Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İğneden sonra 12. Günüm ve hala erken gebelik testinde hayalet çizgi çıkıyor inşallah sonucun pozitif olur ama yine de çok ümitlenme B berrin2018
Yok canım 2. Aşılamam benim gayet iyiyim ümit herzmaan var ama olmasada yine devam edecek olana kadar aşılama ilişkiden farkı yok o yüzden ilk i gibi üzülmeyeceğim hayırlısı diyorum

Evet öyle 12. Gün cıkıyor ama ya olırsa erken testlerden sonra da hafif bile olsa çizgi kan veririm öyle düşündüm ben
Bana arkadaşım 10. Günden sonra yap dedi. Bakalım bnde 10. Günden sonra yaparım sanırım. Kendimi biliyorum sabırsızım duramam

10. Günden sonra mı cıkıyor Muş
Biz geçtiğimiz ay klomen ve catlatma ignesi ile denemiştik. Igneden 10 gün sonra bile çift çizgi çıkmıştı. Nette en az 12 gün sonra yapın diyor testi. Bunu bile bile umutlanmistim. Bu ay elimde 1 tane testim var. O yüzden olabildiğince geç yapacağım ben testi.

Doğru bakalım bekleyeceğiz 12. Günü 16 Mayıs a denk geliyor inşallah yapacağım o gün erken test Alıp çıkarsa kan veririm diye kafamda düşündüm

Bugün kimseden ses seda yok mübarek ramazan bayramı arefesinde Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah şimdiden hepimizin ramazan bayramı mübarek olsun.

Bugün kimseden ses seda yok mübarek ramazan bayramı arefesinde Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah şimdiden hepimizin ramazan bayramı mübarek olsun.
Aminn cnm inşallah bugün arefe herkes yoğundur bende anca girebildim doğumgünün bugün insallah bebiste hediye olur

Herkese merhaba.
Bugün kendimi yormadan biraz temizlik yaptım. Eşime gebelik testi aldırmıştım. Hemen yaptım çok çok silik çizgi zor gözüküyo. İğnenin etkisi geçti herhalde.

Bacak ve adet ağrısına benzeyen ağrılarım devam ediyo. Belim de ağrıyo. Bugün aşılamanın 7. günü. Sizler nasılsınız kızlar

Aminn cnm inşallah bugün arefe herkes yoğundur bende anca girebildim doğumgünün bugün insallah bebiste hediye olur
Merhaba bende 3 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 5 mayısta aşılama oldum bugün gebelik testi yaptım böyle çıktı iğnenin 10 ncı günü galan heralde

Eklentiler

• 043B9ADC-D3ED-467E-A120-CF89A38428E8.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 21C9F5DC-2109-4C99-973B-6FB7FDBC1C51.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 65
birincisini yanlış atmışım arkadaşlar 3 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 5 mayısta aşılama oldum bugün test yaptım böyle çıktı iğne etkisi mi acaba kafamda deli sorular

Eklentiler

• 5F2BEB95-276F-4630-B9A7-0BBC50516B77.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba bende 3 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 5 mayısta aşılama oldum bugün gebelik testi yaptım böyle çıktı iğnenin 10 ncı günü galan heralde
Canim 2.cizgi var ama bu ilaçların etkisindende olabilir sen bi 5 yada 6 gun sonra tekrarla cnm insallah vardir

Canim 2.cizgi var ama bu ilaçların etkisindende olabilir sen bi 5 yada 6 gun sonra tekrarla cnm insallah vardir
Canım ben o kadar gün beklicek kadar sabırlı bi insan değilim İnan İnşallah vardır Allah olmayan herkese nasip etsin uygun yollu testlerden alıp her gün bi adet yapmak mantıklı gelmeye başladı meraktansa

Tmm o zaman sen bilirsin cnm insallah vardir cnm yaz buraya da

Bende 5 Mayıs da aşılama oldum yarın sabah 9. Günüm sabırsızım yapıcam. İlk idrarla bakalım ne cıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…