu surece yine yeniden deneriz yani
İnş canım6. Gün benm de aynı oldu canım acaba yerleşme mi diye düşündüm umarım öyledir ikimiz için de
Amin canim. İsteyen herkesin hepimizin olur inşallah. Ben inanıyorum ki zamanini bekliyor her şey gibiDenemekten başka çaremiz yok. 2 tüp bebek 2 aşılama daha nereye kadar vücudum dayanır bilemiyorum Allah sabır versin hepimize başka diyecek birşey bulamıyorum. Emeklerimizin karşılığını versin Allah inşallah
İğneden sonra 10. 12. veya 14. gün tam temizleniyor yazmışlar farkli yerlerde. Ben biraz meraklı oldugumdan takip ettimAslında içim gidiyo test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ki daha bnm 6. Günüm
10. Günde silik çıktıysa eğer diğer günlerde yap koyulaşırsa hamilesindir inş
Bu ilaçlarmi yapiyo acaba bu gazi anlamadim normalde hamilelikte olurmus gaz progestan hormonu salgilandigi icin biz suan progestani dısardan alıyoruz o yüzden oluyor heralde ama insallah hamilelikten olsun bunlar benim de daha 4 gun oldu aşılamam beklemek zor geliyor . Valla elimizden geleni yapiyoruz rabbimde inşallah nasip etsin sağlıklı bebislerBnm karnımda şişlik vardı bugün sabah o şişlik gitmiş. O gaz bnde de var
Bna geçen ay rahmi dinlendirmek için dr um klomen kullandırtmadı reglime 3-4 gün varken erken gebelik testi yapmıştım ve çok çok silik ışığa tutunca anca görebiliyodum. 2 gün sonra tekrarladım yine çok çok silikti hemen kan verdim ve sonuç 6 dı. Aynı anda progestanımada baktırmıştım progestanım düşük çıkıyodu. Dr uma sonucu attım bana direk kimyasal dedi. Kimyasal dahi olsa bilemiyorum ama hissettim. Kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum. Onun öncesinde de boş gebelik yaşadım. 2 yıl öncede normal hamilelikti kalbi durmuştu. Hamile kalsanda sağlıklı ilerlemeyebiliyo. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşİğneden sonra 10. 12. veya 14. gün tam temizleniyor yazmışlar farkli yerlerde. Ben biraz meraklı oldugumdan takip ettimZaten sadece kan testini ciddiye alacağım. Geçtiğimiz ay testte cok cok silik bir pozitif görüp gününde regl olmuştum.
Canım bilemiyorum ki yaa adet olucam gibi ağrım var. Zaman da geçmiyo. Çok sıkıntılı süreç. Düşünmemeye çalışıyorum ama kendimi bununla alakalı şeyleri araştırırken buluyorum.Bu ilaçlarmi yapiyo acaba bu gazi anlamadim normalde hamilelikte olurmus gaz progestan hormonu salgilandigi icin biz suan progestani dısardan alıyoruz o yüzden oluyor heralde ama insallah hamilelikten olsun bunlar benim de daha 4 gun oldu aşılamam beklemek zor geliyor . Valla elimizden geleni yapiyoruz rabbimde inşallah nasip etsin sağlıklı bebisler
Bende cnm hergun burdayimCanım bilemiyorum ki yaa adet olucam gibi ağrım var. Zaman da geçmiyo. Çok sıkıntılı süreç. Düşünmemeye çalışıyorum ama kendimi bununla alakalı şeyleri araştırırken buluyorum.
Al benden de okadar hatta bugun 7. Günüm test vardı evde klasik yaptım mıklatıs gibi çekti beni test yapınca 3 dk sonra 2. Çizgi cok silik çıktı ama iğnelerden düşüyorumKızlar nasılsınız bugün. Aşılamadan sonra kaçıncı gününüz. Ne gibi belirtileriniz var. Bana zaman geçmiyo evdeyim hiç geçmiyooo
Al benden de okadar hatta bugun 7. Günüm test vardı evde klasik yaptım mıklatıs gibi çekti beni test yapınca 3 dk sonra 2. Çizgi cok silik çıktı ama iğnelerden düşüyorum
Evet diğer aşılama da da böyle birşey yaşadığım halde yaptım aman siz siz olun evde test unutmayın illaki yapıyorum olunca benCnm ignenin etkisi 12.gun geçiyor sanirim
İnşallah sizinledirrr yavrunuzİğneden sonra 12. Günüm ve hala erken gebelik testinde hayalet çizgi çıkıyor inşallah sonucun pozitif olur ama yine de çok ümitlenme
Ben geçen ay bitirdim bilerek nettende sipariş vemedim. Ama nasıl dayanıcam bilemiyorum. Kendimi zor tutuyorumEvet diğer aşılama da da böyle birşey yaşadığım halde yaptım aman siz siz olun evde test unutmayın illaki yapıyorum olunca ben
Bize önermedi. Sosyal hayatınızda nasılsa o şekilde devam edin dediAsilamadan sonra birkaç gün daha ilişki öneriliyor ya. Benim doktorum önerdi. Onu iğne ile catlama olmama ihtimaline karşı mi oneriyorlar? Ya da bazı yumurtalar daha küçüktü mesela onlar arkadan gelişip catlatma ignesinden sonra çatlar mantığıyla mi sonradan da ilişki öneriliyor? Catlatma iğnesini ayın 1inde oldum 3de aşılama ayın 9unda bile ilişki vardı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?