Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
birincisini yanlış atmışım arkadaşlar 3 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 5 mayısta aşılama oldum bugün test yaptım böyle çıktı iğne etkisi mi acaba kafamda deli sorular
Senin bugün iğnenin 9. Günü cnm ve benm 12. Güne kadar silik çizgi çıktı. Ümitlenme i istemem ama inşallah bebeğin seninledir

Benim bugün iğnenin 12. aşılamanın 10. günüydü. Dayanabilirsem cumartesi günü yapacağım testi. Zaten 1 tane testim var biraz bekleyeyim de net sonuç göreyim istiyorum.

Herkese merhaba.
Bugün kendimi yormadan biraz temizlik yaptım. Eşime gebelik testi aldırmıştım. Hemen yaptım çok çok silik çizgi zor gözüküyo. İğnenin etkisi geçti herhalde.
yaptin mi canim bende yrn sabah yapmayi dusunuyrm aramizda birgun var ins bebisin sana gelmistur canim... benim yrn ignenin 11 gunu asilamanin 9 gunu bakalim ne cikicak

yaptin mi canim bende yrn sabah yapmayi dusunuyrm aramizda birgun var ins bebisin sana gelmistur canim... benim yrn ignenin 11 gunu asilamanin 9 gunu bakalim ne cikicak
Ewt canım dayanamadım yaptım. 3 gün sonra tekrar yapıcam. İnş gerçektende bebeğin sana tutunmuştur gerçek pozitfi görürsün

Benm yaptığım teste baktım bildiğiniz koyulaşmış. Böyle olan var mı acaba

Benim yarın aşılamadan sonra 10. Gün olacak dün test yaptım çok silik çizgi vardı iğnenin etkisi geçmemişti bakalım yarın geçmiş olur herhalde

Benim yarın aşılamadan sonra 10. Gün olacak dün test yaptım çok silik çizgi vardı iğnenin etkisi geçmemişti bakalım yarın geçmiş olur herhalde
Canım peki testinde ilerleyen saatlerde 2. Çizgide koyulaşma olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…