- 10 Kasım 2020
- 82
- 28
- 3
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
İnşallah vardır yaa yalancı pozitiften ve çatlatma iğnesinin pozitifliğinden korkmuyor değilimBende 5 Mayıs da aşılama oldum yarın sabah 9. Günüm sabırsızım yapıcam. İlk idrarla bakalım ne cıkacak
Senin bugün iğnenin 9. Günü cnm ve benm 12. Güne kadar silik çizgi çıktı. Ümitlenme i istemem ama inşallah bebeğin seninledirbirincisini yanlış atmışım arkadaşlar3 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 5 mayısta aşılama oldum bugün test yaptım böyle çıktı iğne etkisi mi acaba kafamda deli sorular
İğneden sonra 12. Gün poz. 13 gün negatif gösterdi benm test yani çok ümitlenme diyeyim ben sadece inşallah güzel olur sonçlarımızAynen canım iğne etkisi diyorsun yani dimi
7. GündeyimYaaa kaçıncı gündesin
yaptin mi canimHerkese merhaba.
Bugün kendimi yormadan biraz temizlik yaptım. Eşime gebelik testi aldırmıştım. Hemen yaptım çok çok silik çizgi zor gözüküyo. İğnenin etkisi geçti herhalde.
Ewt canım dayanamadım yaptım. 3 gün sonra tekrar yapıcam. İnş gerçektende bebeğin sana tutunmuştur gerçek pozitfi görürsünyaptin mi canimbende yrn sabah yapmayi dusunuyrm aramizda birgun var ins bebisin sana gelmistur canim... benim yrn ignenin 11 gunu asilamanin 9 gunu bakalim ne cikicak
beraber insallh canim sabah yapilmasi onuerilyor testin sabah yapmayi düşünüyorm siz ne zamn yaptinizEwt canım dayanamadım yaptım. 3 gün sonra tekrar yapıcam. İnş gerçektende bebeğin sana tutunmuştur gerçek pozitfi görürsün
Ben öğleden sonra yaptım canımberaber insallh canim sabah yapilmasi onuerilyor testin sabah yapmayi düşünüyorm siz ne zamn yaptiniz
hadi bakalim sabah haberleselim bnde yapicam sabahBende sabah yapıcam ovitrelle iğnenin günü 10. Günü aşılamamın 9. Günü inş görürüm
Canım bnden 1 gün önce aşılaman olmuş. Yap bakalım ne çıkacakBende sabah yapıcam ovitrelle iğnenin günü 10. Günü aşılamamın 9. Günü inş görürüm
Canım peki testinde ilerleyen saatlerde 2. Çizgide koyulaşma olmuş muyduBenim yarın aşılamadan sonra 10. Gün olacak dün test yaptım çok silik çizgi vardı iğnenin etkisi geçmemişti bakalım yarın geçmiş olur herhalde
Canım peki testinde ilerleyen saatlerde 2. Çizgide koyulaşma olmuş muydu
Canım bnim test bayağı koyulaşmış. Şaşırdım sorayım dedim.Evet canım önce zor görünüyordu sonra az da olsa koyulaşma vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?