- 8 Mayıs 2021
- 76
- 45
- 3
- 32
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Evet öyle 12. Gün cıkıyor ama ya olırsa erken testlerden sonra da hafif bile olsa çizgi kan veririm öyle düşündüm benBen geçen ay bitirdim bilerek nettende sipariş vemedim. Ama nasıl dayanıcam bilemiyorum. Kendimi zor tutuyorum
Asilamadan sonra birkaç gün daha ilişki öneriliyor ya. Benim doktorum önerdi. Onu iğne ile catlama olmama ihtimaline karşı mi oneriyorlar? Ya da bazı yumurtalar daha küçüktü mesela onlar arkadan gelişip catlatma ignesinden sonra çatlar mantığıyla mi sonradan da ilişki öneriliyor? Catlatma iğnesini ayın 1inde oldum 3de aşılama ayın 9unda bile ilişki vardı çünk
biZwAsilamadan sonra birkaç gün daha ilişki öneriliyor ya. Benim doktorum önerdi. Onu iğne ile catlama olmama ihtimaline karşı mi oneriyorlar? Ya da bazı yumurtalar daha küçüktü mesela onlar arkadan gelişip catlatma ignesinden sonra çatlar mantığıyla mi sonradan da ilişki öneriliyor? Catlatma iğnesini ayın 1inde oldum 3de aşılama ayın 9unda bile ilişki vardı çünkü.
Yok canım 2. Aşılamam benim gayet iyiyim ümit herzmaan var ama olmasada yine devam edecek olana kadar aşılama ilişkiden farkı yok o yüzden ilk i gibi üzülmeyeceğim hayırlısı diyorumİğneden sonra 12. Günüm ve hala erken gebelik testinde hayalet çizgi çıkıyor inşallah sonucun pozitif olur ama yine de çok ümitlenme B berrin2018
Bana arkadaşım 10. Günden sonra yap dedi. Bakalım bnde 10. Günden sonra yaparım sanırım. Kendimi biliyorum sabırsızım duramamEvet öyle 12. Gün cıkıyor ama ya olırsa erken testlerden sonra da hafif bile olsa çizgi kan veririm öyle düşündüm ben
10. Günden sonra mı cıkıyor MuşBana arkadaşım 10. Günden sonra yap dedi. Bakalım bnde 10. Günden sonra yaparım sanırım. Kendimi biliyorum sabırsızım duramam
Biz geçtiğimiz ay klomen ve catlatma ignesi ile denemiştik. Igneden 10 gün sonra bile çift çizgi çıkmıştı. Nette en az 12 gün sonra yapın diyor testi. Bunu bile bile umutlanmistim. Bu ay elimde 1 tane testim var. O yüzden olabildiğince geç yapacağım ben testi.10. Günden sonra mı cıkıyor Muş
Canım bugün konuştuk 10. Gün de yap dedi.10. Günden sonra mı cıkıyor Muş
Doğru bakalım bekleyeceğiz 12. Günü 16 Mayıs a denk geliyor inşallah yapacağım o gün erken test Alıp çıkarsa kan veririm diye kafamda düşündümBiz geçtiğimiz ay klomen ve catlatma ignesi ile denemiştik. Igneden 10 gün sonra bile çift çizgi çıkmıştı. Nette en az 12 gün sonra yapın diyor testi. Bunu bile bile umutlanmistim. Bu ay elimde 1 tane testim var. O yüzden olabildiğince geç yapacağım ben testi.
Aminn cnm inşallah bugün arefe herkes yoğundur bende anca girebildim doğumgünün bugün insallah bebiste hediye olurBugün kimseden ses seda yok mübarek ramazan bayramı arefesinde Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah şimdiden hepimizin ramazan bayramı mübarek olsun.
Doğum günün kutlu olsun canımAminn cnm inşallah bugün arefe herkes yoğundur bende anca girebildim doğumgünün bugün insallah bebiste hediye olur
İnşallah cnm cok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canımİnş sana bebiş getirir
Merhaba bende 3 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 5 mayısta aşılama oldum bugün gebelik testi yaptım böyle çıktı iğnenin 10 ncı günü galan heraldeAminn cnm inşallah bugün arefe herkes yoğundur bende anca girebildim doğumgünün bugün insallah bebiste hediye olur
Canim 2.cizgi var ama bu ilaçların etkisindende olabilir sen bi 5 yada 6 gun sonra tekrarla cnm insallah vardirMerhaba bende 3 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 5 mayısta aşılama oldum bugün gebelik testi yaptım böyle çıktı iğnenin 10 ncı günü galan heralde
Canım ben o kadar gün beklicek kadar sabırlı bi insan değilim İnanCanim 2.cizgi var ama bu ilaçların etkisindende olabilir sen bi 5 yada 6 gun sonra tekrarla cnm insallah vardir
Tmm o zaman sen bilirsin cnm insallah vardir cnm yaz buraya daCanım ben o kadar gün beklicek kadar sabırlı bi insan değilim İnanİnşallah vardır Allah olmayan herkese nasip etsin uygun yollu testlerden alıp her gün bi adet yapmak mantıklı gelmeye başladı meraktansa
Yaaa kaçıncı gündesinHerkese merhaba.
Bugün kendimi yormadan biraz temizlik yaptım. Eşime gebelik testi aldırmıştım. Hemen yaptım çok çok silik çizgi zor gözüküyo. İğnenin etkisi geçti herhalde.
Bende 5 Mayıs da aşılama oldum yarın sabah 9. Günüm sabırsızım yapıcam. İlk idrarla bakalım ne cıkacakCanım ben o kadar gün beklicek kadar sabırlı bi insan değilim İnanİnşallah vardır Allah olmayan herkese nasip etsin uygun yollu testlerden alıp her gün bi adet yapmak mantıklı gelmeye başladı meraktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?